Glassbloggen

Glassmester Asker og Bærum

Haugen`s Glass-service AS ble etablert i 1989 ( fra 1991) Det hele startet som familiebedrift hjemme i garasjen av far og sønn, Inge og Jim Haugen. 

Nå etter litt over 25 år er det en godt etablert- og en anerkjent bedrift i Asker og Bærum.Haugen`s Glass holder til i store og praktiske lokaler på Vøyenenga i Bærum hvor vi har verksted/ kontor. Et stor og flott showroom bygges i disse dager.

 

Spesialister på serviceoppdrag

Haugen`s Glass-service as er spesialister på serviceoppdrag som er basert på kort varighet. Noe som gjør bedriften meget fleksible og vi kan derfor håndtere oppdrag svært raskt. F. eks. den lokale hyggelige cafeen var på utkikk etter en enkel og lekker måte å vise frem hva de har på menyen. Løsningen ble sort  glass. Glasset kan skrives på med vanlige whiteboard tusjer eller ordinær tusj, Brukes ordinær tusj må det vaskes bort med sprit. Samme type glass kan også brukes hvis du ønsker en whiteboard i møterommet på kontoret. Det vil gi rommet et eksklusivt preg samtidig som det er enkelt å vedlikeholde. Ble fint, ikke sant?

 

sort glass
Whiteboard i sort glass

 

Interiørglass

Glass på vegg
Glassvegg

 

Noen ganger kan der være morsomt å tenke nytt og annerledes. Hvem hadde trodd at det ble så lekkert med glass på veggene på badet? Din Glassmester i  Asker og Bærum leverer og monterer alt av interiørglass; glass over kjøkkenbenker, dusjer og glass-rekkverk er noen av våre spesialiteter. I tillegg har vi egne snekkere som monterer dører og vinduer. Utskifting av punkterte glass og oppgradering til energiglass, sol-stopp, eller sikkerhetsglass er også viktig del av jobben.

 

Glassrekkvek, punkterte vinduer, glass over kjøkkenbenk,
Glassrekkverk på terrasse, utskifting av punkterte vinduer, glass over kjøkkenbenk, glassrekkvek i trappeløp

 

Luftige svev, ingen jobb for pyser

Haugen`s Glass-service as utfører selvfølgelig også større typer oppdrag og prosjekter.De jobber gjerne i høyden og liker utfordringer.

 

Utskifting av vinduer
Utskifting av vinduer i Belona Huset i Oslo

 

Montering av vindu
Montering av vindu på Operaen i Oslo

 

Operaen i Oslo
Slik får balanseres glasset på plass

 

Trenger du en dyktige glassmester eller gode råd? Finn din glassmester her

Sjekk ut hjemmesiden til Haugen`s Glass-service as  eller klikk deg inn på glassfagkjeden.no for inspirasjon og gode ideer.

Vi er stolte av alle våre medlemmer i Glassfagkjeden, så les mer om våre glassmestere her

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glassrekkverk, interiørglass, glassvegg, vinduer]
Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Det er mange fordeler med selvrensende glass, og de fleste som har sett hvor enkelt og effektivt det er, går ikke tilbake til vanlig glass igjen. Selv om det er lett å umiddelbart tenke på vinduer som beste alternativ for selvrensende glass, finnes det langt flere bruksmuligheter. I denne artikkelen forteller vi deg om selvrensende glass i rekkverk, enten det er i trappen eller på balkongen.


Inspirasjon: balkong i glass

Inspirasjon: balkong i glass

Balkongen er et område det er lett å glemme i de kalde, mørke periodene av året. Selv om balkongen din kanskje ikke måler så mange kvadratmeter, ligger det et stort potensial i dette uteområdet, både når det gjelder innredning, design og bruksmuligheter. I denne artikkelen gir vi deg noen forslag til måter du kan benytte glass for å optimalisere og utnytte balkongen din.


Trekk naturen og lyset inn på terrassen med glassrekkverk

Trekk naturen og lyset inn på terrassen med glassrekkverk

Siden poenget med et glassrekkverk er å beholde utsikten og samtidig slippe inn lys, har du kanskje ikke tenkt på selve rekkverket som et interiørelement? Med noen enkle grep kan du bruke glassrekkverket ditt til å skape en lun og innbydende atmosfære.