Om oss

Om Glassfagkjeden

Glassfagkjeden slik den fremstår i 2017 ble grunnlagt 2001 og består av selvstendige medlemsbedrifter som til en hver tid kan skal råde sine kunder til valg av rett glass på rett plass. Glassfagkjeden har medlemmer fra Kristiansand i Sør til Tromsø i Nord og er derfor landsdekkende med sine 38 medlemmer, alle med samme ønske :  øke sluttbrukerens etterspørsel og interesse for funksjonsglass. Målet er å få kundene til å innse hvor mange fordeler det er ved å velge funksjonsglass som: 

energiglass, lyddempende glass, solbeskyttende, selvrensende og sikkerhetsglass og hvor viktig det er å benytte seg av dyktige og seriøse håndtverkere.

 

Les mer: Hva er Glassfagkjeden?

 

 

 

asbjornAsbjørn Lunde

Branch Manager Norge

 

E-postadresse: asbjoern.lunde@no.nsg.com

Mobil: (+47) 95 00 29 56

 

 

800_800_image_280_6707726_b5c3abba9c2298d094570346cd24542c-2Anne-Charlotte Braastad

Markedskoordinator

E-postadresse: anne-charlotte.braastad@no.nsg.com

Mobil: (+47) 90 03 44 97

Siste fra bloggen


Dette synes glassmesterne om å være medlem i Glassfagkjeden

Dette synes glassmesterne om å være medlem i Glassfagkjeden

Glassfagkjedens medlemmer er lokale glassmesterbedrifter med lang bransjeerfaring fra hele Norge. Kjeden har et bredt spekter av kunder og oppdrag og kan hjelpe deg med skreddersydde glassløsninger og større prosjekter.


Derfor bør du velge Glassfagkjeden

Derfor bør du velge Glassfagkjeden

Glassfagkjeden er en landsdekkende glassmesterkjede med god spredning av medlemsbedrifter. Her kan du lese mer om Glassfagkjeden.


Hva er Glassfagkjeden?

Hva er Glassfagkjeden?

Glassfagkjeden er Norges eneste landsdekkende kjede av glassmestere, med totalt ca. 36 medlemmer. Kjeden betjener privat- og proffmarkedet med glasstjenester, fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord.