Glassbloggen

Glassløsninger på kjøkkenet for den nytenkende

Er det på tide å pusse opp kjøkkenet? Kanskje skal du bygge et hus og prøver å finne inspirasjon til drømmekjøkkenet? Uansett hva, så finnes det utrolig mange forskjellige glassløsninger du kan bruke for å gi ditt nye kjøkken et skikkelig løft. Her lister vi 6 elegante og nytenkende glassløsninger du kan bruke på ditt kjøkken.

 

Glassgulv

Glassgulv er eksklusivt, lekkert og lett å rengjøre. Kjøkkenet er ofte det rommet i huset som blir utsatt for mest søl, og stygge flekker i parketten er ikke alltid like enkle å få bort. Glassgulv er lett å vedlikeholde, samtidig som det fremhever alle andre elementer i kjøkkenet. Dette er ikke noe man finner i mange norske hjem, så hvis du ønsker et kjøkken som virkelig gjør inntrykk og har særpreg, kan glassgulv være noe å vurdere.

 

Speil over kjøkkenbenk

Selv om det finnes uendelig med lekre glassløsninger over kjøkkenbenk, ønsker du kanskje noe enda mer originalt. Hvorfor ikke ha speil over kjøkkenbenken? Dette vil definitivt åpne opp rommet og er en ypperlig idé for den som ønsker at kjøkkenet skal føles romslig. Det er jo heller ikke helt feil at dine 12 nybakte boller vil se ut som at de er 24.

Dersom du ønsker å se TV på kjøkkenet, kan du benytte Pilkington MirroView™, slik at du kan skjule TV-en bak speilet. Slås Tv `en på synes bildet gjennom glasset, slås TV`en av blir overflaten spiel igjen.

 

Glasshyller i skapene

Glasshyller i vitrineskap er intet nytt, men hvorfor ikke ha glasshyller i kjøkkenskapene? Tenk på det et sekund. Hvor mange ganger har du ikke laget mat eller bakt på kjøkkenet og prøvd å finne frem alt du trenger, bare for å ende opp med å tømme ut HELE skapet over kjøkkenbenken – før du innser at det du leter etter, står i et helt annet skap? Med glasshyller kan du lett se nedenfra hva som skjuler seg bak bakepulveret og kakaoen.

 

Kjøkkenbord i glass

Vi har tidligere skrevet om kjøkkenbord i glass. Dette er en glimrende måte å gi kjøkkenet ditt et løft på. Tidligere har glassbord hovedsakelig blitt brukt i stua, men det er ingenting som tilsier at det ikke kan brukes som et kjøkkenbord. Våre glassmestere kan levere både lave og høye glassbord, og du kan til og med velge akkurat hvordan glasset i bordet skal se ut. Tenk for eksempel på hvor lekkert det hadde vært med et kjøkkenbord med brennlakkert hvit underflate.

 

Støydempende glassvegg

Lei av støy fra stua? Med en skillevegg i støydempende glass kan du stenge ute verden og gjøre kjøkkenet til et stille og behagelig punkt i huset der du kan koble av. Når du har besøk, kan barna herje rundt i huset mens du og dine gjester sitter i ro og mak og spiser uten forstyrrelser.

 

Glass på kjøkkenbenk

Dette har blitt et stadig vanligere element i norske hjem. En glassplate på kjøkkenbenken gir et hvilket som helst kjøkken et moderne stilpreg. Det er lett å vedlikeholde, og gir kjøkkenet et delikat uttrykk. Du kan for eksempel velge et helt klart glass som Pilkington Optiwhite™ hvis du ønsker en naturlig gjengivelse av mønstret under, eller et brennlakkert glass hvis du kun er ute etter den estetiske effekten av glass. Du kan til og med bruke et skikkelig tykt glass, slik at området rundt vasken ser ut som vann.

 

Når du skal velge glasselementer til ditt kjøkken, har du relativt frie tøyler og kan innovere så mye du vil. Her er det kun fantasien som setter grensene. Våre glassmestere kan hjelpe deg med å realisere kjøkkendrømmen. Så la ikke forutinntatte synspunkter og masseproduserte ferdigløsninger hindre deg i å få akkurat det kjøkkenet du drømmer om.

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om det perfekte kjøkkenet

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, Glass på kjøkken]
La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

Glassrekkverk er jo bare nydelig, men visste du at du kan være svært kreativ og original med ditt glassrekkverk? Det finnes glassrekkverk for enhver smak, og hvis klassisk gjennomsiktig glass ikke er helt deg, så finnes det mye du kan velge mellom som er litt utenom det vanlige. 


5 tips til interiørdesign med glass

5 tips til interiørdesign med glass

Det finnes endeløse muligheter til å bruke glass i interiøret. Glass brukes både til nytte og for å skape et stilig, moderne og spennende uttrykk i hjemmet.


6 fordeler med energispareglass i hjemmet

6 fordeler med energispareglass i hjemmet

Med energispareglass levert av Glassfagkjeden reduserer du effektivt varmetap, sparer energi og får et komfortabelt innemiljø i vintermånedene.