Glassbloggen

Glassdører - For en mer åpen romfølelse

Glassdør er stilrent, og gir deg mer romfølelse. Med glassdør kan du skape din egen oase i hjemmet, der du skjermer deg.

Du har kanskje åpen kjøkkenløsning i dag, men ønsker å dele opp etasjen? Eller at du behøver et tydelig skille mellom stue og soverom? Glassdør er moderne og innbydende, og blir en del av interiøret. Skyvedør i glass er perfekt for å dele opp rom. Samtidig vil en glassdør mellom gang og stue gi følelsen av åpent landskap.

 

Glassdør gir romfølelse

Det er ikke bare romfølelsen som blir tydeligere, men lyset vil reflektere og skape en lun og lys atmosfære. Mange velger frostet glassdør som skyvedør, for å skjerme. Kanskje har du et mindre rom som er ideelt som kosekrok, der du både leser og ser på TV.

Når du ønsker å senke skuldrene med en kopp te, en god bok og en «time out fra» både mann og barn, kan en liten oase være herlig å trekke seg tilbake til. På et blunk er glassdøren skyvet ut, og med frostet glass er det ingen som ser annet enn skygger.

 

For deg med liten leilighet

Har du en liten leilighet, og ønsker å bevare den åpne løsningen for at leiligheten skal virke større? Selv om du har en mindre leilighet kan det være greit å dele opp eksempelvis stue og soverom. Kanskje er dere et par som bor der? Det kan være greit å ha et lite avbrekk en gang i mellom, der behovet for å snike seg inn på et annet rom gjør deg godt.

Med glassdør får du alenetid samtidig som romfølelse. Selv om glasset er frostet er det likevel stor forskjell på frostet glass og en tung tredør. Sistnevnte gjør rommene mindre, i tillegg til at du mister plass når døren står åpen. Med skyvedør i glass kan du skyve døren inn i veggen og dermed frigjøre plass. Skyvedør gjør seg både i små og store leiligheter.

Du kan også velge garderobeskap med speil. Speil gjør at rommet føles mye større, og lyset reflekteres i speilet.

 

Glassdør 
Speil på garderobeskap får leiligheten til å virke større.

 

For deg med større areal

Har du en stor etasje og ønsker å skjerme spisestuen, vil glassdør være et utmerket valg. Når rommet ikke brukes har du en åpen løsning, mens når spisestuen er full av gjester er glassdøren skyvet ut for å gi en lun stemning.

I tillegg bruker du mer strøm for å varme opp store store rom. Ved å dele opp en etasje sparer du energi.

 

Glassdør
Med balkongdør i glass bringer du naturen inn i stua.

 

Lyst på walk-in-closet?

For noen er klesskapet det viktigste skapet i hele boligen, og det er ikke å forakte å ha et eget rom for klær, sko og tilbehør. Design ditt eget walk-in-closet med skyvedørsgarderobe i glass. Både glass og speil får rommet til å virke større.

Ta kontakt med en av våre glassmestere for en befaring hjemme hos deg.

 

Interiørglass vol. 2

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass]
Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

De varmeste sommerdagene er forbi, og vi går mot kaldere tider. I den forbindelse er det mange som ønsker å forlenge utesesongen. Det finnes måter å tilrettelegge for best mulig utnyttelse av uteområdet ditt, også i høst sesongen.


Smijernsdør (i New York Style) på budsjett

Smijernsdør (i New York Style) på budsjett

Har du lyst på en New York style smijernsdør, men synes det blir for dyrt? Det finnes enklere og mer prisgunstige løsninger.


Skyvedører i glass – et hav av valgmuligheter

Skyvedører i glass – et hav av valgmuligheter

Skjer det at du irriterer deg litt over at plassen bak en åpnet dør i hjemmet ditt er nærmest ubrukelig og egentlig bare samler masse rot? Eller kanskje du rett og slett ønsker å ta bort en vegg, men likevel beholde rominndelingen? Da kan en skyve- eller foldedør i glass være midt i blinken for deg.