<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120395891786963&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Profesjonelle

Samarbeidsavtaler

Hvorfor Glassfagkjeden?

Glassfagkjeden består av 38 selvsendige medlemsbedrifter som samlet utgjør en meget sterk og betydelig spredning av fagfolk fra Kristiansand i sør til Alta i Nor og dekker derfor store deler av Norge. Enkelte av kjedens medlemmer er mer enn bare en ren glassleverandør. Hva medlemsbedriftene leverer av andre tjenester finner du på våre medlemssider, finn din glassmester.

Ved å inngå en kjedeavtale med Glassfagkjeden får du tilgang til kjedens 38 medlemmer og en samarbeidsavtale som styres av et kjedekontor.

 

Glassfagkjeden samarbeider med Huseiernes Landsforbund. Medlemmer i Huseierne får gode rabatter på glassprodukter hos alle våre avdelinger i hele Norge. Bli med her. 

 

Partnere

Forsikringsselskaper


logos2.png


 

 

Saneringsselskaper


logos3.png


 

 

Eiendomsselskaper


logos4.png


 

 

Organisasjoner


logos5.png


 

 

Leverandører


logos6.png

 

Kontakt oss

Siste fra bloggen


To ting alle glassmestere bør vite om nettsider

To ting alle glassmestere bør vite om nettsider

Trafikk til nettsiden er vel alltid bra? Spiller det egentlig noen rolle hvem det er som besøker nettsiden din? Svaret er enkelt – ja.


Digital markedsføring for glassmestere

Digital markedsføring for glassmestere

Blir du ikke funnet på nett, er du usynlig for potensielle kunder. Digital markedsføring gjør deg mer synlig for den moderne kunden.


Hva gjør du når vinduet er punktert?

Hva gjør du når vinduet er punktert?

Et vindu har en levetid på 15 til 20 år. Når levetiden på vinduet nærmer seg slutten, kan du oppleve endringer i glasset. Hva du kan gjøre og hvordan du vet om vinduet er punktert får du vite her.