Glassbloggen

4 e-bøker som vil hjelpe deg med glassløsninger til ditt hjem

Det blir stadig flere som får opp øynene for mulighetene som glass byr på i hjemmet, men det er ikke alltid like lett å navigere blant alle produktene og løsningene. For å gi deg litt oversikt over hvilke muligheter du har i hjemmet ditt, har vi laget en liste over fire e-bøker som hjelper deg litt på veien.

 

Oppfyll drømmen om en vinterhage

ebook-cover-oppfylldrømmenomvinterhage.pngNordmenn vet å kose seg og ha det hyggelig når det blir mye vær. Ordet ‘hygge’ er blitt kjent langt utenfor våre landegrenser – det er praktisk talt en egen nordisk gren! Når himmelen mørkner, tenner vi stearinlys inne og kryper opp i sofaen med en varm kopp te og et lunt pledd.

Med vinterhage kan du gjøre nettopp dette, på din egen terrasse, sommer som vinter. Været er ingen hindring, og hver sesong har sin sjarm. Er du først så heldig at solen varmer som i Syden, åpner du opp vinterhagen. Når regnet trommer på taket, høststormen uler rundt hjørnene eller snøen ligger meterhøy utenfor glassveggen – da sitter du lunt og godt, tett på naturelementene, med himmelen som tak.

Last ned e-boken om vinterhager her.

 

Oppfyll drømmen om glassrekkverk

ebokrekkverk-cover-small2.pngDet har blitt mer og mer populært med glass i hjemmet. Glass åpner opp rommet, og slipper lyset inn. Det er et moderne interiørvalg, som er både stilrent og klassisk, samtidig som det gir rene detaljer. Interessen rundt rekkverk i glass har nærmest eksplodert.

Før i tiden begrenset det seg til tre eller smijern, men i dag ser vi at flere og flere moderne boliger tar i bruk glass i rekkverket på terrassen. Mange som har et rekkverk i tre eller jern, velger å bytte dette ut med et rekkverk i glass. Glassrekkverk egner seg like godt innendørs som utendørs til boliger, leiligheter og hytter.

Last ned e-boken om glassrekkverk her.

 

Oppfyll drømmen om det perfekte badet

Oppfyll drømmen om det perfekte badetFå flater kan være så innbydende som klart glass. Løsninger der glass erstatter tradisjonelle flater på dører, dusjkabinetter og skillevegger skaper en atmosfære av eksklusivitet og renhet. Glass er et materiale som egner seg godt til ulike interiørløsninger. Det tilfører det lille ekstra, er holdbart og nesten helt vedlikeholdsfritt.

Denne dreiningen mot rene og åpne interiørløsninger kommer baderommet til gode – og da særlig dusjsonen, som får en stadig mer fremtredende plass på badet. Moderne dusjsoner er større enn tidligere, men skal ikke virke for dominerende. Trenden går mot løsninger som blir en naturlig del av rommet, og med glass på badet får du gode lysforhold og et stilrent og uformelt uttrykk.

Last ned e-boken om det perfekte badet her.

 

Oppfyll drømmen om det perfekte kjøkkenet

Oppfyll drømmen om det perfekte kjøkkenetDet sies at kjøkkenet er husets hjerte. Kjøkkenet er, foruten stuen, det stedet i hjemmet der vi kommer sammen med familie og venner, deler opplevelser og snakker med hverandre. Dessuten er det på kjøkkenet at vår livsstil og nye trender/vaner merkes tydeligst. Fra å være et rent funksjonelt rom for tilberedning og oppbevaring av mat, er kjøkkenet i dag blitt en integrert del av hjemmet, både visuelt og funksjonelt.

Her kommer glass inn i bildet – materialet som i dag fronter innovative interiørløsninger i nær sagt alle husets rom. Glass brukt i interiør blir bare mer og mer populært. Som vi vet: Glass kan brukes til så mangt og egner seg ypperlig til forskjellige interiørløsninger, fordi det setter et eksklusivt preg på ethvert rom, er slitesterkt, lett å holde rent og nesten evigvarende. Kjøkkenet er intet unntak i så måte.

Last ned e-boken om det perfekte kjøkkenet her.

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [vinterhage, glassrekkverk, Glass på kjøkken, glass på bad]
Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

Forleng utesesongen på terrassen med levegg i glass

De varmeste sommerdagene er forbi, og vi går mot kaldere tider. I den forbindelse er det mange som ønsker å forlenge utesesongen. Det finnes måter å tilrettelegge for best mulig utnyttelse av uteområdet ditt, også i høst sesongen.


Slik kan du redusere varmen i vinterhagen

Slik kan du redusere varmen i vinterhagen

Til tross for navnet er vinterhager ofte like mye brukt om sommeren som resten av året, om ikke mer. Noen dyrker tomater i vinterhagen, noen spiser middag med familien, og noen ønsker bare å komme seg unna påtrengende hagegjester som mygg og veps.


Finn den hagestue-løsningen som passer best for deg

Finn den hagestue-løsningen som passer best for deg

Det er nok mange nordmenn som sitter med en opplevelse av at vår- og sommermånedene flyr raskere forbi enn de mørkere, kaldere månedene i året. En hagestue er en god løsning dersom du ønsker å forlenge utesesongen, og du har mange muligheter for å skreddersy et slikt uteområde etter dine ønsker.