Om Brødrene Eie Glass og Tre AS


Brødrene Eie Glass og Tre AS har lang erfaring og bred kompetanse innen glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger og mer tradisjonelt håndverk. Vi bestreber oss på å gi deg den beste kvalitet og service.

Vi holder til i Skien og har hele Telemark som arbeidsområde.
Vi leverer alt i glass, vinduer og dører til private, kommunene og industrien. Vi jobber både med bedriftsprosjekter og private prosjekter som oppussing av kjøkken og bad, restaurering av hus, snekkertjenester og selvsagt et hav av moderne glassløsninger.

Etter at mange kunder ønsket snekkertjenester når de bestilte glassløsninger, ansatte vi en dyktig tømrer. Dette gir våre kunder flere fordeler – blant annet færre ledd i prosjektet, og mindre risiko for misforståelser. Her står alle parter på samme side både ved levering av glasstjenester og snekkertjenester. Dette gjør også leveransen mer forutdigbar, både når det gjelder pris, tid og kvalitet.

I forbindelse med oppussing eller tilbygg på hus, kan vi bistå i en større del av prosessen. Skal du for eksempel ha en vinterhage, kan vi hjelpe deg med både treverk, isolasjon og isolerglass.

Ta kontakt for befaring, så gir vi deg et godt tilbud og eventuelle løsningsforslag.Våre samarbeidspartnere

Siste fra bloggen


Opplev luksusen med glassvegger på badet - Maria Menas historie

Opplev luksusen med glassvegger på badet - Maria Menas historie

Maria Mena ønsket seg glassvegger i dusjen på sine to nye bad hun akkurat har fått pusset opp, men var usikker på hva hun skulle velge. Ofte benyttes det vanlig herdet glass i glassveggene. Vanlig floatglass, som ofte benyttes som dusjvegger, kan ofte oppleves som en anelse grønt, dessuten vil det...

Hvorfor oppstår dugg på vinduet?

Hvorfor oppstår dugg på vinduet?

Se for deg at det er en nydelig morgen, solen gløtter, og morgenduggen pakker inn utsikten fra vinduet. Vent litt, dugg? Hvorfor oppstår det dugg på vinduet? Det vil du jo ikke ha. Årsaken er forholdet mellom inneklima, utetemperatur og vinduene du har i boligen.

Dette må du gjøre ved termisk brudd i vindu

Dette må du gjøre ved termisk brudd i vindu

Et termisk brudd i vinduet oppstår ofte uventet. De som har observert det mens det skjer beskriver det gjerne som en knirkende lyd etterfulgt av et mønster av sprukket glass. Dette kan være en overraskende og urovekkende opplevelse. Hva skal du gjøre om du oppdager dette?