Glassbloggen

Glassrekkverk kan øke verdien på boligen din

Enten du planlegger å selge boligen din i nærmeste fremtid eller ikke, er du kanskje nysgjerrig på hvor mye den er verdt? SSB registrerte 247 257 flyttinger mellom kommuner i Norge i 2020, og vi nordmenn flytter i snitt 7-8 ganger i løpet av et liv. Om du ikke skal flytte på deg akkurat nå, kan det være fordelaktig for lånevilkårene dine dersom verdien på boligen øker.
De fleste vurderer oppussing av bad og kjøkken når de skal ta grep for å øke verdien på boligen sin, men hva med et glassrekkverk? 

Hva gjør en bolig til et hjem? 

Hvis vi tenker oss en situasjon der du skal ha visning på boligen din, hva slags inntrykk vil en potensiell kjøper få når vedkommende går inn døra til boligen din? 

Vi mennesker henter inn flest sanseinntrykk gjennom synet, og kombinert med den følte opplevelsen av å være et sted, danner vi oss et inntrykk av om en bolig vi besøker kan bli et hjem. Dette betyr også at det ikke finnes et fasitsvar som gjør at alle som ser boligen din vil ønske å flytte inn umiddelbart. 

Med glassrekkverk kan du selv velge hvilket uttrykk boligen din skal ha. Du kan ha vanlig glass uten noe særpreg, eller du kan velge å bruke for eksempel frostet glass

Glassrekkverk hever inntrykket

Hvis vi ser på boligannonser og visningsrom, er det rom med rene linjer, mye lys og få møbler som går igjen. Målet ser ut til å være å gi interessenten en følelse av et luftig, åpent, lyst og rent rom. Glassrekkverk, enten det er inne eller ute, kan bidra til å løfte dette til et nytt nivå. Enten det er langs trappen fra et rom til et annet eller på balkongen du setter opp glassrekkverket, vil det bidra til å skape følelsen av nettopp et åpent, lyst og rent hjem. 

Her kan du lese mer om noen litt annerledes bruksområder for glassrekkverk

Glassrekkverk med selvrensende glass

Noen kan kanskje se for seg at helgene vil gå med til å vaske og holde rent glasset i rekkverket, og dermed se mørkt på å ha et glassrekkverk på balkongen. Heldigvis finnes det gode løsninger for dette, nemlig selvrensende glass. I praksis betyr det at du kan la naturen ta seg av renholdet av glassrekkverket. 

 

Du kan lese mer om selvrensende glass i glassrekkverk i denne artikkelen

Det kan være verdt å merke seg at selvrensende glass ikke fungerer optimalt i kystnære strøk. Dette er fordi vinden tar med seg salt fra havet, og saltet krystalliserer seg på blanke overflater. Vil du vite mer om dette, kan du lese mer om hvilke tilfeller som gjør at selvrensende glass ikke er egnet

 

På denne siden har vi samlet mye informasjon om glassrekkverk

Finner du ikke svar på det du lurer på, eller du ønsker mer informasjon, er du velkommen til å ta kontakt med en av våre glassmestere.

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glassrekkverk]
Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

De varmeste sommerdagene er forbi, og vi går mot kaldere tider. I den forbindelse er det mange som ønsker å forlenge utesesongen. Det finnes måter å tilrettelegge for best mulig utnyttelse av uteområdet ditt, også i høst sesongen.


Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Hus eller hytte nær havet? Disse glassløsningene bør du velge

Dersom du har hus eller hytte ved havet, er glass en flott og enkel måte å få mest mulig ut av de særegne omgivelsene på. I denne artikkelen gir vi deg noen forslag til glassløsninger som er spesielt godt egnet for lokasjoner i nærheten av hav og sjø.


Trekk naturen og lyset inn på terrassen med glassrekkverk

Trekk naturen og lyset inn på terrassen med glassrekkverk

Siden poenget med et glassrekkverk er å beholde utsikten og samtidig slippe inn lys, har du kanskje ikke tenkt på selve rekkverket som et interiørelement? Med noen enkle grep kan du bruke glassrekkverket ditt til å skape en lun og innbydende atmosfære.