Glasstyper

Energispareglass

Energispareglass

Vinduets opprinnelige funksjon er å slippe inn dagslys, skape mulighet for utsyn og beskytte mot vær og vind. Glassets grunnfunksjoner er fremdeles de samme, men nå kan vi oppnå mye mer med flere glass i kombinasjon. I dag er målsetningen å skape best mulig inneklima med lavest mulig energiforbruk og miljøpåvirkning.

 

Redusert kaldras gir lavere strømregning

vardagsrum

Glass er idag kanskje den aller  viktigste byggekomponenten, dels fordi glass kan gjenvinnes og er et miljøvennlig materiale.  Energispareglass reflekterer varme, forbedrer inneklimaet ved å redusere kaldras og kaldstråling og reduserer behovet for annen oppvarming.

Med energispareglass merker du knapt kaldstrålingen, og varmen forblir der den skal

Opptil 40% av boligens varmetap kan skyldes vindusglassene. Bytter du du glassene med energispareglass kan behovet for oppvarming halveres noe som sikkert er kjærkomment med dagens energipriser.  

Glasset bidrar i så måte til et bedre innemiljø og gi lavere strømregning, og du kan nyte større og høyere vinduer uten å risikere kaldras eller kaldstråling.

Les mer: Slik blir du kvitt kaldras

 

Spar energi med glass

Som ordinært floatglass slipper dette glasset inn solens lys og energi og tilfører rommet “gratis” energi. Samtidig reflekterer det belagte glasset varmen tilbake i rommet. Glassfagkjedens medlemmer leverer og monterer flere ulike typer energispareglass. Om du vil vite mer om energiglass, kontakt oss her.

 

Les mer:

6 fordeler med energispareglass i hjemmet
Energispareglass forbedrer inneklimaet
Hva er egentlig lavemisjonsglass?
Senk driftskostnadene med energispareglass
Slik fungerer energispareglass
Slik kan du redusere behovet for oppvarming
Vil du holde på varmen i vinter?

 

Gratis e-bok: Energispareglass

Lurer du på hva ditt prosjekt vil koste?

Be om pris