Glassbloggen

Glassfagkjeden – mer enn bare glass

Glassfagkjeden er Norges største og eneste landsdekkende glassmesterkjede for både privat- og bedriftsmarkedet. Gjennom 38 selvstendige glassbedrifter har vi et bredt spekter av kunder og oppdrag og kan hjelpe deg med skreddersydde glassløsninger og større prosjekter – 24 timer i døgnet!

Men visste du at Glassfagkjedens medlemsbedrifter tilbyr mer enn bare glassløsninger? Her ser vi nærmere på tre av våre medlemsbedrifter, som tilbyr tjenester innenfor lås, innramming og aluminium.

 

Lås

Noen av våre medlemsbedrifter, som for eksempel Hardanger Glass og Lås og Glass og Byggteknik AS, leverer lås i tillegg til glassløsninger. Sikkerhet er noe Glassfagkjeden setter høyt, og vi er stolte av at flere av våre medlemsbedrifter også leverer låsetjenester.

 

Innramming

Noen av Glassfagkjedens medlemmer har eget rammeverksted med et bredt utvalg av rammer og tilbehør. I tillegg til at de leverer ordinære glassmestertjenester, hjelper de deg med passende rammer, passepartout og ikke minst rett type glass til bildene du er glad i. Glass beskytter favorittbildene dine, slik at du kan ha glede av dem i lang tid fremover.

Én av medlemsbedriftene som leverer innramming, er Greåker Glass. Greåker Glass har et moderne rammeverksted, hvor de utfører alt av innramming: kunst, objektinnramming, innramming av speil, bilder, og stort sett ellers det man måtte ønske å få i glass og ramme. Men det er ikke bare Greåker Glass som kan hjelpe deg med innramming – også Glassmester Knut Furulund, Arna Glass og Hardanger Glass og Lås leverer innramming. Finn din glassleverandør og se om de kan levere innramming.Aluminium

Glass og aluminium er en uslåelig kombinasjon. Noen av Glassfagkjedens medlemmer leverer også løsninger som inkluderer aluminium i glassløsninger. Det kan være dører/skyvedører, fastfelt eller annet glass i kombinasjon med aluminium. Disse inkluderer blant annet Thermoglass, Pedersen's Glass-service, Glassmester Grov og Hardanger Glass & Lås.

 

Glassfagkjedens dyktige medlemmer hjelper deg ikke bare med et bredt utvalg glassløsninger – vi har medlemsbedrifter som i tillegg til ordinære glassmestertjenester også leverer produkter og tjenester innenfor lås, bildeinnramming og tilhørende glass og dessuten ulike løsninger og systemer i aluminium.

 

Kontakt oss

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [sikkert glass]
Glass i hjemmet - Hvordan sørge for at dette er et trygt sted for barn å leke?

Glass i hjemmet - Hvordan sørge for at dette er et trygt sted for barn å leke?

En felles oppfatning av glass er at det er delikat men skjørt og må håndteres med forsiktighet og i ihvertfall dersom det benyttes som interiørelement i bolig. Spesielt i rom der barn leker og oppholder seg. Små barn mangler i visse tilfeller aktsomhet og står derfor i fare å skade seg.


Hvorfor skal du skifte ut gamle vinduer?

Hvorfor skal du skifte ut gamle vinduer?

Visste du at kvaliteten på vinduene dine bør sikres og vurderes så fort de blir 20 år gamle? 

I denne blogg artikkelen vil du få informasjon om hvorfor du bør skifte ut de gamle vinduene. I tillegg vil vi gi deg noen gode tips om gode glassløsninger for å spare penger, redusere støy og bidra til et bedre miljø.


Hva er egentlig forskjellene mellom herdet og laminert glass?

Hva er egentlig forskjellene mellom herdet og laminert glass?

Når du skal velge glass er det mange muligheter og alternativer å ta stilling til. Både laminert glass og herdet glass blir ofte nevnt, spesielt dersom du skal plassere glass i nærheten av mennesker i bevegelse. Men hva er egentlig forskjellen på herdet og laminert glass?