<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120395891786963&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inspirasjon / Interiørglass

Interiørglass og speil

Glass benyttes bare mer og mer i interiørløsninger. Glass slipper inn gjennomgående lys, åpner opp rommene og setter et eksklusivt preg på boligen din.

1200x650xLilla,P20glass

Glass mellom kjøkkenbenk og overskap

Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette ditt helt personlige preg på kjøkkenet ditt. Du kan  blant annet velge mellom farget glass, blankt glass eller silketrykket glass. Velger du silketrykket glass, kan du faktisk få ditt helt personlige motiv på glasset. Glasset monteres opp mellom overskap og benk med 4 skruer som du kan velge "finish" på. Skruene er i børstet metall eller i messingfinish. Er det stikk-kontakter på veggen skjæres dette ut og tilpasses før glassplaten monteres på veggen. Når glasset er montert påføres det en blank silikon i ytterkant for at det ikke skal komme skitt og lort mellom plate og vegg. Glasset som benyttes er herdet slik at det skal tåle slag og høye temperaturer som damp etc. Ønsker du å vite mer om glass over kjøkkenbenk, finn din lokale glassleverandør her: www.glassfagkjeden.no/finn-glassleverandor

 1200x650xSpeil-paa-soverommet

Med speil på veggen vil rommet virke større

Speil på veggen gjør rommet større fordi speilet reflekterer lyset tilbake ut i rommet. Derfor  skapes følelsen av mer plass og lys. Vender du speilet mot et fokuspunkt i rommet vil det føre til at speilet vil være med på å skape en dybde i rommet. På tilsvarende måte kan et speil lyse opp et mørkt rom. Veggmonterte speil eller bord med blank glassplate vil på samme måte sende lyset rundt i rommet, noe som får rommet til å virke romsligere. Om du velger å henge speilet slik at det reflekterer dagslyset, vil speilet fungere som et ekstra vindu og bringe lyset videre inn i rommet. Ønsker du å vite mer om hvilke løsninger du kan benytte speil til, ta kontakt med våre medlemmer her: www.glassfagkjeden.no/finn-glassleverandor

 x1200x650-Biljardbord-org

Glasset ser ut som et speil men fungerer som en beskyttelse for TV`en og digitale skjermer.

Monteres speilet opp forran Tv`en vil du kunne speile deg i glasset som om det var et valing speil. Når TV`en slås på vil Tv-bildet lyse gjennom glasset. Pilkington MirroView™ er et høyreflekterende speil med en klar coating. Pilkington MirroView™ gir digitale skjermer et moderne og tradisjonelt utseende. Du finner mer informasjon om Pilkington MirroView™ her.

 

Speil på bad

Speil på badet er et "must" og monteres på en stor vegg for å gi en følelse av at rommet er større. Speilveggen vil  bidra til å sende lyset tilbake til rommet derfor vil det virke større.

350x447xSpeil-i-ramme
350x447xSpeil-i-ramme2

 

Hos Glassfagkjedens medlemmer får du tilpasset speil i henhold til dine mål. De skjærer til speil i mange ulike fasonger og størrelser. Du finner din glassleverandør her: www.glassfagkjeden.no/finn-glassleverandor

 

1200x607xDusjvegg,P20p,PC3,PA5,P20bad,P201200x607 

Glassvegg på bad

Ved å benytte glass på badet slipper du inn lyset, sparer plass og får en vegg som nesten er vedlikeholdsfri fordi den er superlett å holde ren.

1200x651xGlassrekkeverk,P201200x650


Glass kan også benyttes til en rekke andre interiør-løsninger fordi det gir et eksklusivt preg til rommet, er holdbart og vedlikeholdsfritt. Her har du noen ideer til inspirasjon: glassgulv eller glasstrapp,  glassrekkverk, glassbord og glasshyller, skillevegg i glass, dekorglass, mulighetene er mange.

Ta kontakt med en av Glassfagkjedens medlemmer her: www.glassfagkjeden.no/finn-glassleverandor - så hjelper de deg med å finne den løsningen som passer best for deg og dine glassdrømmer!!

MED RETT GLASS PÅ RETT PLASS - GLASSFAGKJEDEN HJELPER DEG IGANG!

Les mer:

4 designideer med speil
Hvordan lages egentlig speil?
Slik unngår du stygge kanter på speilet
Speil i butikk - hvilke hensyn må tas?
Speil i heis - flere fordeler og mange muligheter
Speil på badet - dette bør du vite
Spennende speilløsninger for klesbutikker
Tips når du skal lage eget hjemmegym
Verdens vakreste toalett

 

Gratis e-bok