Glassbloggen

Glassmester Strømmen, Lillestrøm

Glassmester Reidar Hesler AS startet det hele i foreldrenes grisehus midt i Strømmen tidlig på femtitallet. Siden da har bedriften bygget «glasstein på glasstein» til hva den er i dag. 60 år etter fremstår bedriften som både en moderne og fremtidsrettet.

Bedriften ble etablert 1949 og er i dag en allsidig glassmesterbedrift som dekker i fleste områder innen glassmesterfaget.

Innramming av Aksel Lund Svindahls ledertrøye World Cup Kvitfjell 

Innramming av Aksel Lund Svindahls ledertrøye World Cup Kvitfjell

 

1.januar 2009 fusjonerte Reidar Hesler AS med Skedsmo Glass AS i Lillestrøm, som ble startet av Per Berg Olsen. Torkil Hesler og Per Berg Olsen driver butikken dag i sammen i lokaler på Strømmen.

Det er ikke lenger bare skifting/innsetting av vindusruter og innramming som er glassmesterens arbeidsområde. Nei, i dag er det langt mer designpregede og moteriktige produkter som tilbys i lokalene i Strømmen.


Interiør, design og rådgivning står høyt på lista til fagfolkene.

Startet med gigantkontrakt

Firmaet fikk en solid dytt oppover da Reidar Hesler fikk i land en storkontrakt om levering av vinduer til Strømmens Verksted på femtitallet. Hele 4700 kvadratmeter med vindusglass ble montert i jernrammer og satt inn i de tradisjonsrike murbygningene. Sendere ble det andre store prosjekter som for eksempel «Slangeblokka» på Strømmen som den gang var Nordens lengste boligblokk.

 

Døgnvakt
Gutta på jobb - ALLTID

 

Pr. i dag er vi 8 ansatte som streber etter å gi deg som kunde den service du fortjener. Vi har er vår døgnvaktordning dersom ting skulle skje i regionen vår, noe det også gjør. Med døgnbetjent vakttelefon tlf. 48 10 48 11 er Glassmester Reidar Hesler AS  – alltid på jobb…

 

Utradisjonell og tradisjonell bruk av glass

I dag benyttes hele glassløsninger oftere og oftere der man tidligere bare satte opp en vanlig lettvegg. Med en glassvegg, mellom for eksempel kjøkken og stue, ivaretar man en større romfølelse samtidig som man får den ønskede lys gjennomgangen sikkerhetsglass blir montert mot gulv og tak i en u-profil i ønsket finish, og selve dørbladet i glass blir hengslet til de store, faste glassplatene. Man kan også velge frostet glass i selve glassveggen og klart glass i døren, hvis man ønsker en løsning som skjermer noe mer for gjennomsyn. Det er nesten bare fantasien som setter begrensningene, forteller en tydelig engasjert glassmester.

 

Glassdør eller glassvegg
Skyvbar glassvegg montert for å dele rommet i to uten å miste for mye lys

 

Nye glasstyper på markedet

De siste årene er det kommet en rekke nye glasstyper på markedet. Derfor kan bedriften også tilby glass med en rekke forskjellige egenskaper. Man får glass med solreflekterende belegg som holder sjenerende lys og oppvarming ute. En får fler-lags glass som gir meget god støydempende effekt, flere typer FG-godkjente sikkerhetsglass for bruk til innbruddsikring, herdete og laminerte glass som ivaretar sikring mot personskade ved knusing, høy isolerende glass som reduserer varmetapet til et minimum, brannvernglass som står i mot flammer og hindrer brannsmitte fra bygning til bygning og, ikke minst selvrensende glass om ikke trenger vindusvask!

 

Selvrensende glass
Med store glassflater som skal vaskes er det en stor fordel med selvrensende glass

 

Det var slutten på vindusvaskeren? vel, på lang sikt kanskje.

I dag leveres også rekkverksløsninger i herdet glass samt alt fra prosjektering inkludert oppmåling til montering.

Hjemmebesøk - en del av servicen

Dette er viktig  da vi på hjemmebesøk befarer og gir råd, avslutter Torkil Hesler som helt bestemt tror at bedriften nok skal klare nye seksti år i glassets tjeneste.

Vi tar utfordringen! Vi ser løsninger og ikke problemer

 

Bygningsglass
Her monteres bygnings glass i høyden. Innimellom er terrenget en utfordring

 

 Interiørglass

–  en stor del av glassmesterbedriftens hverdag. Det være seg glass over kjøkkenbenk, dusjløsning etter spesial mål, glassvegger og dører m.m.

 

Diverse interiørglass
Slik kan man løse det....

 

Her har vi laget dusjløsning etter spesial mål. Ved å bruke minst mulig profiler vil badet se større ut. Lakkert herdet sikkerhetsglass etter mål til peis. I tillegg til at det blir en elegant løsning, er det også lett å rengjøre.
Glass over kjøkkenbenk er noe som har «tatt helt av». Her kan kundene velge mellom klart, lakkert og frostet glass. Mange velger også å beskytte tapet – mur- stein - panel med glass mot smuss.

Næringslivet

I tillegg til bygnings glass, leverer vi også interiørglass til næringslivet.

 

Disk
Slik ser disken ut før den ble "pimpet upp"

 

lakkert herdet glass
Slik ble disken når vi kledde den med lakkert herdet glass

 

 

Stortinget

 

Stortinget
Spesialtilpasset glass

 

Der monterte vi glassvegger samt kaffestasjon etter mål. Her brukte vi herdet frostet sikkerhetsglass Glasset skulle lyssettes på baksiden som gir glasset en stilig og virkningsfull effekt.

Trenger du en dyktige glassmester eller gode råd?
Sjekk ut våre nettsider på Glassmester Hesler på Lillestrøm  eller klikk deg inn på glassfagkjeden.no for inspirasjon og gode ideer.

Vi er stolte av alle våre medlemmer i Glassfagkjeden, så les mer om våre glassmestere her

 

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glassvegg, Glass på kjøkken]
Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Speilglass er ikke lenger bare noe du henger i gangen for å sjekke at skjorten er igjenkneppet før du går ut døren. Her viser vi deg noen måter du kan bruke speil på i hjemmet.


5 moderne interiørløsninger til kontoret

5 moderne interiørløsninger til kontoret

Det er mange grunner til at funksjonelle og moderne interiørløsninger bør være en prioritet på ethvert kontor. Trivsel på arbeidsplassen er evig aktuelt, og det er ikke til å komme unna at omgivelsene vi jobber i, påvirker oss. Mens de tradisjonelle kontorlokalene bestod av cellekontor med en pult og en stol, er forventningene til et moderne kontor i dag annerledes.


Praktisk informasjon om glassvegger

Praktisk informasjon om glassvegger

Når du skal ha glassvegger i kontorlandskapet, er det to sentrale elementer de fleste er opptatt av: Støy og sikkerhet. I denne artikkelen besvarer vi de vanligste spørsmålene rundt glassvegger i næringsbygg og kontorlokaler.