Glassbloggen

Glassmester Sandefjord - Glassmester Kai Dysthe

Etablert i 1995 og har i dag til sammen 5 ansatte med lang erfaring og bred kompetanse. Dagens eier Kai Dysthe har vært i faget siden 1980. Glassmester Kai Dysthe flyttet inn i nytt bygg tidligere i år og har fått stor og god plass.

Butikk og verksted er i samme bygg på Østerøyveien 48 i Sandefjord og har Sandefjord, Larvik, Stavern, Stokke, Andebu, Vestfold, Buskerud, Telemark som nedslagsfelt -  og ellers dit hvor kundene vil ha oss!

 

Dagens Glassmester

Glassmester Dysthe setter opp alt fra moderne glassløsninger til utskiftning av vindusglass og enkeltglass. Utskiftninger av vinduskarmer og dørkarmer er også noe vi utfører.

Glassmester Kai Dysthe har vært borti mye forskjellig av montering av rekkverk, dusjløsninger, vindskjerming og interiørglass. Alt leveres spesialtilpasset etter kundens ønske og behov. Vi leverer skreddersydde løsninger hva måtte gjelde; glass over kjøkkenbenk, rekkverk av mange forskjellige typer, dører, vinduer, dusjdører og dusjløsninger m.m til fornuftige og konkurransedyktige priser. I et konkurransepreget marked setter vi høye krav til oss selv og vårt varespekter. Vi er derfor fullt bevisst på viktigheten av å være en sikker leverandør med anerkjente kvalitetsprodukter

”Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor” er slagordet til Glassmester Kai Dysthe

 

Her er noen av jobbene Glassmester Dysthe har levert! Enjoy

 

Glass over kjøkkenbenk
Med en så fin glassvegg gjør det ikke noe med litt rot på kjøkkenbenken

 

 

Glas over kjøkkenbenk
Sort glass over kjøkkenbenk

 

Her er det brukt 6mm herdet optiwhite fra Pilkington Norge AS. Fordi glasset er jernfattig unngår man grønnskjær i glasset.
Hull til festeanordning og utsparing til stikkontakter etter behov bør lages før glasset settes på plass, men det vet glassmesteren!

Dusjløsning etter kundens behov.

 

Glassvegg på bad
Spesialtilpasset glassvegger på badet

 

Spesialtilpassede skyvedører i glass for inn-bygging av ute areal

 

Alusoftsystem, skyvedør som passer til innkleding av terrasser og, lysthus etc
Alusoftsystem, skyvedør som passer til inn-kleding av terrasser og, lysthus etc

 

Skreddersydde rekkverk løsninger

 

Rekkverk i glass
Skreddersydde rekkverk-løsninger

 

Har du flott utsikt er dumt å sette opp ett tett rekkeverk.Hvorfor ikke bruke et rekkverk i glass.  Rekkverk i glass er lett å vedlikeholde,  beskytter og slipper inn godt med lys på terrassen

Skreddersydde skillevegger og dører i glass.

 

Skillevegger i glass
Her er det montert en lysdisolert glassdør med tilhørende glassvegg.

 

Trenger du en dyktige glassmester eller gode råd? Finn din glassmester her
Sjekk ut hjemmesiden til Glassmeste Kai Dysthe eller klikk deg inn på glassfagkjeden.no for inspirasjon og gode ideer.

Vi er stolte av alle våre medlemmer i Glassfagkjeden, så les mer om våre glassmestere her

 

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glassvegg, Glass på kjøkken, glass på bad]
Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Dersom du har hus eller hytte ved havet, er glass en flott og enkel måte å få mest mulig ut av de særegne omgivelsene på. I denne artikkelen gir vi deg noen forslag til glassløsninger som er spesielt godt egnet for lokasjoner i nærheten av hav og sjø.


Løsninger for logo og merkevare på glass

Løsninger for logo og merkevare på glass

Tradisjonell markedsføring med visittkort, brosjyrer og reklameplakater har i mange bransjer blitt erstattet av digitale markedsføringskanaler. Sosiale medier og andre nettbaserte kanaler står for mange for det meste av reklamevirksomheten nå. En gammel slager holder seg likevel godt, også etter digitaliseringens inntog: Logo og merkevare på glass.


5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

Trenden med åpent kontorlandskap ser ut til å ha kommet for å bli. Mange ansatte synes dette fungerer godt, og elsker følelsen av å være tilbake i et klasserom hvor man enkelt kan se og kommunisere med kolleger. Samtidig som det er flere fordeler med åpent kontorlandskap, opplever mange at denne måten å organisere arbeidsdagen på også byr på en del utfordringer.