Glassbloggen

Fransk balkong med glassrekkverk?

Finnes det noe mer romantisk enn en fransk balkong? Ja, det er vel i så fall en fransk balkong med glassrekkverk. Visst er den tradisjonelle franske balkongen vakker, men kanskje har du en mer moderne stil og vil ha litt nytenking inn i hjemmet ditt. Da er glassrekkverk muligens noe du bør se nærmere på.

quote1.png  En fransk balkong med glassrekkverk åpner opp hjemmet ditt og slipper inn masse lys  quote2.png

En fransk balkong er rett og slett et vindu som er på samme størrelse som en dør, slik at du kan slippe inn frisk luft, sollys og få hjemmet ditt til å føles større. Du har kanskje allerede en fransk balkong og føler at det fort blir litt klaustrofobisk når du åpner døren og det første du ser, er et jerngitter istedenfor den herlige utsikten. Eller kanskje føler du at andre etasje i boligen din er litt lite åpen, men at en balkong ikke ville ha blitt brukt nok. Hva med på hytta? Har du et koselig loft som du vil gjøre noe morsomt med? Se da for deg hvor nydelig en fransk balkong hadde sett ut med et glassrekkverk. Uansett om den er rettet ut mot gaten, hagen eller inne i huset, vil en fransk balkong gi hjemmet ditt en ansiktsløftning. En fransk balkong vil slippe inn masse lys og åpne opp hjemmet ditt uten å ta opp masse plass.

quote1.png  Det finnes forskjellige måter å feste et glassrekkverk på, spør din glassmester om hva som er riktig for din bolig  quote2.png

Å installere glassrekkverk på en fransk balkong tar ikke all verdens tid, men det er viktig å tenke på sikkerheten, og på at glasset er festet på riktig måte. Når du har en dør som leder rett ut i luften, er det utrolig viktig at sikkerheten er ivaretatt. Derfor er det ikke bare viktig med riktig festing, men også at du bruker sikkerhetsglass, som alltid skal benyttes i glassrekkverk. Du kan lese mer her om sikkerhetsglass. For festing av glasset anbefaler vi at du kontakter en av våre glassmestere for mer informasjon.

 Gratis E-bok: Oppfyll drømmen om glassrekkverk