Profesjonelle

Samarbeidsavtaler

Hvorfor Glassfagkjeden?

Glassfagkjeden består av 35 selvstendige medlemsbedrifter som samlet utgjør en meget sterk og betydelig spredning av fagfolk fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord og dekker derfor store deler av Norge. Enkelte av kjedens medlemmer er mer enn bare en ren glassleverandør. Hva medlemsbedriftene leverer av andre tjenester finner du på våre medlemssider, finn din glassmester.

Ved å inngå en kjedeavtale med Glassfagkjeden får du tilgang til kjedens 35 medlemmer og en samarbeidsavtale som styres av et kjedekontor.

 

Glassfagkjeden samarbeider med Huseiernes Landsforbund. Medlemmer i Huseierne får gode rabatter på glassprodukter hos alle våre avdelinger i hele Norge. Bli med her. 

 

Partnere

Forsikringsselskaper


logos2.png

kniftrygghet


 

 

Saneringsselskaper


logos3.png


 

 

Eiendomsselskaper


logos4.png


 

 

Organisasjoner


logos5-ny


 

 

Leverandører


logos6.png

 

Kontakt oss

Siste fra bloggen


Slik får du en nettside du aldri trenger å oppdatere

Slik får du en nettside du aldri trenger å oppdatere

For deg som glassfagarbeider er det mange fordeler ved å bli med i en kjede av glassmestere og glassbedrifter. Blant annet kan du få hjelp til bedre synlighet, om kjeden driver digital markedsføring og profilering på vegne av sine medlemsbedrifter.


Få hjelp med den digitale markedsføringen for din glassbedrift

Få hjelp med den digitale markedsføringen for din glassbedrift

Skal du som glassmesterbedrift bli funnet – og valgt – av dagens forbrukere, må du være godt synlig på nett. Ergo, du må drive digital markedsføring, det vil si at du markedsfører dine glassmestertjenester via nettsiden, sosiale medier og betalt annonsering.


Nettverksmuligheter for glassmestere

Nettverksmuligheter for glassmestere

For tiden skriver vi om forretningsfordelene du som glassmester får ved å være med i en kjede. Og det er plenty av fordeler som gir deg et forsprang i en bransje der konkurransen stadig tilspisser seg.