Glassbloggen

Et godt tips til det moderne kjøkkenet

Bakesesongen er endelig her! Utendørs pøser regnet ned, og da passer det kjempefint å bruke litt mer tid på kjøkkenet. Det finnes utallige TV-programmer og YouTube-kanaler å dra inspirasjon fra, men å ha en TV på kjøkkenet er kanskje ikke kjempekoselig, og å sette en laptop inntil melposen er alt annet enn optimalt. 

Et speil vil åpne opp kjøkkenet og gjøre at det føles mer romslig, så hvorfor ikke kombinere en TV eller dataskjerm med et speil?

Slik fungerer det

Pilkington MirroView™ er et speil som er tilpasset digitale skjermer. Hvis du plasserer en dataskjerm eller en TV bak speilet, kan du enkelt pause videoen og få med deg all informasjon. Å lage mat eller å bake i samme tempo som de gjør på TV, er jo faktisk nærmest umulig for de fleste av oss, dersom det ikke dreier seg om sakte-TV. Pilkington MirroView™ kan plasseres slik at det ser ut som et kjøkkenskap eller over kjøkkenbenken, avhengig av hva som passer best for nettopp ditt kjøkken. Søl og fett hører til på kjøkkenet, og speilet vil naturligvis få noen ingredienser på seg. Men når du er klar, kan du bare spraye speilet med kjøkkenspray og tørke det av. Når du så slår av skjermen, vil den ikke lenger være synlig, og det vil kun se ut som et speil.

 

Digitaliser kokeboka

Selv om du ikke er så glad i å se på instruksjonsvideoer på YouTube eller TV, så har du trolig en kokebok som du bruker flittig. Å holde denne boka ren er dog ikke det enkleste. Du er midt oppe i å elte deigen og må skifte side for å finne ut hva neste trinn er. Du må vaske hendene, skifte side, bare for å innse at du må elte deigen videre. Ved å digitalisere kokeboka kan du lage en egen mappe der du samler alle dine favorittoppskrifter på ett sted. Oppskrifter vil være like leselige for dine barn og barnbarn som de er for deg i dag. Legg disse oppskriftene på dataen på kjøkkenet, og du vil ha et optimalt bake- og matlagingspunkt i huset ditt.

 

Det moderne kjøkkenet

Det er ikke kun et digitalt speil du kan bruke på kjøkkenet for å modernisere det. Du kan fint kombinere det med glass på kjøkkenbenken. Kombinasjonen av speil og glass vil gjøre at ditt kjøkken ser friskt og innbydende ut. Videre er glass lett å holde rent og pent uten at ting setter seg fast i benken. Fett og søl fra gryter og stekepanner vil bli lettere å fjerne enn med en kjøkkenbenk uten glass, så det er ikke bare dekorativt, men også praktisk. Les gjerne mer om Pilkington Optiwhite™, som er det som oftest brukes til dette formålet. Og husk! Også det moderne kjøkkenet må være sikkert, så det er viktig at glasset du bruker, er herdet.

 

Hvis du ønsker å modernisere kjøkkenet med Pilkington MirroView™ eller med glass på kjøkkenbenken, kan du bare ta kontakt med en av våre glassmestere og finne ut hvilken løsning som er best for deg. Les gjerne mer om Pilkington MirroView™ i vår gratis e-bok Smarte refleksjoner.

 

Gratis E-bok: Smarte refleksjoner

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, Glass på kjøkken]
5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

5 fordeler med skillevegger i glass i åpent kontorlandskap

Trenden med åpent kontorlandskap ser ut til å ha kommet for å bli. Mange ansatte synes dette fungerer godt, og elsker følelsen av å være tilbake i et klasserom hvor man enkelt kan se og kommunisere med kolleger. Samtidig som det er flere fordeler med åpent kontorlandskap, opplever mange at denne måten å organisere arbeidsdagen på også byr på en del utfordringer. 


Glassløsninger ivaretar smittevern på kontoret

Glassløsninger ivaretar smittevern på kontoret

Nå som mange virksomheter returnerer til en mer kjent hverdag, innebærer det et krav om smittevern på kontoret. Har man et kontorlokale med separate kontorer trengs det antagelig færre tiltak enn i et åpent kontorlandskap.


Hvordan gjenbrukes egentlig glass?

Hvordan gjenbrukes egentlig glass?

De fleste av oss har levert glass i beholdere forbeholdt slikt. Barn synes ofte dette er en morsom aktivitet, fordi de kan slippe syltetøyglass ned i beholderne og høre at det knuser inn i alt det andre glasset som ligger der inne.