Glassbloggen

Derfor bør bedriften din digitalisere prøverommene

Prøverom. Det må være en av de mest undervurderte areanene for salg i butikken. Hva om kundene for eksempel kunne få informasjon om hvilke klær som ville matchet det antrekket de har valgt ut? 

Eller hva hvis de kunne finne ut av om buksene de prøver på, finnes i en annen størrelse, uten å måtte forlate prøverommet? Alt dette er nå fullt mulig.

Butikk vs. nettbutikk

Den digitale reisen for kleskjeder har begynt for lenge siden. Det er stadig flere som velger å handle på nett. På nettet kan man velge blant forskjellige størrelser på en enkel måte og få opp anbefalinger på matchende antrekk. Men å handle klær på nettet har sine ulemper også. Kunden kan ikke prøve klærne før de gjør et kjøp og kan ikke se hvordan de ser ut i virkeligheten, uten filter og photoshop-magi. Ja, de kan kjøpe klærne hjemmefra, men oftest må man uansett gå til posten for å hente dem ut, og hvis man ikke er fornøyd, må man tilbake enda en gang. Pilkington MirroView™ gir butikker overtaket ved å levere interaktive speil der man kan se speilbildet av seg selv og samtidig få opp informasjon på speilet.

 

Slik fungerer det

Kunden går inn i prøverommet og tar med seg for eksempel en genser. Kunden plasserer en RFID-tag bak Pilkington MirroView™-glasset og prøver på genseren. Genseren så fin ut i butikken, men vel på er den for trang, og fargen er ikke helt som kunden hadde sett for seg. Istedenfor å rote gjennom hyllene kan nå kunden trykke på speilet med fingeren, og en digital skjerm vil bli synlig. På skjermen kan kunden få fram informasjon om hvilke andre størrelser og farger produktet finnes i. Videre kan kunden få informasjon om hvilke andre produkter som ville matchet produktet.

 

 

 

Smart kundeservice

Se for deg at du har tatt med deg et par olabukser inn i prøverommet som er for små. Å ta på deg dine egne bukser igjen og knytte skoene kun for å gå ut i butikken for å finne fram et par i en annen størrelse og gjøre hele prosessen om igjen med prøving føles ikke så forlokkende. Hvis kunden da ønsker hjelp, kan han/hun bare trykke på speilet, så kommer et varsel opp på butikkmedarbeiderens smarttelefon eller nettbrett, slik at de kan komme til prøverommet og hjelpe kunden. Kunden vil ikke bare bli fornøyd med servicen, men sjansen vil også øke før at kunden fullfører et kjøp.

 

Hva er egentlig dette?

Produktet heter Pilkington MirroView™. Det er et ikke-metallisk speil som egner seg for digitale berøringsskjermer. For å oppnå touchscreen-funksjonen kan speilet bli belagt med en «Touchfoil», som nylig ble utviklet av Visualplanet. Det kan brukes til mange forskjellige formål, ikke bare klesbutikker. Frisørsalonger har for eksempel installert dette slik at kunden kan se forskjellige frisyrer han/hun kan velge mellom.

 

Forenkle kjøpsreisen for kundene dine og få mer fornøyde kunder ved å bruke Pilkington MirroView™. Det vil bli satt pris på av både kunden og dine ansatte og kunne føre til høyere omsetning for butikken. Les gjerne mer om Pilkington MirroView™ og hvordan det fungerer, i vår gratis e-bok Smarte refleksjoner.

 

Gratis E-bok: Smarte refleksjoner

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [speil]
Slik sikrer du verdisakene dine med sikkerhetsglass

Slik sikrer du verdisakene dine med sikkerhetsglass

Når vi skal beskytte det som er av verdi for oss, er det like ofte snakk om mennesker og gjenstander med stor affeksjonsverdi som dyre, materielle ting. Ved å sette inn sikkerhetsglass i boligen din øker du sikkerheten i hjemmet.


Inspirasjon til hjemmet: speil uten ramme

Inspirasjon til hjemmet: speil uten ramme

Om du tenker på å bruke speil i interiøret, så kanskje du kan se for deg også å bruke speil uten ramme? I dette innlegget tar vi for oss noen bruksområder, og gir deg litt inspirasjon og gode tips om nettopp dette emnet.


Inspirasjon til hjemmet: store speil

Inspirasjon til hjemmet: store speil

Store speil i hjemmet kan skape et distinkt uttrykk, samtidig som de også kan være med på å gi romstørrelse, lys og drama, noe som vil imponere selv den kresne.