Glassbloggen

Hvilke forsikringsselskaper samarbeider Glassfagkjeden med?

I Glassfagkjeden vet vi hvor viktig det er med god kundeservice og høy kvalitet på arbeidet som utføres – særlig om uhellet er ute og man trenger å skifte ut knust glass så fort som mulig. 

Dette er en av grunnene til at Glassfagkjeden samarbeider med flere forsikringsselskaper. Men hvilke forsikringsselskaper er det egentlig Glassfagkjeden samarbeider med? Les videre, så gir vi deg svaret.

 

Gjensidige

Gjensidige Forsikring ASA er et av Norges eldste forsikringsselskaper og har tilbudt forsikringstjenester i mer enn 200 år til både privatmarkedet og næringslivet. De har nesten 4000 ansatte og leverer alt fra boligforsikringer til personforsikringer og fritidsforsikringer. Du kan lese mer om Gjensidige Skadeforsikring Privat her.

 

If Forsikring

If Skadeforsikring ble grunnlagt i 1999, og har vokst raskt i det norske markedet. If leverer flere forskjellige typer forsikringer til privatpersoner som for eksempel husforsikring, innboforsikring, hytteforsikring og mye mer. Du kan lese mer om If sine forsikringsprodukter her.

 

SpareBank 1 / Fremtind

SpareBank 1-alliansen består av 14 selvstendige banker som samarbeider om felles plattform og merkenavn. I 2019 etablerte SpareBank 1 og DNB nytt skadeforsikringsselskap, som heter Fremtind og er Norges tredje største forsikringsselskap. Fremtind tilbyr alle skade- og personforsikringer for privatpersoner og bedrifter. Du kan lese mer om Fremtinds forsikringer her.

 

Tryg

Tryg ble formelt stiftet i 1911, men har røtter så langt tilbake som 1731. Tryg er Nordens nest største skadeforsikringsselskap, med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Den tradisjonsrike norske livbøyen er selskapets kjennemerke. Tryg tilbyr de fleste forsikringsprodukter for privat- og næringslivskunder og har om lag 1000 ansatte i Norge, med norsk hovedkontor i Fyllingsdalen i Bergen. Du kan lese mer om Trygs forsikringsprodukter her.

 

Eika

Eika Forsikring ble etablert i 1999, har 145 ansatte og hovedkontor på Hamar. Som Norges sjette største forsikringsselskap tilbyr Eika et bredt spekter med produkter som dekker alle behov for både privatperson, landbrukskunder og bedrifter. Du kan lese mer om Eikas forsikringer her.

 

Knif Trygghet

Knif Trygghet Forsikring AS ble stiftet i 2007 og tilbyr forsikringer eksklusivt for deg som er ansatt, tillitsvalgt eller har en frivillig tjeneste i kristen-Norge. Formålet er å verne og sikre verdier gjennom gunstige avtaler for både kirker, organisasjoner og privatpersoner. Du kan lese mer om Knifs forsikringsprodukter her.

 

Om du jobber som saksbehandler i et av disse forsikringsselskapene, kan du med andre ord bruke Glassfagkjedens medlemmer for å levere glassløsninger til dine kunder. Og om du er medlem i et av disse forsikringsselskapene, kan det hende at det er nettopp vi som står på døren når skaden er skjedd.

 

New call-to-action

 

Relaterte blogginnlegg


Thomas - []