Glassbloggen

Glassløsninger på kjøkkenet for den nytenkende

Er det på tide å pusse opp kjøkkenet? Kanskje skal du bygge et hus og prøver å finne inspirasjon til drømmekjøkkenet? Uansett hva, så finnes det utrolig mange forskjellige glassløsninger du kan bruke for å gi ditt nye kjøkken et skikkelig løft. Her lister vi 6 elegante og nytenkende glassløsninger du kan bruke på ditt kjøkken.

 

Glassgulv

Glassgulv er eksklusivt, lekkert og lett å rengjøre. Kjøkkenet er ofte det rommet i huset som blir utsatt for mest søl, og stygge flekker i parketten er ikke alltid like enkle å få bort. Glassgulv er lett å vedlikeholde, samtidig som det fremhever alle andre elementer i kjøkkenet. Dette er ikke noe man finner i mange norske hjem, så hvis du ønsker et kjøkken som virkelig gjør inntrykk og har særpreg, kan glassgulv være noe å vurdere.

 

Speil over kjøkkenbenk

Selv om det finnes uendelig med lekre glassløsninger over kjøkkenbenk, ønsker du kanskje noe enda mer originalt. Hvorfor ikke ha speil over kjøkkenbenken? Dette vil definitivt åpne opp rommet og er en ypperlig idé for den som ønsker at kjøkkenet skal føles romslig. Det er jo heller ikke helt feil at dine 12 nybakte boller vil se ut som at de er 24.

Dersom du ønsker å se TV på kjøkkenet, kan du benytte Pilkington MirroView™, slik at du kan skjule TV-en bak speilet. Slås Tv `en på synes bildet gjennom glasset, slås TV`en av blir overflaten spiel igjen.

 

Glasshyller i skapene

Glasshyller i vitrineskap er intet nytt, men hvorfor ikke ha glasshyller i kjøkkenskapene? Tenk på det et sekund. Hvor mange ganger har du ikke laget mat eller bakt på kjøkkenet og prøvd å finne frem alt du trenger, bare for å ende opp med å tømme ut HELE skapet over kjøkkenbenken – før du innser at det du leter etter, står i et helt annet skap? Med glasshyller kan du lett se nedenfra hva som skjuler seg bak bakepulveret og kakaoen.

 

Kjøkkenbord i glass

Vi har tidligere skrevet om kjøkkenbord i glass. Dette er en glimrende måte å gi kjøkkenet ditt et løft på. Tidligere har glassbord hovedsakelig blitt brukt i stua, men det er ingenting som tilsier at det ikke kan brukes som et kjøkkenbord. Våre glassmestere kan levere både lave og høye glassbord, og du kan til og med velge akkurat hvordan glasset i bordet skal se ut. Tenk for eksempel på hvor lekkert det hadde vært med et kjøkkenbord med brennlakkert hvit underflate.

 

Støydempende glassvegg

Lei av støy fra stua? Med en skillevegg i støydempende glass kan du stenge ute verden og gjøre kjøkkenet til et stille og behagelig punkt i huset der du kan koble av. Når du har besøk, kan barna herje rundt i huset mens du og dine gjester sitter i ro og mak og spiser uten forstyrrelser.

 

Glass på kjøkkenbenk

Dette har blitt et stadig vanligere element i norske hjem. En glassplate på kjøkkenbenken gir et hvilket som helst kjøkken et moderne stilpreg. Det er lett å vedlikeholde, og gir kjøkkenet et delikat uttrykk. Du kan for eksempel velge et helt klart glass som Pilkington Optiwhite™ hvis du ønsker en naturlig gjengivelse av mønstret under, eller et brennlakkert glass hvis du kun er ute etter den estetiske effekten av glass. Du kan til og med bruke et skikkelig tykt glass, slik at området rundt vasken ser ut som vann.

 

Når du skal velge glasselementer til ditt kjøkken, har du relativt frie tøyler og kan innovere så mye du vil. Her er det kun fantasien som setter grensene. Våre glassmestere kan hjelpe deg med å realisere kjøkkendrømmen. Så la ikke forutinntatte synspunkter og masseproduserte ferdigløsninger hindre deg i å få akkurat det kjøkkenet du drømmer om.

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om det perfekte kjøkkenet

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, Glass på kjøkken]
Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

De varmeste sommerdagene er forbi, og vi går mot kaldere tider. I den forbindelse er det mange som ønsker å forlenge utesesongen. Det finnes måter å tilrettelegge for best mulig utnyttelse av uteområdet ditt, også i høst sesongen.


Smijernsdør (i New York Style) på budsjett

Smijernsdør (i New York Style) på budsjett

Har du lyst på en New York style smijernsdør, men synes det blir for dyrt? Det finnes enklere og mer prisgunstige løsninger.


Skyvedører i glass – et hav av valgmuligheter

Skyvedører i glass – et hav av valgmuligheter

Skjer det at du irriterer deg litt over at plassen bak en åpnet dør i hjemmet ditt er nærmest ubrukelig og egentlig bare samler masse rot? Eller kanskje du rett og slett ønsker å ta bort en vegg, men likevel beholde rominndelingen? Da kan en skyve- eller foldedør i glass være midt i blinken for deg.