Glassbloggen

Denne glassmesteren leverer både glasstjenester og snekkertjenester

Det er noe med det å ha alt samlet på ett og samme sted. Glassfagkjeden-medlemmet Brødrene Eie & Glassmester'n AS i Skien fant ut at det var mange av deres kunder som ønsket snekkertjenester når de bestilte glassløsninger.

Dette førte til at de valgte å ansette en dyktig tømrer, slik at de kan dekke behovet for både glass og rammene glasset skal inn i. Hva innebærer dette i praksis? Les videre og finn ut.

Mange fordeler

Kommunikasjon er noe av det viktigste som finnes når man skal bygge på huset sitt. Jo flere ledd, desto større risiko for misforståelser. Brødrene Eie & Glassmester'n AS har valgt å gjøre denne prosessen enklere og tydeligere for kundene, slik at de kan forsikre seg om at alle parter alltid er på samme side ved levering av både snekkertjenester og glasstjenester.

Med glassarbeidere og tømrere som jobber tett sammen, blir også leveransen forutsigbar, både når det gjelder pris og tid og kvalitet. Begge parter har kontinuerlig informasjon om eventuelle ventetider på råmaterialer som må være på plass før man setter i gang med vinduer eller påbygging, og alle har en felles forståelse av hva som bør gjøres når.

 

Tilbygg, oppussing eller vinterhager

Ofte når du kjøper glassløsninger, er det i forbindelse med oppussing eller tilbygg på huset. Brødrene Eie & Glassmester'n AS kan nå bistå med en mye større del av denne prosessen. Dersom du for eksempel skal ha en vinterhage og ønsker å isolere denne slik at du kan ta den i bruk hele året, kan de hjelpe deg med både treverk, isolasjon og isolerglass.

 

Hvem er Brødrene Eie & Glassmester'n AS?

Brødrene Eie & Glassmester'n ble startet i 1956 som en enmannsbedrift i Skien. Siden den gang har bedriften blitt et AS med et særdeles godt rykte blant Skien-beboerne. Det er en tradisjonell glassmesterbedrift med moderne produkter. De jobber både med bedriftsprosjekter og private prosjekter som oppussing av kjøkken og bad, restaurering av hus, snekkertjenester og selvsagt et hav av moderne glassløsninger.

 

Dersom du ønsker å vite mer om Brødrene Eie & Glassmester'n AS, må du gjerne besøke deres hjemmeside. Vi i Glassfagkjeden er stolte over at ha Brødrene Eie & Glassmester'n AS som en medlemsbedrift.

 

Kontakt oss

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [vinterhage, Glass på kjøkken, glass på bad]
Hva er forskjellen mellom en vinterhage og en hagestue?

Hva er forskjellen mellom en vinterhage og en hagestue?

Norge er et land med “mye vær” som det sies. En helgardering med en vinterhage eller hagestue kan sørge for at hagen kan nytes i all slags vær, året rundt.


Innglassing av veranda – dette bør du vite

Innglassing av veranda – dette bør du vite

Det er høysesong for innglassing av veranda, men det er mange ting å tenke på når man overveier å bygge på huset eller glasse inn verandaen. Her besvarer vi noen av de vanligste spørsmålene vi møter når folk vurderer å investere i en innglasset veranda.


Finn den hagestue-løsningen som passer best for deg

Finn den hagestue-løsningen som passer best for deg

Det er nok mange nordmenn som sitter med en opplevelse av at vår- og sommermånedene flyr raskere forbi enn de mørkere, kaldere månedene i året. En hagestue er en god løsning dersom du ønsker å forlenge utesesongen, og du har mange muligheter for å skreddersy et slikt uteområde etter dine ønsker.