Glassbloggen

Lås og glasservice på ett og samme sted – som hånd i hanske

Som vi har skrevet om i tidligere blogginnlegg, tilbyr noen av Glassfagkjedens medlemsbedrifter låstjenester. Men hvorfor det, egentlig? Glass og lås er jo to helt forskjellige produkter, tenker du kanskje. Det som glass og lås har til felles, er ordet 'sikkerhet'. 

De går faktisk sammen som hånd i hanske, når man tenker litt på det. Hardanger Glass og Lås setter sikkerhet høyt på agendaen og har like stort fokus på glass som de har på låsløsninger.

Sikkerhet døgnet rundt

Hardanger Glass og Lås tar ikke lett på sitt ansvar som leverandør av sikkerhetsløsninger: De rykker ut 24/7 ved akutt behov. Ved et eventuelt innbruddsforsøk, kan de raskt være på plass for å løse både glass- og låsproblemer. I tillegg til å være medlemsbedrift i Glassfagkjeden er de også medlem av Norske Låsesmeder og kan følge hele prosessen fra A til Å. Dette betyr at din bedrift kun trenger å forholde seg til én bedrift, noe som i sin tur gjør at du kan kjenne deg helt trygg med løsningene som leveres.

Hardanger Glass og Lås har status som et TrioVing Sikkerhetssenter. Dette innebærer at de har gjennomgått organisert opplæring og er autorisert av TrioVing Sikkerhetssenter, noe som sikrer at funksjonskrav til ulike typer bygg blir oppfylt. Med hensyn til låsløsninger kan de hjelpe deg med lås, beslag, dørautomatikker, systemlåser og adgangskontroll.

 

Et bredt sortiment

Hardanger Glass og Lås leverer mange moderne glassløsninger fra Pilkington Norge AS, og har bred erfaring med glassrekkverk, brannglass, glassfasader, sylinderglass og mye mer. Et av deres fokusområder er dører, og de kan levere alt fra foldedører, skyvedører, slagdører, tredører til branndører og brannporter. Produktene leveres av anerkjente produsenter i bransjen, som for eksempel Rapp Bomek og Nordic Dørfabrikk. Hardanger Glass og Lås ivaretar også tradisjonelle restaurerings-teknikker for vinduer som du kan lese mer om her.

 

Hvem er Hardanger Glass og Lås?

Søker du etter en glassleverandør utenom det vanlige, har du funnet det. Hardanger Glass og Lås ble startet i 2006, og for store eller spesielle prosjekter leverer de faktisk for hele landet.

Selv om Hardanger Glass og Lås hovedsakelig retter seg mot bedriftskunder, er det også mulig for privatkunder å få høykvalitative tjenester levert av bedriften. Gå gjerne inn på nettsiden deres for mer informasjon, uansett om du er privatperson eller en prosjektleder på jakt etter en solid leverandør av glass, lås og aluminiumstjenester.

 

Kontakt oss

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glassrekkverk, interiørglass]
FAQ (del 2): Disse spørsmålene får glassmesteren

FAQ (del 2): Disse spørsmålene får glassmesteren

Gjennom snart 20 år i denne bransjen og med tett kontakt med glassmestere over hele landet, er det noen spørsmål som går igjen fra kunder. I denne andre artikkelen om de mest stilte spørsmålene svarer vi på fire nye spørsmål, og peker deg videre til andre artikler som utdyper temaet. 


Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Selvrensende glass i glassrekkverk - dette bør du vite

Det er mange fordeler med selvrensende glass, og de fleste som har sett hvor enkelt og effektivt det er, går ikke tilbake til vanlig glass igjen. Selv om det er lett å umiddelbart tenke på vinduer som beste alternativ for selvrensende glass, finnes det langt flere bruksmuligheter. I denne artikkelen forteller vi deg om selvrensende glass i rekkverk, enten det er i trappen eller på balkongen.


Inspirasjon: balkong i glass

Inspirasjon: balkong i glass

Balkongen er et område det er lett å glemme i de kalde, mørke periodene av året. Selv om balkongen din kanskje ikke måler så mange kvadratmeter, ligger det et stort potensial i dette uteområdet, både når det gjelder innredning, design og bruksmuligheter. I denne artikkelen gir vi deg noen forslag til måter du kan benytte glass for å optimalisere og utnytte balkongen din.