Voss Glas og Fasade AS
Storrviki 11
5710 Voss

Tlf: +47 56 53 14 20

Om Voss Glas og Fasade A/S


Voss Glas og Fasade A/S ble etablert i 1982 av Nils Amundsen.

Etter ulike leiarstillingar innan trevareindustrien, starta verksemda opp i det små heime i garasjen. I 1999 kjøpe VGF seg inn i lokala til Maskinservice A/S i Skulestadmo, og i 2005 kjøpte Voss Glas og Fasade A/S heile bygget. Det er her du som kunde finn oss.

Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassarbeid.
Kontakt glassleverandør

Siste fra bloggen


Inspirasjon til hjemmet: 8 interiørløsninger med glass

Inspirasjon til hjemmet: 8 interiørløsninger med glass

Nettet er fullt av inspirerende ideer når man skal pusse opp hjemmet sitt - men iblandt kan det bli litt for mye av det gode og man kan miste oversikten. Hvilke muligheter har man med glass i hjemmet? La oss se nærmere på åtte av de vanligste bruksområdene innendørs.


Moderne dusjløsninger i 2019

Moderne dusjløsninger i 2019

For den som er interessert i interiørdesign kommer det nok ikke som en stor overraskelse at det for tiden er stort fokus på dusjsonen. Det har vokst frem mange trender i år innenfor akkurat dette området. I dette innlegget ser vi litt nærmere på fem av disse.


Muligheter med glasshyller i hjemmet

Muligheter med glasshyller i hjemmet

Glasshyller har allerede fått seg en solid plass på mange nordmenns bad – så mange at et av innleggene vi skrev i fjor om hva man bør vite om glasshyller på badet, ble et av det årets mest leste blogginnlegg! Derfor følger vi nå opp med muligheter med glasshyller utenfor badet – for det finnes naturligvis mangfoldige bruksområder utenfor badet også!