<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=120395891786963&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Profesjonelle

Samarbeidsavtaler

Hvorfor Glassfagkjeden?

Glassfagkjeden består av 38 selvsendige medlemsbedrifter som samlet utgjør en meget sterk og betydelig spredning av fagfolk fra Kristiansand i sør til Alta i Nor og dekker derfor store deler av Norge. Enkelte av kjedens medlemmer er mer enn bare en ren glassleverandør. Hva medlemsbedriftene leverer av andre tjenester finner du på våre medlemssider, finn din glassmester.

Ved å inngå en kjedeavtale med Glassfagkjeden får du tilgang til kjedens 38 medlemmer og en samarbeidsavtale som styres av et kjedekontor.

 

Glassfagkjeden samarbeider med Huseiernes Landsforbund. Medlemmer i Huseierne får gode rabatter på glassprodukter hos alle våre avdelinger i hele Norge. Bli med her. 

 

Partnere

Forsikringsselskaper


logos2.png


 

 

Saneringsselskaper


logos3.png


 

 

Eiendomsselskaper


logos4.png


 

 

Organisasjoner


logos5.png


 

 

Leverandører


logos6.png

 

Kontakt meg

Siste fra bloggen


Praktbygget “Den blå diamanten” – med superfunksjonelle glassruter

Praktbygget “Den blå diamanten” – med superfunksjonelle glassruter

De tilnærmet ubegrensede mulighetene som ligger i bruk av glass som byggemateriale og klimaskiller, har gjort at vi etter hvert har fått mange slående vakre byggfasader her i landet. I et værhardt klima må moderne fasadeglass kunne oppfylle en rekke ulike funksjoner, som f. eks, å slippe inn kjærkomment dagslys og beskytte mot elementene. 


Dette er Pilkingtons mest brukte energispareglass

Dette er Pilkingtons mest brukte energispareglass

I et tidligere innlegg ser vi at man ved å kombinere Pilkington Optitherm™ S3 og to floatglass får en trelags isolerrute med unike verdier: 0,9 i U-verdi og 72 % lystransmisjon.


Dette er de største strømtyvene i hjemmet

Dette er de største strømtyvene i hjemmet

Det er den dagen i måneden igjen. Strømregningen ligger i postkassen. Kanskje har du et system som gir deg full oversikt over hvor strømmen går, men antagelig er sluttsummen på fakturaen en like stor overraskelse som forrige måned. Hva går egentlig all strømmen til?