Glassbloggen

3 gode råd til når du skal lage walk-in closet i hjemmet

Drømmer du også om å få et eget walk-in closet til klærne dine? Det er du ikke alene om! Glassfagkjeden får stadig forespørsler fra kunder som ønsker seg moderne og stilrene glass- og speilløsninger til sin garderobe.

Har du noen gang stått foran garderoben din og ikke hatt en anelse om hva du skal ha på deg? For å oppnå den fulle oversikt over hva du egentlig har i skapet og som passer dagens humør, slenger du alle klærne på sengen for å få litt bedre oversikt. Dette er du ikke alene om. En undersøkelse foretatt av Finn i 2011 viste at hele 23 % av norske kvinner ønsket seg et walk-in closet. Det er ikke så rart. Å ha full oversikt over sine klær er særdeles praktisk og sparer deg masse tid når du skal velge ut hva du skal ha på deg.

 

3 gode råd til når du skal lage walk-in closet

En walk-in closet gir deg praktisk og romslig oppbevaring og, med gode designvalg, kan det gi boligen din et snev av luksus. Det finnes uendelig muligheter og varianter når man skal designe sitt eget walk-in closet. Det viktigste er ikke nødvendigvis å ha kjempestor plass, men at du klarer å utnytte den tilgjengelige plassen effektivt. Her kommer noen gode tips til hvordan du kan utnytte plassen effektivt:

1. Det første du bør tenke på er lys. Et walk-in closet bør ha masse lys slik at du faktisk får den oversikten du ønsker over klærne dine.

2. Et ord: speil. Man kan jo ikke lage et walk-in closet uten speil. Et speil som viser hele deg gjør det lettere å velge antrekk, pluss at det åpner opp rommet og fører til at rommet oppleves som større.

3. Når du så har skaffet deg et walk-in closet, hvorfor skjule det? En dør i frostet glass beholder den private "looken" av garderoben, samtidig som det slipper inn masse lys og skaper nysgjerrighet. Og akkurat som med speil så åpner det opp rommet.

 

Din egen private klesbutikk

Et walk-in closet fungerer som din egen private klesbutikk så når du skal bygge et walk-in closet er det viktig å tenke på det praktiske. Hvor mye plass trenger du for ting som skal henges opp, hvor mye veggplass trenger du for skor, hvordan skal gensere presenteres etc. Gjør et inventar av dine klær slik at du vet hvor mye plass du vil trenge for de forskjellige klærne slik at du kan fordele dette på en fornuftig måte. Så er det egentlig bare til å sette igang å oppfylle drømmen om et walk-in closet.

Les gjerne mer om hva du bør tenke på når du skal velge speil i vår speilguide.

 

Last ned gratis guide om speil

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass]
La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

La deg inspirere i sommer: 4 kreative tips til glassrekkverk!

Glassrekkverk er jo bare nydelig, men visste du at du kan være svært kreativ og original med ditt glassrekkverk? Det finnes glassrekkverk for enhver smak, og hvis klassisk gjennomsiktig glass ikke er helt deg, så finnes det mye du kan velge mellom som er litt utenom det vanlige. 


5 tips til interiørdesign med glass

5 tips til interiørdesign med glass

Det finnes endeløse muligheter til å bruke glass i interiøret. Glass brukes både til nytte og for å skape et stilig, moderne og spennende uttrykk i hjemmet.


6 fordeler med energispareglass i hjemmet

6 fordeler med energispareglass i hjemmet

Med energispareglass levert av Glassfagkjeden reduserer du effektivt varmetap, sparer energi og får et komfortabelt innemiljø i vintermånedene.