Glassbloggen

Slik jobber Glassfagkjeden med samarbeidspartnere

Glassfagkjeden har knyttet til seg samarbeidspartnere som glassmesterne våre har stor nytte av, og som sammen bidrar til høy troverdighet og kompetanse innen glassmesterfaget og glassmestertjenester.

Ved å samle ressursene til glassmestere, Pilkington Norge og samarbeidende produsenter/grossister får kjeden større muligheter til å kommunisere godt med og øke salget i sluttbrukermarkedet.

 

Frivillige avtaler

Glassfagkjeden finner samarbeidspartnere som vi mener vil være interessante for våre medlemsbedrifter, og så inngår vi en samarbeidsavtale med disse. Imidlertid går alt salg og all kommunikasjon direkte mellom glassmester og samarbeidspartner, og ikke via kjedekontoret.

Vi lager rammene og leddene som glassmesterne skal følge, og i flere tilfeller fremforhandler vi gode priser. Og så er det opp til glassmesterne å benytte seg av avtalene.

Glassfagkjeden pålegger ikke glassmesterne å bruke leverandører som er en av våre avtalepartnere på f. eks. fugemasse, kitt og beslag, det blir som et supplement til eventuelle lokale avtaler de har.

Les også: Hva er Glassfagkjeden?

 

Noen av våre samarbeidspartnere

Forsikringsselskaper utgjør en betydelig del av Glassfagkjedens samarbeidspartnere. Glassfagkjedens medlemmer leverer reparasjon av glasskader i forsikringssaker til Gjensidige, If Forsikring, Tryg Forsikring, SpareBank 1, Eika og Knif Trygghet og har et godt samarbeid med Huseiernes Landsforbund og Glass og Fasadeforeningen.

En fordel for Glassfagkjedens samarbeidspartnere er at de har kun én aktør å forholde seg til, nemlig kjedekontoret.

 

Bli medlem

 

Relaterte blogginnlegg


Thomas - []