Glassbloggen

Innred stuen med glassbord

For å gjøre stuen din om til et eksklusivt rom vil et glassbord bringe frem den eksklusive følelsen.

Nordmenn elsker å pusse opp. Vi kommer til å pusse opp for nesten 70 milliarder i år, viser tall fra Prognosesenteret. 36 prosent pusser opp stuen, og er det vi gjør oftest. Kjøkken og bad har de største utgiftene, mens stuen oftest er oppussing av overflate. Her spiller detaljene en stor rolle. Glassbord gir deg en moderne og elegant stue, og passer med dagens moderne stil.

 

Skrekkblandet fryd

Hvorfor skal vi ha glassbord? Det er vel ikke praktisk? Barn som løper rundt med fettete fingre og som slår gjenstander i bordet. Hørt det før? Mange småbarnsforeldre har skrekk for glassbord, men et glassbord må beskyttes som et hvilket som helst møblement.

 

Beskytt glassbordet med underlag

Vi anbefaler å ha underlag til glass og tallerkener, som både er praktisk og beskytter bordet. Underlag får du kjøpt i alle varianter, som blir en ekstra detalj til glassbordet. Et glassbord vil heller ikke eksplodere om noen setter koppen litt for hardt ned. Det skal mer til enn det.

Du har kanskje hørt om glassbord som eksploderer og barn som får kuttskader? Det kan skje med glass, men ikke med sikkerhetsglass. Derfor er det viktig å investere i et solid kvalitetsbord.

 

Glassbord
Glassbord kan brukes både i stue og kjøkken.

 

Vil aldri eksplodere

Fordelen med et solid glassbord er at det kommer med sikkerhetsglass i herdet eller laminert glass. Med det vil aldri glasset eksplodere, men granulere. Hverken du eller barna vil oppleve store kuttskader. Du kan derfor være helt trygg på at et glassbord er 100 prosent sikkert.

Enkelt å rengjøre

Med en stråle rengjøringspray og en glassklut, er glassbordet fri for fettflekker og støv på 1-2-3. På lik linje med andre bord er du nødt til å dra kluten over en gang eller to i løpet av dagen, og som med alt annet i hjemmet må man ta støv med en klype salt. Du kan velge å vaske hele tiden, eller du kan tenke godt nok.

Er du interessert i et glassbord ta kontakt med en av våre glassmestere.

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om det perfekte kjøkkenet

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass]
La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

Glassrekkverk er jo bare nydelig, men visste du at du kan være svært kreativ og original med ditt glassrekkverk? Det finnes glassrekkverk for enhver smak, og hvis klassisk gjennomsiktig glass ikke er helt deg, så finnes det mye du kan velge mellom som er litt utenom det vanlige. 


5 tips til interiørdesign med glass

5 tips til interiørdesign med glass

Det finnes endeløse muligheter til å bruke glass i interiøret. Glass brukes både til nytte og for å skape et stilig, moderne og spennende uttrykk i hjemmet.


6 fordeler med energispareglass i hjemmet

6 fordeler med energispareglass i hjemmet

Med energispareglass levert av Glassfagkjeden reduserer du effektivt varmetap, sparer energi og får et komfortabelt innemiljø i vintermånedene.