Profesjonelle / Proffløsninger

Glassfasader

Glassfasader, fasadeglass

Å skape dekorative miljøer med glass gir deg mange unike muligheter. Med forskjellige teknikker kan man gi glasset form, farge og styrke. Du velger selv om du ønsker å slippe lyset gjennom eller stenge det ute. Ved bruk av fasadeglass skaper du et miljø med en sterk identitet og en bygning som ser moderne og eksklusiv ut. Glass i fasader betyr også at du vil få en fasade som nesten er vedlikeholdsfri. Dersom du velger selvrensende glass på fasaden, slipper du også vindusvasken. Du kan lese mer om selvrensende glass her.
 

Solbeskyttende glass i kombinasjon med lavenergiglass

Innen glassfasader finnes det uendelige muligheter. Ved å velge riktig glass kan man ivareta både oppvarmings- og kjølebehov. Med solbeskyttende glass i kombinasjon med lavenergiglass (energispareglass) kan man oppnå en god balanse mellom oppvarming og kjøling. I tillegg kan glasset bli laminert/herdet for å ivareta sikkerheten.

Glassfasade-1200x650

 

Glass og aluminium - en uslåelig kombinasjon

Glass med aluminium er en lekker kombinasjon som vil sette prikken over i-en. Noen av våre medlemmer leverer løsninger som inkluderer aluminium i glassløsninger. Dette kan være alt fra glassvegger til dører, fastfelt eller annet glass i kombinasjon med aluminium.

Det finnes uendelige muligheter med glass, det gjelder bare å velge riktig! Glassfagkjedens medlemmer hjelper deg med å velge rett glass på rett plass.

Finn din nærmeste glassleverandør på www.glassfagkjeden.no/finn-glassleverandor eller ring oss på tlf. 815 33 022, så får du hjelp.

 

Les mer:

Fasadeglass uten forstyrrende bæreprofiler
Hvilke glassfasadetyper finnes det?

Pilkington Spandrel Glass - vakkert fasade glass med mange egenskaper
Senk rengjøringskostnadene med selvrensende fasadeglass
Selvrensende glass i næringsbygg, dette er fordelene
Skap flotte glassfasader med Pilkington Planar™ og Pilkington Profilit™
Tidligere ingeniør hos Pilkington, Tore Tronrud, forteller om glassfasader - Del 1
Tidligere ingeniør hos Pilkington, Tore Tronrud, forteller om glassfasader - Del 2
Utfordringer og løsninger med glassfasader

 

Gratis e-bok

Lurer du på hva ditt prosjekt vil koste?

Be om pris