Om Brødrene Eie Glass og Tre AS


Brødrene Eie Glass og Tre AS har lang erfaring og bred kompetanse innen glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger og mer tradisjonelt håndverk. Vi bestreber oss på å gi deg den beste kvalitet og service.

Vi holder til i Skien og har hele Telemark som arbeidsområde.
Vi leverer alt i glass, vinduer og dører til private, kommunene og industrien. Vi jobber både med bedriftsprosjekter og private prosjekter som oppussing av kjøkken og bad, restaurering av hus, snekkertjenester og selvsagt et hav av moderne glassløsninger.

Etter at mange kunder ønsket snekkertjenester når de bestilte glassløsninger, ansatte vi en dyktig tømrer. Dette gir våre kunder flere fordeler – blant annet færre ledd i prosjektet, og mindre risiko for misforståelser. Her står alle parter på samme side både ved levering av glasstjenester og snekkertjenester. Dette gjør også leveransen mer forutdigbar, både når det gjelder pris, tid og kvalitet.

I forbindelse med oppussing eller tilbygg på hus, kan vi bistå i en større del av prosessen. Skal du for eksempel ha en vinterhage, kan vi hjelpe deg med både treverk, isolasjon og isolerglass.

Ta kontakt for befaring, så gir vi deg et godt tilbud og eventuelle løsningsforslag.
Våre samarbeidspartnere

Siste fra bloggen


Derfor bør du vurdere et glassrekkverk til terrassen din

Derfor bør du vurdere et glassrekkverk til terrassen din

Det er ingen hemmelighet at et glassrekkverk kan få hvilket som helst hus til å se ut som at det er verdt dobbelt så mye som det egentlig er. Men hvis man ikke bare ser til det estetiske – hvorfor skal man egentlig velge glassrekkverk? Det er jo billigere å bare smekke opp noen planker, kan man lett tenke.


La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

Glassrekkverk er jo bare nydelig, men visste du at du kan være svært kreativ og original med ditt glassrekkverk? Det finnes glassrekkverk for enhver smak, og hvis klassisk gjennomsiktig glass ikke er helt deg, så finnes det mye du kan velge mellom som er litt utenom det vanlige. 


Finn den hagestue-løsningen som passer best for deg

Finn den hagestue-løsningen som passer best for deg

Det er nok mange nordmenn som sitter med en opplevelse av at vår- og sommermånedene flyr raskere forbi enn de mørkere, kaldere månedene i året. En hagestue er en god løsning dersom du ønsker å forlenge utesesongen, og du har mange muligheter for å skreddersy et slikt uteområde etter dine ønsker.