Inspirasjon / Interiørglass

Interiørglass og speil

Glass benyttes bare mer og mer i interiørløsninger. Glass slipper inn gjennomgående lys, åpner opp rommene og setter et eksklusivt preg på boligen din.

 

Glass mellom kjøkkenbenk og overskap

glassover

Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette ditt helt personlige preg på kjøkkenet ditt. Du kan  blant annet velge mellom farget glass, blankt glass eller silketrykket glass. Velger du silketrykket glass, kan du faktisk få ditt helt personlige motiv på glasset. Glasset monteres opp mellom overskap og benk med 4 skruer som du kan velge "finish" på. Skruene er i børstet metall eller i messingfinish.

Er det stikk-kontakter på veggen skjæres dette ut og tilpasses før glassplaten monteres på veggen. Når glasset er montert påføres det en blank silikon i ytterkant for at det ikke skal komme skitt og lort mellom plate og vegg. Glasset som benyttes er herdet slik at det skal tåle slag og høye temperaturer som damp etc.

Les mer: Glass over kjøkkenbenk - ikke bare én valgmulighet

 

Med speil på veggen vil rommet virke større

speilliten

Speil på veggen gjør rommet større fordi speilet reflekterer lyset tilbake ut i rommet. Derfor  skapes følelsen av mer plass og lys. Vender du speilet mot et fokuspunkt i rommet vil det føre til at speilet vil være med på å skape en dybde i rommet. På tilsvarende måte kan et speil lyse opp et mørkt rom. Veggmonterte speil eller bord med blank glassplate vil på samme måte sende lyset rundt i rommet, noe som får rommet til å virke romsligere. Om du velger å henge speilet slik at det reflekterer dagslyset, vil speilet fungere som et ekstra vindu og bringe lyset videre inn i rommet. 

Les mer: 4 designideer med speil

 

Smarte speil

smartespeil

Glasset som ser ut som et speil men fungerer som en beskyttelse for TVen og digitale skjerme er her. Pilkington MirroView™ er et høyreflekterende speil med en klar coating. Pilkington MirroView™ gir digitale skjermer et moderne og tradisjonelt utseende. Monteres speilet opp foran TV`en vil du kunne speile deg i glasset som om det var et vanlig speil. Når TV`en slås på vil TV-bildet lyse gjennom glasset.Du finner mer informasjon om Pilkington MirroView™ her.

Les mer: Pilkington MirroView™ - Smarte refleksjoner

 

Speil på bad

speilpabad

Speil på badet er et "must" og monteres på en stor vegg for å gi en følelse av at rommet er større. Speilveggen vil bidra til å sende lyset tilbake til rommet derfor vil det virke større. Hos Glassfagkjedens medlemmer får du tilpasset speil i henhold til dine mål. De skjærer til speil i mange ulike fasonger og størrelser. Du finner din glassleverandør her: www.glassfagkjeden.no/finn-glassleverandor

Les mer: Speil på badet - dette bør du vite

 

Glassvegg på bad

glassveggpabad

Ved å benytte glass på badet slipper du inn lyset, sparer plass og får en vegg som nesten er vedlikeholdsfri fordi den er superlett å holde ren. Glass kan også benyttes til en rekke andre interiør-løsninger fordi det gir et eksklusivt preg til rommet, er holdbart og vedlikeholdsfritt. Her har du noen ideer til inspirasjon: glassgulv eller glasstrapp,  glassrekkverk, glassbord og glasshyller, skillevegg i glass, dekorglass, mulighetene er mange.

Ta kontakt med en av Glassfagkjedens medlemmer her: www.glassfagkjeden.no/finn-glassleverandor - så hjelper de deg med å finne den løsningen som passer best for deg og dine glassdrømmer!

 

Møt Pilkington MirroView


Les mer:

Hvordan lages egentlig speil?
Slik unngår du stygge kanter på speilet
Speil i butikk - hvilke hensyn må tas?
Speil i heis - flere fordeler og mange muligheter
Spennende speilløsninger for klesbutikker
Tips når du skal lage eget hjemmegym
Verdens vakreste toalett

 

Interiørglass vol. 2

Lurer du på hva ditt prosjekt vil koste?

Be om pris