Glassbloggen

Slik kan forsikringsselskaper spare penger på ødelagt glass

Selv om glass er et svært sikkert materiale, kan det bli ødelagt. Særlig dersom glasset er noen år gammelt eller av litt lavere kvalitet. Disse skadene kan fort bli en dyr affære, men spørsmålet er om de trenger å bli det.

 

Glassreparasjoner for forsikringsselskaper

Når glass knuser eller blir ødelagt, er det ofte forsikringsselskapet som skal dekke skadekostnaden. Flere og flere forsikringsselskaper benytter seg av store saneringselskaper som underleverandører for utbedring av glass-skader, og disse sitter selvfølgelig på veldig mye kompetanse, men det er ikke alltid de vet at de kan velge en glassmester til å utføre selve glassarbeidet?

Glassfagkjeden har forsikringsavtaler med Gjensidige Forsikring, If Forsikring, Tryg Forsikring, Sparebank 1 og Eika for utbedring av glass skader.

 

Trenger du en snekker eller en glassmester?

Når et vindu blir ødelagt, er det lett å tenke at man bør benytte seg av en snekker til å skifte ut vinduet. Men hva om det kun er glasset som er ødelagt? Er det virkelig nødvendig å bytte ut hele vinduet i dette tilfellet? Nei, sannsynligvis ikke. Dersom du bruker en glassmester, vil du med andre ord kunne spare ganske mye penger ved kun å skifte glasset i rammen istedenfor hele vinduet– noe som ofte skjer. Du ville sannsynligvis ikke ha byttet ut bilen dersom du fikk steinsprut i frontruten, så hvorfor skal du gjøre det med vinduer?

 

Spisskompetanse på glass fører til bedre sikkerhet

Selv om tømrere som regel følger reglene med hensyn til glass, er det alltid best å ha noen med spisskompetanse på fagfeltet til å utføre arbeidet forskriftsmessig. Faktum er at bedrifter må sørge for at de har sikkert glass, siden det ferdes mye folk på disse stedene. En glassmester sørger for at du får god kvalitet på glasset, og at glasset faktisk er beregnet på formålet. Noen ganger holder det med et sikkerhetsglass som er laminert, andre ganger bør det være herdet og laminert. En glassmester vil kunne gi deg akkurat det du trenger for å sikre lang holdbarhet og sikkerhet.

 

Glassfagkjeden jobber tett med mange forsikringsselskaper og tilbyr gode rammeavtaler til samarbeidspartnere. Ta gjerne kontakt med oss i dag, så kan vi ta en prat om hva vi kan tilby, og hvordan vi kan redusere kostnadene for ditt forsikringsselskap.

 

Kontakt oss

Relaterte blogginnlegg


Thomas - []