Glassbloggen

Norsk glass med fokus på kontinuerlig forbedring

Tenker du at alt av glass produseres i Kina? Da tar du feil. Pilkington Elverum, som er en av hovedleverandørene av glass til Glassfagkjedens medlemsbedrifter, produserer alt av glass som de har produksjonsutstyr til – og det er mye.

Resten importeres fra andre europeisk land. Dette innebærer at produktene er av høy kvalitet og har all dokumentasjon man trenger for å bevise at produktene holder den standard som er lovpålagt i Norge. Ettersom Pilkington Elverum alltid higer etter å levere det beste glasset på markedet, har de høyt fokus på kontinuerlig forbedring – både med hensyn til glassløsninger og leveranse.

 

Norsk glass til hele landet

Pilkington Elverum produserer glass og distribuerer det deretter videre til glassmestere over hele landet. De har nylig satt i gang med produksjonen av Pilkington MirroView™, et speilglass som du kan skjule en digital skjerm bak, men de leverer også mange andre multifunksjonelle og smarte glassløsninger. Blant disse finner man silketrykket glass, herdet glass, sikkerhetsglass, isolerglass og naturligvis det selvrensende glasset Pilkington Activ™.

 

Kontinuerlig forbedring

Kundens tilbakemelding er noe som Pilkington Elverum setter høyt. Dette fordi de ønsker å alltid forbedre sine prosesser, sin service og sine produkter. Produksjonskvaliteten er med andre ord forankret i tilbakemeldinger de har fått, og fortsetter å få, fra kundene sine. For å sikre et godt samarbeid setter Pilkington Elverum kommunikasjon høyt på agendaen. De ønsker å ha et klart bilde av hvilke forventninger og behov kunden har, og hvordan de best skal oppfylle disse.

 

Kun for medlemmer og proffmarkedet

Pilkington Elverum leverer glass kun til forhandlere og bedrifter og er en av de mange ressursene bedrifter kan benytte seg av når de ønsker høykvalitative glassløsninger. Siden Pilkington Elverum har utstyr til blant annet å beskjære, slipe og lage hull, samtidig som de har et hav av forskjellige produkter, kan de dekke de fleste behov uansett om bedriften trenger kontorskillevegger eller serviceglass til busser.

Fordelen med å bestille direkte fra Pilkington Elverum er nærheten til kunden. De kan levere raskt og har et kjørerutenettverk som dekker hele Norge. Videre kan det være en fordel å bruke en leverandør som faktisk snakker det samme språket, slik at kommunikasjonen blir enkel og tydelig.

Dersom du ønsker å vite mer om Glassfagkjedens samarbeidsavtaler, klikk deg gjerne inn på samarbeidsavtaler-siden eller ta kontakt med oss.

 

Kontakt oss

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [vinduer]
5 ideer når du skal lage musikkrom hjemme

5 ideer når du skal lage musikkrom hjemme

Å være i familie eller bo under samme tak er ingen garanti for at man har samme musikksmak. Selv om det å skaffe hvert familiemedlem sitt eget sett med øretelefoner gjør at alle kan gå rundt og lytte til det de vil, er det noe eget med å kunne nyte musikk på full guffe ut i rommet.


5 forholdsregler for å unngå riper i glass

5 forholdsregler for å unngå riper i glass

I utgangspunktet skal det ikke være behov for at vi tar så mye på glasset vi omgir oss med, og i alle fall ikke på en måte som forårsaker riper. Likevel er det en utbredt utfordring med riper i glass, så i denne artikkelen gir vi deg noen tips som gjør at du unngår å ripe opp glassflatene dine.


Reduser strømregningen og miljøavtrykket med energispareglass

Reduser strømregningen og miljøavtrykket med energispareglass

Vinduets opprinnelige funksjon er å slippe inn dagslys samtidig som det skal beskytte mot vær og vind. I dag kan man oppnå så mye mer med flere glass i kombinasjon. Med en målsetting om at vinduer skal sørge for best mulig inneklima og lavest mulig miljøpåvirkning, er energispareglass er godt valg.