Glassbloggen

Derfor bør alle glassmestere ha en nettside

Nettsiden er den mest grunnleggende delen i din digitale markedsføring. Uten en nettside som potensielle kunder kan besøke, vil alle andre digitale markedstiltak du utfører, være lite verdiskapende. 

Hvor ellers skal potensielle kunder kunne finne ut mer om din bedrift og hvilke tjenester dere leverer? I denne artikkelen lister vi opp 3 gode grunner til at du bør ha en god nettside.

1. Kunden forventer det

I 2020, eller om så i 2010, forventer kunder at du har en nettside. En grunnleggende nettside er ikke lenger et konkurransefortrinn, det er en selvfølge. Uten en nettside eksisterer du ikke. Finner ikke potensielle kunder informasjonen de søker, på din nettside – da vil de gå til en annen nettside.

Se på det fra kundens perspektiv: Dersom du som kunde ikke finner informasjon på en leverandørs nettside, så vil du trolig gå til en konkurrent som har informasjonen du er ute etter, ikke sant?

 

2. Synlighet

Det beste med nettsider er vel at du kan oppnå akkurat den synligheten du ønsker, avhengig av hvor mye tid du er villig til å investere i nettsiden. Selv om du hadde drevet en liten glassbedrift på ... ja, la oss ta et ekstremt eksempel og si Bouvetøya, så hadde du fortsatt kunnet være den mest synlige glassbedriften på nettet om du så ønsket.

Og hva resulterer digital synlighet i? Jo ...

 

3. Flere kunder

Kombinasjonen av godt innhold og synlighet, kan hjelpe deg å få flere kunder. Og til syvende og sist er det dette som teller. MEN, en dårlig nettside kan også resultere i færre kunder – så det er viktig å legge litt kjærlighet og omtanke i nettstedet ditt.

 

Digital markedsføring for glassmestere

Relaterte blogginnlegg


Thomas - []