Om Eberg Glass AS

Eberg Glass er en glassmesterbedrift som holder til i Mosjøen og har en avdeling i Brønnøysund. Vi er ledende glassmester på Helgeland, og har drevet i hele 75 år. 

Alle våre ansatte får god opplæring og har fagbrev i glassmesterfaget. Du kan derfor være trygg på at vi leverer av god kvalitet.

I harde værforhold og kaldt klima er det viktig med glass- og solskjermingsprodukter av kvalitet, og som er montert riktig. Velger du Eberg Glass er du sikret god ekspertise på dette området, da vi har levert til våre kunder på Helgeland i mange år.


Les mer om våre tjenesterVåre samarbeidspartnere

Siste fra bloggen


Opplev luksusen med glassvegger på badet - Maria Menas historie

Opplev luksusen med glassvegger på badet - Maria Menas historie

Maria Mena ønsket seg glassvegger i dusjen på sine to nye bad hun akkurat har fått pusset opp, men var usikker på hva hun skulle velge. Ofte benyttes det vanlig herdet glass i glassveggene. Vanlig floatglass, som ofte benyttes som dusjvegger, kan ofte oppleves som en anelse grønt, dessuten vil det...

Hvorfor oppstår dugg på vinduet?

Hvorfor oppstår dugg på vinduet?

Se for deg at det er en nydelig morgen, solen gløtter, og morgenduggen pakker inn utsikten fra vinduet. Vent litt, dugg? Hvorfor oppstår det dugg på vinduet? Det vil du jo ikke ha. Årsaken er forholdet mellom inneklima, utetemperatur og vinduene du har i boligen.

Dette må du gjøre ved termisk brudd i vindu

Dette må du gjøre ved termisk brudd i vindu

Et termisk brudd i vinduet oppstår ofte uventet. De som har observert det mens det skjer beskriver det gjerne som en knirkende lyd etterfulgt av et mønster av sprukket glass. Dette kan være en overraskende og urovekkende opplevelse. Hva skal du gjøre om du oppdager dette?