Profesjonelle / Proffløsninger

Utstillingsvinduer

Et utstillingsvindu må ha det riktige glasset, slik at det som skal presenteres, vises på best mulig måte. Glasset må også ha de egnede funksjoner og rett styrke, slik at man forhindrer at glasset knuses, for eksempel ved et innbrudd.

 

Glass til utstillingsvindu

Typen glass du bør bruke i utstillingsvinduer, er avhengig av hvor de er – innendørs eller rettet ut mot gaten. Hvis utstillingsvinduet er mot gaten, er sikkerhet viktig, og derfor anbefaler vi at du benytter deg av et sikkerhetsglass. For å unngå for mye refleksjon er det en god idé å bruke et refleksfritt glass. Pilkington OptiView™ egner seg utmerket til dette formål. Sammenlignet med et laminert standardglass, der refleksjonen er 8 %, har Pilkington OptiView™ Protect bare 2 % refleksjon.

Hvis du skal ha glass til et innvendig utstillingsvindu til for eksempel smykker, kan du også bruke Pilkington Optiwhite™. Pilkington Optiwhite™ er et helt klart glass som egner seg godt når formålet er bedre fargegjengivelse på ting i utstilling.

Les mer: Hva slags glass bør du bruke til utstillingsvinduer?

 

Valg av glass

Det kan være andre elementer som veier inn når du skal velge glasstype til utstillingsvinduet, som for eksempel om du ønsker et selvrensende glass eller et solbeskyttende glass. Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger til nettopp din bedrift, slik at du får det mest optimale glasset for å vise frem det du ønsker å vise frem på best mulig måte. Ta kontakt med en av våre medlemmer her: http://www.glassfagkjeden.no/finn-glassleverandor

Les mer: Stopp ranerne med sikringsglass i utstillingsmontere og -vinduer

Lurer du på hva ditt prosjekt vil koste?

Be om pris