Glassbloggen

Glassmester Oslo

Bedriften ble etablert på Lambertseter i 1973 og er idag en allsidig glassmesterbedrift som dekker i fleste områder innen glassmesterfaget. Kirkerud Glasservice AS har idag 10 ansatte som streber etter å gi deg som kunde den service du fortjener.

Med døgnbetjent vakttelefon tlf. 90 10 92 10 er Kirkerud Glass-service as  - alltid på jobb for sine kunder.

Som glassmester i Oslo kommer man borti mange interessante jobber både i private hjem og i større næringsbygg.

Interiørglass

Glass brukt i interiør blir bare mer og mer populært og mye av glasset som Glassmester Oslo leverer, benyttes som beskyttelse av vegg mellom kjøkkenbenk og over-skap. Lekkert når glasset dekker hele veggen som på bildet. Glass på kjøkken er slitesterkt, lett å holde rent og nesten evigvarende. Blir du lei, bytter du bare ut glasset med et nytt glass i en annen farge evnt. legger tapet under og monterer opp blankt glass over. Mulighetene er mange glass.

 

Glass over kjøkkenbenk
Behøver ikke bestandig ha overskap på kjøkkenet. Her går glasset helt opp til taket.

 

Glass blir også ofte brukt på bad enten som et helt dusjhjørne eller som enkel vegg.

 

Glassdør og eksempel på innebygget dusj
Dusjvegg i glass og innbygging av dusjhjørne

 

 

beslag
Et hav av beslag og håndtak å velge mellom

For at glasset skal være forskriftsmessig og fint festet til vegg etc. finnes det mange løsninger. Kirkerud Glasservice as har mye å velge mellom så ta kontakt hvis du har spørsmål om beslag og innfesting av glass.

Det finnes også andre kreative løsninger med glass. Her er glass brukt til å gi et aldri så lite løft til en ganske så ordinær betongvegg på Jernbanetorget i Oslo. Veggen er rett å slett inn-glasset og fungerer nesten som et speil. Veldig fint.

 

Glassvegg
Glass montert på veggen på Jernbanetorget T-banestasjon i Oslo

 

Ny glassteknologi i gammel bebyggelse.

Solkontrollerende glass
Solkontollerende glass montert hos et bakeri i Oslo

 

Solkontrollerende/solbeskyttelsesglass

Før var alle solbeskyttelsesglass fargede og stengte lys og varme ute ute. Det var ofte ikke ønskelig unntatt i helt spesielle tilfeller. Det beste hadde vært om glassene stoppet all varme fra solen men lot lyset stråle inn. Dessverre er dette ikke mulig da lys også er varme. Men utviklingen har kommet en god del videre med solbeskyttelsesglass som slipper inn nesten like mye lys som vanlig glass og stenger ute over to tredjedeler av den totale solvarmen. Disse glassene minsker behovet for ventilasjon og kjøling, og baner vei for ny arkitektur med større glassflater og mer dagslys i rommet. God innetemperatur og mye dagslys er spesielt viktig for oss nordboere da vi er ”underernærte” på dagslys i vinterhalvåret.

Trenger du en dyktige glassmestere eller gode råd? Sjekk ut våre Glassmestere i Oslo eller klikk deg inn på glassfagkjeden.no for inspirasjon og gode ideer eller for å finne din lokale glassmester

Gå inn på Facebook og se hvilke andre jobber Kirkerud Glass-service AS  har levert. Med glass har man store muligheter, det er nesten bare fantasien som setter en stopper

Vi er stolte av alle våre medlemmer i glassfagkjeden, så les mer om våre glassmestere her

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glassvegg, glass på bad]
Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Speilglass er ikke lenger bare noe du henger i gangen for å sjekke at skjorten er igjenkneppet før du går ut døren. Her viser vi deg noen måter du kan bruke speil på i hjemmet.


5 moderne interiørløsninger til kontoret

5 moderne interiørløsninger til kontoret

Det er mange grunner til at funksjonelle og moderne interiørløsninger bør være en prioritet på ethvert kontor. Trivsel på arbeidsplassen er evig aktuelt, og det er ikke til å komme unna at omgivelsene vi jobber i, påvirker oss. Mens de tradisjonelle kontorlokalene bestod av cellekontor med en pult og en stol, er forventningene til et moderne kontor i dag annerledes.


Praktisk informasjon om glassvegger

Praktisk informasjon om glassvegger

Når du skal ha glassvegger i kontorlandskapet, er det to sentrale elementer de fleste er opptatt av: Støy og sikkerhet. I denne artikkelen besvarer vi de vanligste spørsmålene rundt glassvegger i næringsbygg og kontorlokaler.