Inspirasjon / Utendørsglass

Vinterhage

Med glass og god isolering kan du nyte hagen året rundt. Arealet som før kun ble brukt i sommerhalvåret kan nå bli et helårs oppholdsrom. Bygg inn terrasse eller balkong og få en lenger sommersesong. En vinterhage øker boligens størrelse og verdi, du får et ekstra oppholdsrom og om du benytter selvrensende glass så slipper du vindusvasken.

Les også: Forleng utesesongen med en vinterhage

 

Vinterhage som et ekstra rom i hjemmet

 

Når man tenker på vinterhage, er det lett å tenke i konvensjonelle baner. Et sted der man kan servere middag eller nyte sene sommerkvelder uten å plages av mygg og knott. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor dette er det en vinterhage vanligvis brukes til, men det finnes mange andre ting du kan gjøre med en vinterhage.

Om du liker hjemmekontor kan du ta med deg arbeidet ut i vinterhagen, rulle ned markisene og nyte sommeren og det deilige været mens du jobber. Den kunstneriske vil kanskje forvandle vinterhagen til et ateliér der man kan la seg inspirere av naturen rundt og lage vakre kreasjoner. For barnefamilien kan vinterhagen være et morsomt sted for barna å leke. Å se naturen på utsiden vil få i gang kreativiteten deres, og snart leker de butikk eller spiller yatzy. Eller hvorfor ikke bruke vinterhagen som et drivhus? La druer og eføy klatre opp langs veggene, og plasser en liten parkbenk mitt i jungelen. Når du har altfor mye å tenke på, kan du sitte og bare nyte alt det grønne omkring deg.

 

Vurderer du vinterhage som et ekstra rom i hjemmet? Glassfagkjedens medlemmer hjelper deg å velge riktig glass til formålet. 

 

Les mer:

3 fordeler med et innglasset svømmebasseng
4 fordeler med vinterhage
4 grunner til at du ikke har bygd vinterhage
5 spennende planter til vinterhagen
5 ting du bør tenke på før du bygger en vinterhage
Dette bør du tenke på før du bygger vinterhage
Dette produktet er laget for nordiske klimaforhold
Er en vinterhage et alternativ til Sydenferie?
Forleng utesesongen med en vinterhage
Slik kan du bruke balkongen hele året
Slik kan du redusere varmen i vinterhagen

 

e-bok: Oppfyll drømmen om vinterhage

Lurer du på hva ditt prosjekt vil koste?

Be om pris