Glassbloggen

Populært med glassplate over kjøkkenbenk

Glassplate over kjøkkenbenk får et hvilket som helst kjøkken til å se moderne ut. Det ser både lekkert og estetisk ut, og er samtidig enkelt å vedlikeholde.

Ditt kjøkken vil skille seg ut med glassplate over kjøkkenbenk, men du er kanskje redd for at fettflekker blir ekstra synlig og om glasset er knusbart? Det er forståelig å være redd for akkurat dette, særlig med barn i familien. Glass derimot er enkelt å holde rent. Du sprayer rengjøringsmiddel på den blanke overflaten og tørker av med glassklut. På noen sekunder er fett og smuss vekk.

 

Herdet glass over kjøkkenbenk

Du behøver ikke å være redd for at glasset skal knuse da glasset er herdet. Med vanlig glass kan skarpe spisser sprute utover. Herdet glass granuleres derimot i mange små biter og gir mindre fare for kutt. Derfor klassifiseres herdet glass som sikkerhetsglass. Herdet glass tåler både varme og slag fra kjøkkenutstyr, og er 4-5 ganger sterkere enn vanlig glass.

 

Mange muligheter med glass

Ønsker du å pusse opp kjøkkenet eller allerede er i gang, er glassplate et ekstra tilbehør som vil gjøre ditt kjøkken unikt. Glassplate over kjøkkenbenk eller glass mellom benk og overskap gir en unik stil på ditt kjøkken.

 

Slik blir kjøkkenet mer moderne

Velg mellom glassplate over kjøkkenbenk eller mellom benk og overskap. Faller valget på sistnevnte kan du ha hvilken som helst tapet under glasset, for å skape din identitet på kjøkkenet. Kanskje du vil bryte opp kjøkkenet med en sterk farge eller at ulike fargetoner går inn i hverandre? Mulighetene er mange.

 

Glassplate over kjøkkenbenk
Glassplate gir et delikat uttrykk.

 

Ønsker du glassplate over kjøkkenbenk kan du velge i klart glass, for å fremheve den eksisterende benken, eller få glassplaten lakkert i sort, grått eller hvitt. Vi bruker vanligvis Pilkington Optiwhite™ for å oppnå best mulig resultat. Glassfagkjeden samarbeider med Pilkington Norge AS, som er en av verdens ledende glassprodusenter.

 

Glassplate over kjøkkenbenk
Skap din egen stil med tapet under glassplate.
 

Glassmesteren hjelper deg

Du behøver ikke å tenke på overflater som bør være rene, fliser eller underlag som bør fjernes. Heller ikke hull for stikkontakter. Alt dette og mye mer tar glassmesteren seg av. Ønsker du å gjøre det selv må du huske å tette igjen med silikon, for å unngå at vann og smuss kommer under glasset.

 

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om det perfekte kjøkkenet

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, Glass på kjøkken]
Hvordan gjenbrukes egentlig glass?

Hvordan gjenbrukes egentlig glass?

De fleste av oss har levert glass i beholdere forbeholdt slikt. Barn synes ofte dette er en morsom aktivitet, fordi de kan slippe syltetøyglass ned i beholderne og høre at det knuser inn i alt det andre glasset som ligger der inne.


Uendelige muligheter med gjenbruk av gamle glasselementer

Uendelige muligheter med gjenbruk av gamle glasselementer

Enten du skal bytte ut noen av vinduene dine, tar med deg et vakkert glasselement når du skal selge familiehytta, eller har funnet et stykke glass du vil vise frem, finnes det mange muligheter for å gjenbruke glasset. Har du lyst til å gjøre en innsats selv, er det utallige prosjekter du kan gå i gang med for å utnytte vakre glasselementer.


5 ideer når du skal lage musikkrom hjemme

5 ideer når du skal lage musikkrom hjemme

Å være i familie eller bo under samme tak er ingen garanti for at man har samme musikksmak. Selv om det å skaffe hvert familiemedlem sitt eget sett med øretelefoner gjør at alle kan gå rundt og lytte til det de vil, er det noe eget med å kunne nyte musikk på full guffe ut i rommet.