Voss Glas og Fasade AS
Storrviki 11
5710 Voss

Tlf: +47 56 53 14 20

Om Voss Glas og Fasade A/S


Voss Glas og Fasade A/S ble etablert i 1982 av Nils Amundsen.

Etter ulike leiarstillingar innan trevareindustrien, starta verksemda opp i det små heime i garasjen. I 1999 kjøpe VGF seg inn i lokala til Maskinservice A/S i Skulestadmo, og i 2005 kjøpte Voss Glas og Fasade A/S heile bygget. Det er her du som kunde finn oss.

Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassarbeid.
Kontakt glassleverandør

Siste fra bloggen


Viktigheten av å velge rett håndverker til rett oppgave

Viktigheten av å velge rett håndverker til rett oppgave

Vi er allerede halvveis i mai, og det betyr konfirmasjoner, hageselskaper – og barn som spiller fotball i nabolaget. Iblant går det litt over styr, og en ball med litt for god fart tar veien inn gjennom en glassrute i boligen din.


Hvor sikkert er et glassrekkverk?

Hvor sikkert er et glassrekkverk?

Glassrekkverk er i vinden som aldri før. Stadig flere ønsker unike løsninger i og utenfor sine bygg og boliger. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor – glassrekkverk gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både ute og inne.


Innglassing av veranda – dette bør du vite

Innglassing av veranda – dette bør du vite

Det er høysesong for innglassing av veranda, men det er mange ting å tenke på når man overveier å bygge på huset eller glasse inn verandaen. Her besvarer vi noen av de vanligste spørsmålene vi møter når folk vurderer å investere i en innglasset veranda.