Glassbloggen

Glassmester Oslo, Glassmester Knut Furulund A/S

Glassmester Oslo - Glassmester Knut Furulund A/S  ble etablert i 1943, den gang med tilskjæring og sliping av glass og speil som sitt virkeområde. Etter hvert flyttet bedriften til Lambertseter  i Oslo og utvidet bedriften til også å omfatte forretning, rammeverksted og bly-glassverksted. 

De har i dag 8 ansatte  og utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbeid. Som tilskjæring av glass etter mål og fasong, utskifting av dugget eller på annen måte ødelagt isolerglass, montering av nye dører og vinduer, og montering av hel-glassløsninger, rekkverk og interiørglass.

Glassmester Oslo - Glassmester Knut Furulund A/S samarbeider med andre håndverkere og  kan derfor løse alle nødvendige oppgaver tilknyttet problemstillinger som innbrudd, rehabilitering og nye prosjekter.Vi har mesterbrev, fagbrev og godkjente autoriserte glass-rådgivere i bedriften. Vi er godkjent opplæringsbedrift og er medlem av Glass & Fasadeforeningen.

Varierte arbeidsoppgaver

Som Glassmester kommer  man borti mange forskjellige utfordringer hvor estetiske krav skal ivaretas og gode løsninger mål tilbys kundene.

Glassvegg, bad


Så som inn-bygging av dette toalettet. Når du ser på bildet så forstår du sikkert hvorfor toalettet er bygget inn – hvis dusjen er nærmeste nabo.

Skyvedør i frostet glass er montert i front så man kan sitte/dusje i fred - fiffi løsning


Her er det montert en skyvedør i glass som skillevegg mellom soverommet og badet. Utrolig lekkert

 

Innglassing 

Glassvegger badstu, innbygging av badstu
Det byr det seg også muligheter for å være kreativ og løsnings-orientert  - som innglassing av badstu. Badstuen ligger i tilknytning til et større hvilerom og på veggen er det montert et bilde av en fantastisk høstkledd fjellvidde,

Her kan du nyte en god varm badstu etter en lang skitur. Og hvis du ønsker det…. et glass kjølig champagne lett henslengt på sengen og drømme deg bort i «guds frie natur.»

 

Utsmykning av vegg

114947266 - 20131213_094401
Denne veggen er montert i Vika Kino.  Veggen er en mosaikkvegg bestående av speil i forskjellige toner limt opp i et mønster med lakkerte eike- spiler i front.

Kreativt,  fint og utrolig effektfullt

 

Terrasserekkverk i glass

Glassrekkverk beskåret og med logo
Slipp lyset inn på terrassen ved å montere opp rekkverk i glass. Dette er praktisk, lekkert og nesten vedlikeholdsfritt (litt vasking må til da....)

Digitale Displayer

Videovegg i glass levert til et studio i l NRK, 7,5 meter lang og 2,05 meter høy.
https://www.youtube.com/user/MrDisplaySystems

NRK

 Transportering og montering av glass

Montering av glass fra gul og på tak

Har du i likhet med de meg lurt på hvordan store glassflater transporteres og monteres. Glass veier mye så det er viktig med godt utstyr. Her ser du hvordan:

Du kan også sjekke ut vedlagte link til YouTube –hvordan det ble montert glass på taket av et bygg

https://www.youtube.com/watch?v=KIcBJC5MnFU&feature=youtu.be

Trenger du dyktige glassmestere? Sjekk ut vår Glassmester Furulund, Oslo,  eller klikk deg inn på http://www.glassfagkjeden.no for inspirasjon og gode ideer eller for å finne din lokale glassmester

Vi er stolte av alle våre medlemmer i Glassfagkjeden, så les mer om våre glassmestere her.

 

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glassrekkverk, glassvegg, glass på bad]
Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Dersom du har hus eller hytte ved havet, er glass en flott og enkel måte å få mest mulig ut av de særegne omgivelsene på. I denne artikkelen gir vi deg noen forslag til glassløsninger som er spesielt godt egnet for lokasjoner i nærheten av hav og sjø.


FAQ (del 2): Disse spørsmålene får glassmesteren

FAQ (del 2): Disse spørsmålene får glassmesteren

Gjennom snart 20 år i denne bransjen og med tett kontakt med glassmestere over hele landet, er det noen spørsmål som går igjen fra kunder. I denne andre artikkelen om de mest stilte spørsmålene svarer vi på fire nye spørsmål, og peker deg videre til andre artikler som utdyper temaet. 


Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Det er mange fordeler med selvrensende glass, og de fleste som har sett hvor enkelt og effektivt det er, går ikke tilbake til vanlig glass igjen. Selv om det er lett å umiddelbart tenke på vinduer som beste alternativ for selvrensende glass, finnes det langt flere bruksmuligheter. I denne artikkelen forteller vi deg om selvrensende glass i rekkverk, enten det er i trappen eller på balkongen.