Inspirasjon / Interiørglass

Skyvedør i glass

Noen ganger er det faktisk ganske praktisk å kunne åpne en hel vegg, eller kanskje bare noen deler av den. Med skyvedører i glass kan dette bli en virkelighet! Skyvedører i glass og ordinære glassdører slipper inn lys og binder rommene sammen.


Det finnes flere forskjellige typer glass som kan benyttes i skyvedører av glass

  • Klart glass
  • Frostet glass
  • Dekorglass

 

En åpning vil gi varmetap så det er viktig å benytte glass som isolerer godt samtidig som det tar vare på varmen og kan nyttiggjøre seg den. Risiko for kuttskader oppstår der mennesker ferdes, så derfor er det viktig å velge et glass som er herdet og laminert. Det vil si at hvis man er uheldig å knuse glasset, vil bitene granulere og henge sammen slik at sjansen for å skade seg på glasset er minimal.

Les mer: Skyvedører i glass – et hav av valgmuligheter

 

Skyvedørsgarderobe

skyvedorsgarderobe

Ønsker du å få en lys garderobe? Moderne og stilrene skyvedørsgarderober med glass- og speilløsninger? Det kan Glassfagkjeden bistå deg med. Det finnes uendelige muligheter og varianter når man skal designe sin egen garderobeløsning. En skyvedør i glass eller en skyvedør med speil på gjør at garderoben din føles eksklusiv og vil åpne opp rommet.

Glass og speil får rommet til å virke større, og det finnes mange glasstyper du kan velge mellom. Bruk for eksempel et diffust glass (opalglass) for å oppnå ønsket grad av lys som glasset skal slippe igjennom. Du bør også bruke et herdet glass til garderoben. Herdet glass gir deg bedre sikkerhet, ettersom glasset granulerer i små biter istedenfor å knuses.

Les mer: Oppfyll drømmen om en walk-in closet

Lurer du på hva ditt prosjekt vil koste?

Be om pris