Glassbloggen

Glassmester Bergen

Gutta på Arna Glass her representert ved fv Ivan Børve, Frode Haga, Geir Nøkling, Christian Mohn Nøkling, Eirik Eliassen, Håvard Husdal. Arna Glass AS - etablert i 1969 med tilholdssted i Indre Arna. 6 dyktige og allsidige medarbeidere er på jobb 24/7 og utfører alt av oppdrag innenfor glassfaget og mindre tømrer-oppdrag.

Her er de godt igang med bygging av en garasje - glasset kommer nok snart tenker jeg....

 

Garasje
Garasje under oppføring 

...uten mat og drikke, duger helten ikke, osv..... og som glassmester/snekker skal man ikke være kresen når det gjelder kantine, man tar det man får.

 

Glasstak på Carport

 

glass på carport
Slik settes glasset på taket av carporten

Glasstak
Ferdig carport med glasstak

En kald vinterdag i november hadde naboen kjøpt seg ny bil og ville ikke at den nye fine bilen skulle stå ute å snø ned, så da var løsningen å lage en Carport med tak i glass. Fint med et overbygg i glass som slipper lyset inn når våren omsider også kommer til Glassfagkjedens  glassmester i Bergen.

 

Spesialtilpassing av skyvedør i glass

 vinduer og skyvedør i glass
Montering av vinduer og skyvedør

 

Mange av glassfagkjedens medlemmer har gode samarbeidspartnere. Glassmester Bergen - Arna Glass samarbeider bla. med Natre, Lyssand, Frekkhaug og H-Magnor. Her ser vi et av samarbeidsprosjektene hvor det monteres en skyvedør i glass.

 

Nye vinduer i gammel bebyggelse 

Nye vinduer
Etterisolering av vegg og nye vinduer

 

Glass har unike egenskaper, er et fast materiale, og har en molekylstruktur som gjør at lys og solenergi kan passere slik at vi kan se gjennom det. Dette gjør glasset unikt. Vanlig glass slipper gjennom opptil 88% av den totale solenergien og 91% av dagslyset. Solbeskyttelsesglass reduserer lysgjennomstrømningen i ulike deler av det mellomliggende spekteret. Glass er dessuten et miljøvennlig, evigvarende, variasjons rikt og økonomisk materiale som krever minimum vedlikehold.

 

Mer dagslys

Moderne forskning viser at dagslyset spiller en mer betydelig rolle for menneskenes biologiske funksjoner og velbefinnende enn man tidligere har trodd. Samtidig tilbringer mennesker en større del av sin tid inne. Dette innebærer at vi må stille større krav til dagslysnivået i våre bygninger. Idag er det fullt mulig å øke vindus arealene uten å få problemer med f.eks. varmetap i boliger, overskuddsvarme, kaldras og kaldstråling.

Trenger du en dyktige glassmestere eller gode råd? Sjekk ut våre Glassmestere i Bergen eller klikk deg inn på glassfagkjeden.no for inspirasjon og gode ideer eller for å finne din lokale glassmester

Vi er stolte av alle våre medlemmer i Glassfagkjeden, så les mer om våre glassmestere her

 

 

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glassvegg, vinduer]
Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Dersom du har hus eller hytte ved havet, er glass en flott og enkel måte å få mest mulig ut av de særegne omgivelsene på. I denne artikkelen gir vi deg noen forslag til glassløsninger som er spesielt godt egnet for lokasjoner i nærheten av hav og sjø.


Løsninger for logo og merkevare på glass

Løsninger for logo og merkevare på glass

Tradisjonell markedsføring med visittkort, brosjyrer og reklameplakater har i mange bransjer blitt erstattet av digitale markedsføringskanaler. Sosiale medier og andre nettbaserte kanaler står for mange for det meste av reklamevirksomheten nå. En gammel slager holder seg likevel godt, også etter digitaliseringens inntog: Logo og merkevare på glass.


5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

Trenden med åpent kontorlandskap ser ut til å ha kommet for å bli. Mange ansatte synes dette fungerer godt, og elsker følelsen av å være tilbake i et klasserom hvor man enkelt kan se og kommunisere med kolleger. Samtidig som det er flere fordeler med åpent kontorlandskap, opplever mange at denne måten å organisere arbeidsdagen på også byr på en del utfordringer.