Glassbloggen

Centrum Glass - Glassfagkjedens glassmester på Nøtterøy

Glassmester Nøtterøy - etablert i 1985 - holder til i Smidsrødveien på Nøtterøy. De er i dag 5 ansatte og har tilsammen lang erfaring og bred kompetanse innen glassmesterfaget.

Butikk og verksted i samme bygg

Vår Glassmester Nøtterøy og Tønsberg -  leverer moderne glassløsninger og mer tradisjonelt håndverk som utskifting av vindusglass og montering av bil glass.

Centrum Glass opererer i primærområdene:

Glassmester Tønsberg, Glassmester Nøtterøy, Glassmester Tjøme, Glassmester Vestfold, Glassmester Telemark og Glassmester Buskerud så med årene har de kommet borti mye forskjellig. Trond Hansen forteller at han en gang monterte et stort sotfarget speil i taket i en ungkarsleilighet. Det er veldig spesielt. Stort sett er det ganske ordinære jobber som utføres som bl.a.  montering av vinterhager, glassrekkverk, innglassing av veranda, glass til kjøkken, glassvegger og lignende.

Glassmesteren i Tønsberg og omegn leverer og monterer vinterhager og  glass til balkong - innglassing og aluminium i alle varianter tilpasset kundens behov.

 

Vinterhage, innebygget veranda, glassrekkverk
Vinterhage, innebygget veranda eller glassrekkverk

 

Bedriften leverer også forskjellige typer speil, bly- og messingtinnfatet glass, og et bredt spekter av plastprodukter som Akryl og polykarbonatplater og bil glass.

En glassmester med lang erfaring

I dag eies Centrum Glass av Trond Hansen som har 25 års erfaring innen glassfaget. Han overtok bedriften etter sin far som drev Glassmesterfirmaet Centrum Bil-og Bygningsglass AS. Som tenåring ble Trond naturlig innlemmet i bedriften som hjelpegutt i skoleferier etc. Etterhvert fattet han interesse for Glassmesterfaget og begynte som læring for så å overta glassmesterbedriften 1999.

Medlem av Glassfagkjeden.no

Centrum Glass har vært medlem av Norges største og eneste landsdekkende glassmesterkjede  siden tidenes morgen. Å være en del av Glassfagkjeden gir styrke og trygghet

Sammen er vi sterkest!

Trender innen Glass

Glass er et materiale som er under stadig utvikling og som gir glassmesteren mulighet til å tenke kreative løsninger for  sine kunder. Glass er en spennende og utfordrende råvare som har et mangfold av muligheter. I årenes løp har det blitt vanlig å bruke glass både inne og ute i form av glass på kjøkken, dusjvegger og  glassrekkverk. Dagens Glassmester må være allsidig, kreativ og sørge for at materialet brukes på en riktig og funksjonell måte til  kundens beste  og passer til de løsninger som velges!

 

Dusjvegg i glass, glasrekkverk, glass over kjøkkenbenk
Lekker dusjvegg i glass, glassrekkverk i trapp og glass på kjøkkenet mellom overskap og benk. Lekkert, funksjonelt og lett å holde rent.

 

Glass i framtiden

Glass blir mer og mer brukt i bygg, gjerne som fasader, da glasset som leveres til markedet blir mer og mer «teknisk» - selvrensende glass, anti-condensation glass, energibesparende, solbeskyttende og varmeproduserende glass er glass som er kommet de siste årene.
Nye bruksområder dukker stadig opp - glass er enkelt å bygge med, miljøvennlig  og nesten vedlikeholdsfritt

Trenger du dyktige glassmestere? Sjekk ut vår glassmester Nøtterøy og omegn  eller klikk deg inn på www.glassfagkjeden.no for inspirasjon og gode ideer eller for å finne din lokale glassmester

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [vinterhage, glassrekkverk, glassvegg, Glass på balkong, Glass på kjøkken, glass på bad]
Hva er forskjellen mellom en vinterhage og en hagestue?

Hva er forskjellen mellom en vinterhage og en hagestue?

Norge er et land med “mye vær” som det sies. En helgardering med en vinterhage eller hagestue kan sørge for at hagen kan nytes i all slags vær, året rundt.


Innglassing av veranda – dette bør du vite

Innglassing av veranda – dette bør du vite

Det er høysesong for innglassing av veranda, men det er mange ting å tenke på når man overveier å bygge på huset eller glasse inn verandaen. Her besvarer vi noen av de vanligste spørsmålene vi møter når folk vurderer å investere i en innglasset veranda.


Finn den hagestue-løsningen som passer best for deg

Finn den hagestue-løsningen som passer best for deg

Det er nok mange nordmenn som sitter med en opplevelse av at vår- og sommermånedene flyr raskere forbi enn de mørkere, kaldere månedene i året. En hagestue er en god løsning dersom du ønsker å forlenge utesesongen, og du har mange muligheter for å skreddersy et slikt uteområde etter dine ønsker.