Glassbloggen

Inspirasjon til en moderne trapp

Tradisjonelt sett har trapper vært i tre, stål eller jern, og det er helt greit. Men er du litt mer minimalistisk eller liker å ha en stilren følelse i hjemmet? Da er det kanskje på tide å oppdatere trappen din litt.

 

Det er nemlig ikke bare utendørs at du kan ha glassrekkverk – selvfølgelig finnes det mange bruksområder for glassrekkverk innendørs også. Et av disse bruksområdene er trapper. Trappen er en av de første tingene folk ser når de kommer inn i huset ditt, uansett om man vil det eller ikke. Så hvorfor ikke gjøre trappen til et stilrent blikkfang med et rekkverk i glass?

 

En trapp med rekkverk i glass gir følelsen av eksklusivitet, og det kan fint settes inn i eksisterende trekonstruksjon. Det finnes utallige design på glassrekkverk til trapper. Du kan ha den med trestender, stålstender eller helt uten stender, hvis du vil det. Kast et blikk på trappen din og se for deg hvordan det ville ha sett ut med et glassrekkverk. Er det ikke inspirerende? Det finnes ikke et hus der et glassrekkverk til trappen ikke hadde sett pent ut og åpnet opp hjemmet. Uansett hvilken trapp du har, om den så er rett, vridd eller kantete, så vil det finnes glass som passer. Det er også viktig å huske på at et glassrekkverk i trappen vil gjøre at den er sikker for både store og små.

 

Hvis du tar et kjapt søk på Google, vil du se hvor mange forskjellige måter et glassrekkverk kan se ut på i en trapp. Det er nesten umulig å ikke bli begeistret over hvor vakkert det er. Det fine med glass er at det aldri går av moten. Det vil se like trendy ut om 20 år som det vil i dag. Det er rett og slett en langvarig investering i hjemmet ditt. Hvis du vil renovere trappen din helt og holdent, kan du til og med lage hele trappen i glass.

glasstrapp-4

 

For å gi trappen et ekstra løft kan du feste LED-lamper i stendene og lyse opp glasset på kvelden. Slik garanterer du at trappen er et blikkfang uansett når på døgnet det er. Les gjerne mer om glassrekkverk i vår gratis e-bok Oppfyll drømmen om glassrekkverk eller ta kontakt for mer informasjon.

 

Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om glassrekkverk

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glasstrapp]
Med rekkverk i glass får du en moderne, tidløs trapp

Med rekkverk i glass får du en moderne, tidløs trapp

Trappen har gått fra å være en ren praktisk nødvendighet til å bli en sentral del av interiøret. I dag har du uendelige muligheter innen trappedesign, og det er svært populært å bruke glass i rekkverk.


Slik sikrer du verdisakene dine med sikkerhetsglass

Slik sikrer du verdisakene dine med sikkerhetsglass

Når vi skal beskytte det som er av verdi for oss, er det like ofte snakk om mennesker og gjenstander med stor affeksjonsverdi som dyre, materielle ting. Ved å sette inn sikkerhetsglass i boligen din øker du sikkerheten i hjemmet.


Hva er sikkerhetsglass?

Hva er sikkerhetsglass?

I likhet med mange kjente oppfinnelser ble sikkerhetsglass oppfunnet ved en feiltagelse.