Glassbloggen

Innred stuen med glassbord

For å gjøre stuen din om til et eksklusivt rom vil et glassbord bringe frem den eksklusive følelsen.

Nordmenn elsker å pusse opp. Vi kommer til å pusse opp for nesten 70 milliarder i år, viser tall fra Prognosesenteret. 36 prosent pusser opp stuen, og er det vi gjør oftest. Kjøkken og bad har de største utgiftene, mens stuen oftest er oppussing av overflate. Her spiller detaljene en stor rolle. Glassbord gir deg en moderne og elegant stue, og passer med dagens moderne stil.

 

Skrekkblandet fryd

Hvorfor skal vi ha glassbord? Det er vel ikke praktisk? Barn som løper rundt med fettete fingre og som slår gjenstander i bordet. Hørt det før? Mange småbarnsforeldre har skrekk for glassbord, men et glassbord må beskyttes som et hvilket som helst møblement.

 

Beskytt glassbordet med underlag

Vi anbefaler å ha underlag til glass og tallerkener, som både er praktisk og beskytter bordet. Underlag får du kjøpt i alle varianter, som blir en ekstra detalj til glassbordet. Et glassbord vil heller ikke eksplodere om noen setter koppen litt for hardt ned. Det skal mer til enn det.

Du har kanskje hørt om glassbord som eksploderer og barn som får kuttskader? Det kan skje med glass, men ikke med sikkerhetsglass. Derfor er det viktig å investere i et solid kvalitetsbord.

 

Glassbord
Glassbord kan brukes både i stue og kjøkken.

 

Vil aldri eksplodere

Fordelen med et solid glassbord er at det kommer med sikkerhetsglass i herdet eller laminert glass. Med det vil aldri glasset eksplodere, men granulere. Hverken du eller barna vil oppleve store kuttskader. Du kan derfor være helt trygg på at et glassbord er 100 prosent sikkert.

Enkelt å rengjøre

Med en stråle rengjøringspray og en glassklut, er glassbordet fri for fettflekker og støv på 1-2-3. På lik linje med andre bord er du nødt til å dra kluten over en gang eller to i løpet av dagen, og som med alt annet i hjemmet må man ta støv med en klype salt. Du kan velge å vaske hele tiden, eller du kan tenke godt nok.

Er du interessert i et glassbord ta kontakt med en av våre glassmestere.

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om det perfekte kjøkkenet

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass]
Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

De varmeste sommerdagene er forbi, og vi går mot kaldere tider. I den forbindelse er det mange som ønsker å forlenge utesesongen. Det finnes måter å tilrettelegge for best mulig utnyttelse av uteområdet ditt, også i høst sesongen.


Smijernsdør (i New York Style) på budsjett

Smijernsdør (i New York Style) på budsjett

Har du lyst på en New York style smijernsdør, men synes det blir for dyrt? Det finnes enklere og mer prisgunstige løsninger.


Skyvedører i glass – et hav av valgmuligheter

Skyvedører i glass – et hav av valgmuligheter

Skjer det at du irriterer deg litt over at plassen bak en åpnet dør i hjemmet ditt er nærmest ubrukelig og egentlig bare samler masse rot? Eller kanskje du rett og slett ønsker å ta bort en vegg, men likevel beholde rominndelingen? Da kan en skyve- eller foldedør i glass være midt i blinken for deg.