Glassbloggen

Norsk glass med fokus på kontinuerlig forbedring

Tenker du at alt av glass produseres i Kina? Da tar du feil. Pilkington Elverum, som er en av hovedleverandørene av glass til Glassfagkjedens medlemsbedrifter, produserer alt av glass som de har produksjonsutstyr til – og det er mye.

Resten importeres fra andre europeisk land. Dette innebærer at produktene er av høy kvalitet og har all dokumentasjon man trenger for å bevise at produktene holder den standard som er lovpålagt i Norge. Ettersom Pilkington Elverum alltid higer etter å levere det beste glasset på markedet, har de høyt fokus på kontinuerlig forbedring – både med hensyn til glassløsninger og leveranse.

 

Norsk glass til hele landet

Pilkington Elverum produserer glass og distribuerer det deretter videre til glassmestere over hele landet. De har nylig satt i gang med produksjonen av Pilkington MirroView™, et speilglass som du kan skjule en digital skjerm bak, men de leverer også mange andre multifunksjonelle og smarte glassløsninger. Blant disse finner man silketrykket glass, herdet glass, sikkerhetsglass, isolerglass og naturligvis det selvrensende glasset Pilkington Activ™.

 

Kontinuerlig forbedring

Kundens tilbakemelding er noe som Pilkington Elverum setter høyt. Dette fordi de ønsker å alltid forbedre sine prosesser, sin service og sine produkter. Produksjonskvaliteten er med andre ord forankret i tilbakemeldinger de har fått, og fortsetter å få, fra kundene sine. For å sikre et godt samarbeid setter Pilkington Elverum kommunikasjon høyt på agendaen. De ønsker å ha et klart bilde av hvilke forventninger og behov kunden har, og hvordan de best skal oppfylle disse.

 

Kun for medlemmer og proffmarkedet

Pilkington Elverum leverer glass kun til forhandlere og bedrifter og er en av de mange ressursene bedrifter kan benytte seg av når de ønsker høykvalitative glassløsninger. Siden Pilkington Elverum har utstyr til blant annet å beskjære, slipe og lage hull, samtidig som de har et hav av forskjellige produkter, kan de dekke de fleste behov uansett om bedriften trenger kontorskillevegger eller serviceglass til busser.

Fordelen med å bestille direkte fra Pilkington Elverum er nærheten til kunden. De kan levere raskt og har et kjørerutenettverk som dekker hele Norge. Videre kan det være en fordel å bruke en leverandør som faktisk snakker det samme språket, slik at kommunikasjonen blir enkel og tydelig.

Dersom du ønsker å vite mer om Glassfagkjedens samarbeidsavtaler, klikk deg gjerne inn på samarbeidsavtaler-siden eller ta kontakt med oss.

 

Kontakt oss

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [vinduer]
Dugg på utsiden av vinduene? Løsningen er antikondens-glass!

Dugg på utsiden av vinduene? Løsningen er antikondens-glass!

Et tilsynelatende paradoks med moderne, høyisolerende vindusglass er at de øker risikoen for dugg på utsiden av rutene. Hvordan kan dette ha seg?


Tidligere ingeniør hos Pilkington, Tore Tronrud, forteller om glassfasader - Del 2

Tidligere ingeniør hos Pilkington, Tore Tronrud, forteller om glassfasader - Del 2

Hva er det som påvirker hvordan en glassfasade blir seende ut til slutt? Og kan arkitektens og byggherrens visjoner for glassfasaden skape praktiske utfordringer?

Les mer i del to av intervjuet med glassekspert Tore Tronrud.


Tidligere ingeniør hos Pilkington, Tore Tronrud, forteller om Glassfasader - Del 1

Tidligere ingeniør hos Pilkington, Tore Tronrud, forteller om Glassfasader - Del 1

Produkt- og teknologiutviklingen innenfor glassløsninger ser praktisk talt ingen grenser. I dag kan glass optimaliseres for å imøtekomme de strengeste krav til energibruk, solbeskyttelse, støydemping, brannvern og sikkerhet.