Glasstyper

Smarte speil

Pilkington MirroView™

Pilkington MirroView™ er et transparent speil som du kan benytte for å  beskytte eller skjule en digital skjerm. Glasset ser ut som et ordinært speil, men er multifunksjonelt, i den forstand at dersom du slår på skjermen bak glasset, vil bildet synes helt klart gjennom speilet, slås tv`en av blir det speil igjen. Bruksområder er som beskyttelse foran monitorer i sportsbarer og restauranter, i baderom eller til digital skilting.

 

To forskjellige kvaliteter

Pilkington MirroView™ leveres i to forskjellige kvaliteter: Pilkington MirroView™ 50/50 brukes til godt belyste lokaler, og Pilkington MirroView™ til lokaler med dunkel belysning. Begge produktene i serien er belagt med et klart belegg som gjør speilet meget holdbart og gir glasset tilnærmet ubegrenset levetid. Speilet kan herdes og lamineres dersom man ønsker ekstra høy sikkerhet, for eksempel hvis det skal brukes på et bad eller i en sportsbar.

 

Mange muligheter med digitale speilløsninger

Pilkington MirroView™ kan leveres i alle størrelser og passer like bra om du ønsker å skjule en liten skjerm eller en stor TV. Det egner seg med andre ord utmerket til å “speile inn” flatskjermen hjemme i stua eller på kontoret. Speilet ligger foran skjermen, og når apparatet ikke er i bruk, vil du ikke kunne se at det er en TV-skjerm bak.

 

Pilkington Mirropane™ Chrome

Pilkington Mirropane™ Chrome er et høyreflekterende glass som produseres i tre ulike varianter. 

  • Pilkington Mirropane™ Chrome
  • Pilkington Mirropane™ Chrome Plus
  • Pilkington Mirropane™ Chrome Spy

 

Det speilende belegget som man kan finne igjen i alle tre varianter er krombasert. Krom korroderer ikke like lett som f. eks. sølv som ofte er benyttet i ordinære speil. Takket være denne unike egenskapen, er disse produktene som skapt for å benyttes i fuktige omgivelser som meget godt belyste baderom, dusjområder, spaanlegg, treningsanlegg hvor det til tider er mye fuktighet. 

 

Pilkington Mirropane™ Chrome kan benyttes som et dobbeltsidig speil uten laminering
Pilkington Mirropane™ Chrome Plus er et tett speil som kan benyttes som et fasadeelement.
Pilkington Mirropane™ Chrome Spy er et utmerket konfrontasjonsglass - enveisglass som benyttes der man kun ønsker gjennomsyn fra en side. Alle tre varianter kan heredes, lamineres og benyttes der det stilles høye krav til personsikkerhet.

 

Ønsker du ytterligere informasjon om Pilkington MirroView™,  kan du laste ned denne e-boken gratis. For de øvrige kvalitetene: Pilkington Mirropane™ Chrome, Pilkington Mirropane™ Chrome Plus og Pilkington Mirropane™ Chrome Spy tar du kontakt med en av våre medlemmer som du finner her. Du kan også ringe oss på tlf. 815 33 022 så settes du over til en av våre medlemmer.

 

Les mer:

Bruksområder for glass i hjemmet
På tide å modernisere kjøkkenet?
Slik kan du kombinere et speil med TV på badet

Lurer du på hva ditt prosjekt vil koste?

Be om pris