Glassbloggen

Muligheter med glasshyller i hjemmet

Glasshyller har allerede fått seg en solid plass på mange nordmenns bad – så mange at et av innleggene vi skrev i fjor om hva man bør vite om glasshyller på badet, ble et av det årets mest leste blogginnlegg! 

Derfor følger vi nå opp med muligheter med glasshyller utenfor badet – for det finnes naturligvis mangfoldige bruksområder utenfor badet også!

Svevende hylle

En av trendene som har tatt av på Pinterest i det siste, er “svevende hyller” – det vil si glasshyller som er montert rett inn i veggen, slik at det ser ut som om gjenstandene svever. Noen lykkes bedre enn andre med effekten, siden de har valgt et helt klart glass, som for eksempel Pilkington Optiwhite™. Men selv de som har brukt et vanlig glass med grønnskjær i seg, har fortsatt fått en meget pen “svevende” glasshylle.

Bruk gjerne flere hyller, da én kan se litt tomt ut. Å benytte flere hyller på forskjellige nivåer vil definitivt forsterke den lekre estetiske effekten av hyllene.

 

Bokhyller i glass

En bokhylle i glass er kanskje ikke så revolusjonerende i seg selv, men Homedit har funnet noen fine ideer med bokhyller i glass som definitivt vil fange oppmerksomheten din. Hva med en frittstående bokhylle, dvs som ikke er montert på veggen? En lekker og nytenkende måte å vise frem din boksamling på, samtidig som du slipper inn akkurat så mye lys som du ønsker i området bak bokhylla. Alt du trenger å gjøre, er å ta ut noen bøker for å få mer lysinnslipp.

 

Hyller med forskjellige former

Hvem har sagt at en glasshylle må være rett? Glass kan bendes og bøyes akkurat som du ønsker, så hvorfor ikke sette opp en litt lengre glasshylle som er bøyd i forskjellige nivåer? Her er det kun fantasien som setter grensene. En glasshylle med forskjellige former skaper dynamikk i rommet og lar deg skille på forskjellige objekter på en naturlig måte.

 

Glasshyller med innslag av det tradisjonelle

Naturligvis finnes det mer tradisjonelle glasshyller også – vitrineskap i tre med glasshyller og glassdører er intet nytt. Men har du tenkt på at du kan kombinere glass med de aller fleste materialer? Du kan bruke tre, stål, plastikk eller hva du enn skulle ønske å kombinere glasset med for å sette ditt eget personlige preg på hyllene.

Glasshyller er holdbare, og du har utrolig mange valgmuligheter, farger og mønster du kan velge mellom, samtidig som de er lette å holde rene og pene. Om du ønsker mer informasjon om glasshyller til bad, anbefaler vi at du laster ned vår e-bok om det perfekte badet. Og om du ønsker mer inspirasjon til hjemmet, må du gjerne ta deg en tur innom glassbiblioteket vårt for å se litt av mulighetene som finnes der ute med glass!

 

New Call-to-action

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass]
Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Speilglass er ikke lenger bare noe du henger i gangen for å sjekke at skjorten er igjenkneppet før du går ut døren. Her viser vi deg noen måter du kan bruke speil på i hjemmet.


5 moderne interiørløsninger til kontoret

5 moderne interiørløsninger til kontoret

Det er mange grunner til at funksjonelle og moderne interiørløsninger bør være en prioritet på ethvert kontor. Trivsel på arbeidsplassen er evig aktuelt, og det er ikke til å komme unna at omgivelsene vi jobber i, påvirker oss. Mens de tradisjonelle kontorlokalene bestod av cellekontor med en pult og en stol, er forventningene til et moderne kontor i dag annerledes.


Praktisk informasjon om glassvegger

Praktisk informasjon om glassvegger

Når du skal ha glassvegger i kontorlandskapet, er det to sentrale elementer de fleste er opptatt av: Støy og sikkerhet. I denne artikkelen besvarer vi de vanligste spørsmålene rundt glassvegger i næringsbygg og kontorlokaler.