Glassbloggen

Slik får du flere forsikringsjobber

Forsikringsjobber er en viktig inntektskilde for mange glassbedrifter, men å få dem er blitt en stadig større utfordring. Med høy konkurranse om avtalene og priser som presses kan det imidlertid føles som en veldig tung oppgave. Her gir vi deg derfor 3 gode tips til hvordan du kan få flere forsikringsjobber.

 

1. Knytt deg til en kjede

Som selvstendig bedrift kan det være vanskelig å forhandle alene, så den beste måten å få nye forsikringsjobber på, er trolig å slutte deg til en større kjede. Det er sant som man sier, at man kan oppnå mye mer når man er flere enn når man står alene. Å få inn forsikringsjobber kan gjøre veldig mye på bunnlinja, og det å ha noen som er med i forhandlingene, har derfor stor verdi.

 

2. Bruk digital markedsføring

Hvis saksbehandleren ikke finner deg på nett, er sjansen stor for at du ikke vil bli vurdert. Ja, dette gjelder faktisk like mye for bedriftsmarkedet som privatmarkedet. Last gjerne ned vår gratis håndbok om digital markedsføring for glassmestere for å få mer innsikt i hva du kan gjøre for å fremme bedriften din på digitale plattformer.

 

3. Omdømme, omdømme, omdømme

Hvor godt omdømme du har, er særdeles viktig for å kunne få forsikringsjobber kontinuerlig. Om forsikringsselskapet får klager eller mye negative tilbakemeldinger på din bedrift, risikerer du å gå glipp av fremtidige jobber. Det er viktig å tenke på at 'kunden alltid har rett', fordi et dårlig omdømme kan være alt som skal til for at du i en periode blir blokkert av forsikringsselskapet.

 

Med rett kjedebedrift i ryggen, som gir deg veiledning og hjelper deg å bygge din virksomhet videre, blir alle disse tingene mye lettere å håndtere.

 

Digital markedsføring for glassmestere

Relaterte blogginnlegg


Thomas - []