Glassbloggen

Glassfagkjedens glassmestere i Oslo

Er du på jakt etter en glassmester i Oslo? Glassfagkjeden har fire glassleverandører i Oslo som står klare til å hjelpe deg med gode råd og informasjon når du skal velge glassløsninger. Etter å ha kartlagt behov og ønsker, bestilles glasset, og glassmester kommer og monterer til avtalt tid og pris.

Har du et glass som er ødelagt eller behov for sikring av glass etter en ulykke, skal dette meldes inn til forsikringsselskapet ditt. Glassfagkjeden har avtaler med de ledende forsikringsselskapene i Norge for utbedring av glasskader, og det er derfor sannsynlig at en av våre glassmestere kontakter deg for å foreta besiktigelse av skaden.
Alle kjedens glassmestere har vakttelefon som kan brukes dersom det er akutt behov for sikring av glasskade etter ordinær kontortid.

I denne artikkelen blir vi bedre kjent med Glassfagkjedens Oslobaserte glassmestere.

 

Glassmester Knut Furulund AS

Da Glassmester Knut Furulund AS ble etablert i 1943 på Ekeberg i Oslo, spesialiserte de seg på tilskjæring og sliping av glass og speil. Da de i 1964 flyttet glassmestervirksomheten til Lambertseter i Oslo, ble det mulighet for å utvikle virksomheten til det den er i dag: Forretning med salg av kunst, eget rammeverksted glassverksted og slipeverksted.

Glassmester Knut Furulund AS utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Dette er alt fra skjæring av glass etter mål eller fasong, utskifting av punkterte eller ødelagte isolerglass, montering av dører og vinduer, til montering av glassrekkverk, spesialløsninger for bad, badstuer og helglassfasader.

Besøksadressen er Cecilie Thoresens vei 5C, 1153 Oslo, og telefonnummeret er +47 22 28 04 90. Du kan sende e-post på post@furulund.no, og du finner dem også på Facebook og Instagram.

Kom i kontakt med Glassmester Knut Furulund her.

 

Kirkerud Glass-service AS

I 1973 ble Kirkerud Glass-service AS etablert på Lambertseter i Oslo. Med fagbrev og godkjenning som autorisert rådgiver er Kirkerud Glass-service en allsidig glassleverandør som dekker de fleste områder innen glassfaget. 11 ansatte står klare til å hjelpe deg som kunde, enten du trenger hjelp med interiørglass, vinduer, dører, solskjerming, reparasjoner eller nyinnsetting. Med kompetanse på alt fra energispareglass og sikkerhetsglass til baderomsløsninger og aluminiumsfasader, vil du få hjelp og rådgivning hos Kirkerud Glass-service.

Besøksadresse er Professor Birkelands vei 24C, 1081 Oslo, og telefonnummeret er +47 22 28 30 10. Døgnåpen vakttelefon, som kun skal benyttes utenfor kontortid og kun dersom du trenger hjelp med sikring av glasskade eller knust glass, er (+47) 22 72 43 00. Kirkerud Glass-service er også på Facebook.

Kom i kontakt med Kirkerud Glass-service her.

 

Pedersen's Glass-service AS

I 1981 så Pedersen’s Glass-service dagens lys. Du finner dem på besøksadresse Stålfjæra 14 i Oslo, hvor fem heltidsansatte står klare til å bistå med det du trenger innen glassløsninger. Enten du ønsker produkter som speil, laminert og vanlig glass, interiørglass, energiglass, solreflekterende glass eller sikkerhetsglass for vern mot innbrudd og brann, kan Pedersen’s glass-service hjelpe deg. De bistår også gjerne med alle former for fysisk sikring av bygg, innen alle klasser, alt i henhold til FG-kravene og Norsk Standard.

Pedersen’s glass-service leverer alle typer glasstjenester i Stor-Oslo, og i sentrale deler av Akershus. Med en 24-timers døgnservice rykker de ut på anrop. Nummeret til vakttelefonen er (+47) 22 72 43 00.

Kom i kontakt med Pedersen's Glass-service AS her.

 

Norsk Kunstglass AS

Norsk Kunstglass ble etablert i 1970, og har siden levert glassløsninger til Oslo og Nesodden. I tillegg til kunstglass og blyinnfattet glass leverer de alt innen interiørglass, som for eksempel glassrekkverk, glass til dusjløsninger og glass over kjøkkenbenk.

Norsk Kunstglass består i dag av en fagarbeider og en glassmester, og kan kontaktes på telefon +47 90 13 36 41. Det samme nummeret kan brukes utenfor åpningstid, dersom det er behov for sikring av glasskade eller knust glass. Du finner Norsk Kunstglass i Bjerrgaardsgate 26D, 0172 Oslo.

Kom i kontakt med Norsk Kunstglass her.

 

E-bok kontorglass

Relaterte blogginnlegg


Thomas - []