Glassbloggen

Glassmester Trondheim - Riis Glass og Metall AS

Glassmester Trondheim, er produsent av dører, vinduer, fasader og glasstak noe de har hatt fokus på siden tidlig sekstitallet. De er idag 26 ansatte og dekker hovesaklig Trønderlags-fylkene.

 

Et knippe fagfolk utenfor butikken
Noen av gutta f.v: Ketil, Alan, Per Inge og Trond

 

Bedriften prosjekterer, produserer og monterer komplette prosjekter med fasader- glasstak, dør- og vindus-konstruksjoner, men noen ganger kreves det også godt gammelt håndverk, som her hvor kitting av glass utføres.

 

Gutta på jobb
Stor aktivitet på verkstedet, bla med kitting av vinduer

 

Glassmester i Trondheim leverer innimellom spesialprosjekter som skiller seg litt fra ordinære glassmesterjobber.

Beskyttelse av kunst

Håkon Bleken altertavle
Håkon Blekens 60 kvm store altertavle fra Den Katolske Kirke som nå står på Sverresborg.

 

Kunstverket beskyttes idag med tak og sidevegger i glass og etterhvert skal det monteres en heldekkende avtakbar glassvegg for å beskytte kunstverket  mot vind, snø og regn vinterstid.

 

Terrasserekkverk i glass

Her monteres det utvendig glassrekkverk på terrassen til flott hus i Trondheimsområdet

Montering av Glassrekkverk

Og har du utsikt som dette fra terrassen,  er det klart at et rekkverk i glass er helt på sin plass.

Her er det sikkert deilig å nyte morgenkaffen og tenke over dagens oppgaver.

 

Glassrekkverk
Fantastisk utsikt selv med rekkverk for å ivareta sikkerheten

 

Riis Glass og Metall AS leverer også interiørglass -  her er det satt opp en glassvegg som egentlig er en  skyvedører i glass På den måte slippes lyset gjennom og rommet virker større.

 

Glassvegg og skyvedør i glass
Glassvegg og skyvedør i glass

 

For å ivareta dagslyset samtidig som man ønsker redusert støy mellom rommene, er det mulig å montere innvendige vinduer, vegger eller dører med Støydempende glass

 

støydempende glass
Erkebiskopen i Nidaros ønsket lyddempende glass mellom kontorer og møterom.

 

Støydempende glass

Støy er et stadig voksende miljøproblem fremfor alt langs sterkt trafikkerte veier. Støyen trenger inn igjennom utettheter i vinduene. Men du behøver ikke sette opp tette lydisolerte tette vegger for å unngå støy. Sett inn støydempende glass. Da vil man samtidig dra nytte av lyset som glasset slipper gjennom. Ønsker du mer informasjon om Støydempende glass, klikk her

Trenger du en dyktige glassmester eller gode råd? Sjekk ut våre nettider på glassmester.trondheim.no  eller klikk deg inn på glassfagkjeden.no for inspirasjon og gode ideer.

Vi er stolte av alle våre medlemmer i Glassfagkjeden, så les mer om våre glassmestere her

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glassrekkverk, interiørglass, glassvegg, vinduer]
Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Det er mange fordeler med selvrensende glass, og de fleste som har sett hvor enkelt og effektivt det er, går ikke tilbake til vanlig glass igjen. Selv om det er lett å umiddelbart tenke på vinduer som beste alternativ for selvrensende glass, finnes det langt flere bruksmuligheter. I denne artikkelen forteller vi deg om selvrensende glass i rekkverk, enten det er i trappen eller på balkongen.


Inspirasjon: balkong i glass

Inspirasjon: balkong i glass

Balkongen er et område det er lett å glemme i de kalde, mørke periodene av året. Selv om balkongen din kanskje ikke måler så mange kvadratmeter, ligger det et stort potensial i dette uteområdet, både når det gjelder innredning, design og bruksmuligheter. I denne artikkelen gir vi deg noen forslag til måter du kan benytte glass for å optimalisere og utnytte balkongen din.


Trekk naturen og lyset inn på terrassen med glassrekkverk

Trekk naturen og lyset inn på terrassen med glassrekkverk

Siden poenget med et glassrekkverk er å beholde utsikten og samtidig slippe inn lys, har du kanskje ikke tenkt på selve rekkverket som et interiørelement? Med noen enkle grep kan du bruke glassrekkverket ditt til å skape en lun og innbydende atmosfære.