Glassbloggen

Tre lekre glassløsninger for dusj

Dusjen er elsket av de fleste. På vinteren varmer den deg opp om morgenen, og på sommeren kjøler den deg av før du kryper under dyna. Dusjen er helt enkelt baderommets hjerte, og derfor er det så viktig at du trives med dusjen. 

En dusj man ikke gleder seg til å gå inn i, kan fort gi deg en dårlig start på dagen. Så hvordan får man en frisk og innbydende dusj? Et gammelt dusjforheng er trolig ikke løsningen du søker, så her gir vi deg tre lekre glassløsninger du kan bruke til dusjen din.

Dusjvegg i glass

En dusjvegg i glass er et glassfelt som skiller dusjsonen fra resten av baderommet. Samtidig er det en ypperlig løsning dersom du har et litt mindre bad, siden det ikke tar opp særlig mye plass. Isteden får du benyttet hele badet samtidig som det føles større og mer åpent. Dusjveggen kan stå alene og ha inngang fra to sider eller stå inntil veggen. Dusjvegger kan også seriekobles dersom du har et litt større baderom og ønsker denne løsningen.

 

Dusjvegg

 

Dusjdør i glass

Kanskje den mest luksuriøse løsningen for glass i dusj er når man kombinerer dusjvegg i glass med en dusjdør i glass. Dette vil få dusjen til å føles som et eget innglasset rom på badet. Denne løsningen krever at du har et relativt stort bad, men hvis du har plassen til dette, vil det gi deg den ultimate drømmedusjen. Det finnes også andre løsninger på dusjdør i glass dersom du har litt mer begrenset plass. Dusjdører i glass kan nemlig monteres slik at de kan skyves inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. På denne måten får du benyttet hele badet samtidig som du får en lekker dusjløsning.

 

dusjdoor

 

Dusjhjørne

Hvis badet ditt er lite, finnes det også et annet alternativ, nemlig et dusjhjørne. Fordelene med å ha et dusjhjørne i glass er mange. For det første får du utnyttet plassen du har til rådighet. Du kan velge blant mange skreddersydde løsninger til akkurat ditt bad, som for eksempel skråskåret glass til tilpasset skråtak, skyvedører eller funksjonelle walk-in løsninger i glass. Videre finnes dusjhjørner i ulike former, som for eksempel buet design og firkantet design. Hvis du har skråtak, tenk ikke at du må begrense deg til en kjedelig dusjløsning – det finnes altså vakre alternativer som vil gjøre at badet ditt føles stort og romslig.

 

dusjcorner

 

Dette er de tre hovedmulighetene du har hvis du ønsker glass til dusjen, men innenfor disse tre kategoriene finnes det utrolig mange valgmuligheter. Du trenger for eksempel ikke å ha et helt transparent glass, men kan for eksempel fint bruke Pilkington Ornamentglass, som har en preget overflate, slik at det slipper inn lys men forhindrer gjennomsyn. Les gjerne mer om hvilke muligheter du har på badet ditt, i vår gratis e-bok "Oppfyll drømmen om det perfekte badet".

 

New Call-to-action

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glass på bad]
Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Speilglass er ikke lenger bare noe du henger i gangen for å sjekke at skjorten er igjenkneppet før du går ut døren. Her viser vi deg noen måter du kan bruke speil på i hjemmet.


5 moderne interiørløsninger til kontoret

5 moderne interiørløsninger til kontoret

Det er mange grunner til at funksjonelle og moderne interiørløsninger bør være en prioritet på ethvert kontor. Trivsel på arbeidsplassen er evig aktuelt, og det er ikke til å komme unna at omgivelsene vi jobber i, påvirker oss. Mens de tradisjonelle kontorlokalene bestod av cellekontor med en pult og en stol, er forventningene til et moderne kontor i dag annerledes.


Praktisk informasjon om glassvegger

Praktisk informasjon om glassvegger

Når du skal ha glassvegger i kontorlandskapet, er det to sentrale elementer de fleste er opptatt av: Støy og sikkerhet. I denne artikkelen besvarer vi de vanligste spørsmålene rundt glassvegger i næringsbygg og kontorlokaler.