Glassbloggen

3 gode råd til når du skal lage walk-in closet i hjemmet

Drømmer du også om å få et eget walk-in closet til klærne dine? Det er du ikke alene om! Glassfagkjeden får stadig forespørsler fra kunder som ønsker seg moderne og stilrene glass- og speilløsninger til sin garderobe.

Har du noen gang stått foran garderoben din og ikke hatt en anelse om hva du skal ha på deg? For å oppnå den fulle oversikt over hva du egentlig har i skapet og som passer dagens humør, slenger du alle klærne på sengen for å få litt bedre oversikt. Dette er du ikke alene om. En undersøkelse foretatt av Finn i 2011 viste at hele 23 % av norske kvinner ønsket seg et walk-in closet. Det er ikke så rart. Å ha full oversikt over sine klær er særdeles praktisk og sparer deg masse tid når du skal velge ut hva du skal ha på deg.

 

3 gode råd til når du skal lage walk-in closet

En walk-in closet gir deg praktisk og romslig oppbevaring og, med gode designvalg, kan det gi boligen din et snev av luksus. Det finnes uendelig muligheter og varianter når man skal designe sitt eget walk-in closet. Det viktigste er ikke nødvendigvis å ha kjempestor plass, men at du klarer å utnytte den tilgjengelige plassen effektivt. Her kommer noen gode tips til hvordan du kan utnytte plassen effektivt:

1. Det første du bør tenke på er lys. Et walk-in closet bør ha masse lys slik at du faktisk får den oversikten du ønsker over klærne dine.

2. Et ord: speil. Man kan jo ikke lage et walk-in closet uten speil. Et speil som viser hele deg gjør det lettere å velge antrekk, pluss at det åpner opp rommet og fører til at rommet oppleves som større.

3. Når du så har skaffet deg et walk-in closet, hvorfor skjule det? En dør i frostet glass beholder den private "looken" av garderoben, samtidig som det slipper inn masse lys og skaper nysgjerrighet. Og akkurat som med speil så åpner det opp rommet.

 

Din egen private klesbutikk

Et walk-in closet fungerer som din egen private klesbutikk så når du skal bygge et walk-in closet er det viktig å tenke på det praktiske. Hvor mye plass trenger du for ting som skal henges opp, hvor mye veggplass trenger du for skor, hvordan skal gensere presenteres etc. Gjør et inventar av dine klær slik at du vet hvor mye plass du vil trenge for de forskjellige klærne slik at du kan fordele dette på en fornuftig måte. Så er det egentlig bare til å sette igang å oppfylle drømmen om et walk-in closet.

Les gjerne mer om hva du bør tenke på når du skal velge speil i vår speilguide.

 

Last ned gratis guide om speil

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass]
Stuetrender du bør følge med på i 2020

Stuetrender du bør følge med på i 2020

Lunt og behagelig er blant stikkordene som går igjen for stuetrendene i 2020. Bort med minimalismen, inn med inspirasjon fra naturen, mer farge og flere identitetsmarkører. Nå skal det synes hvem som bor i huset, og som et naturlig samlingspunkt, er stua godt egnet til å vise frem hvem dere er. Dette kan gjøres på mange måter, og her gir vi deg noen tips fra de største stuetrendene for 2020.


5 fordeler med et stillerom i hjemmet

5 fordeler med et stillerom i hjemmet

De fleste av oss forholder oss til støy utenfra som kommer inn i hjemmet vårt. Jo tettere bebodd et område er, desto mer støy oppstår. Støy er et økende problem, og dersom du går og irriterer deg over uønsket lyd over tid, vil det ha uheldige konsekvenser både for helse og relasjonen til de rundt deg. Støy fra trafikk, naboer og lignende kan du redusere betydelig ved å bruke et glass som Pilkington Optiphon™.


Dette er baderomstrendene 2020

Dette er baderomstrendene 2020

Skal du pusse opp et helt hus, vil badet ofte vise seg å bli det mest kostbare rommet. Av den grunn er det heller ikke et område vi oppgraderer like ofte som yttergangen eller gjesterommet. Heldigvis trenger du ikke bytte ut hele badet ditt for å henge med på trendene, det kan holde med noen enkle grep.