Om Brødrene Eie Glass og Tre AS


Brødrene Eie Glass og Tre AS har lang erfaring og bred kompetanse innen glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger og mer tradisjonelt håndverk. Vi bestreber oss på å gi deg den beste kvalitet og service.

Vi holder til i Skien og har hele Telemark som arbeidsområde.
Vi leverer alt i glass, vinduer og dører til private, kommunene og industrien. Vi jobber både med bedriftsprosjekter og private prosjekter som oppussing av kjøkken og bad, restaurering av hus, snekkertjenester og selvsagt et hav av moderne glassløsninger.

Etter at mange kunder ønsket snekkertjenester når de bestilte glassløsninger, ansatte vi en dyktig tømrer. Dette gir våre kunder flere fordeler – blant annet færre ledd i prosjektet, og mindre risiko for misforståelser. Her står alle parter på samme side både ved levering av glasstjenester og snekkertjenester. Dette gjør også leveransen mer forutdigbar, både når det gjelder pris, tid og kvalitet.

I forbindelse med oppussing eller tilbygg på hus, kan vi bistå i en større del av prosessen. Skal du for eksempel ha en vinterhage, kan vi hjelpe deg med både treverk, isolasjon og isolerglass.

Ta kontakt for befaring, så gir vi deg et godt tilbud og eventuelle løsningsforslag.
Våre samarbeidspartnere

Siste fra bloggen


Skyvedør i speil på badet

Skyvedør i speil på badet

Mulighetene er uendelige når det kommer til å innrede et bad, men likevel er mange redde for å prøve noe nytt. Glass og skyvedører har lenge vært et populært valg, men har du tenkt på at speil kan være et dekorativt og funksjonelt element?  

Enten du har et stort bad hvor du ønsker en avslappende spa-følelse, eller et lite bad med begrensede muligheter – kan speil gi et unikt uttrykk og tilby kreative løsninger. 


Dette er kjøkkentrendene som kommer i 2022

Dette er kjøkkentrendene som kommer i 2022

Det kan være vanskelig å forutse hva som blir populært frem i tid. Med koronapandemiens inntog, hvor vi har tilbragt mye tid hjemme, er det ikke tvil om at vi nordmenn er mer opptatt av hvordan vi har det hjemme enn noen gang. Å skape hyggelige rom hvor hele familien kan være sammen har blitt viktig for mange, og dette vil også prege kjøkkentrendene for 2022. 


Pusse opp kjøkkenet? Få inspirasjon til glassplate over kjøkkenbenken

Pusse opp kjøkkenet? Få inspirasjon til glassplate over kjøkkenbenken

Når du skal pusse opp kjøkkenet står du overfor mange valg. Selv om den vanligste løsningen over kjøkkenbenken tradisjonelt har vært kjøkkenfliser, får stadig flere øynene opp for hvor flott kjøkkenbenken blir med en glassplate over. I denne artikkelen forteller vi deg hva du bør tenke på og hvor mange muligheter du har dersom du ønsker en glassplate over kjøkkenbenken din.