Glassbloggen

Tre lekre glassløsninger for dusj

Dusjen er elsket av de fleste. På vinteren varmer den deg opp om morgenen, og på sommeren kjøler den deg av før du kryper under dyna. Dusjen er helt enkelt baderommets hjerte, og derfor er det så viktig at du trives med dusjen. 

En dusj man ikke gleder seg til å gå inn i, kan fort gi deg en dårlig start på dagen. Så hvordan får man en frisk og innbydende dusj? Et gammelt dusjforheng er trolig ikke løsningen du søker, så her gir vi deg tre lekre glassløsninger du kan bruke til dusjen din.

Dusjvegg i glass

En dusjvegg i glass er et glassfelt som skiller dusjsonen fra resten av baderommet. Samtidig er det en ypperlig løsning dersom du har et litt mindre bad, siden det ikke tar opp særlig mye plass. Isteden får du benyttet hele badet samtidig som det føles større og mer åpent. Dusjveggen kan stå alene og ha inngang fra to sider eller stå inntil veggen. Dusjvegger kan også seriekobles dersom du har et litt større baderom og ønsker denne løsningen.

 

Dusjvegg

 

Dusjdør i glass

Kanskje den mest luksuriøse løsningen for glass i dusj er når man kombinerer dusjvegg i glass med en dusjdør i glass. Dette vil få dusjen til å føles som et eget innglasset rom på badet. Denne løsningen krever at du har et relativt stort bad, men hvis du har plassen til dette, vil det gi deg den ultimate drømmedusjen. Det finnes også andre løsninger på dusjdør i glass dersom du har litt mer begrenset plass. Dusjdører i glass kan nemlig monteres slik at de kan skyves inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. På denne måten får du benyttet hele badet samtidig som du får en lekker dusjløsning.

 

dusjdoor

 

Dusjhjørne

Hvis badet ditt er lite, finnes det også et annet alternativ, nemlig et dusjhjørne. Fordelene med å ha et dusjhjørne i glass er mange. For det første får du utnyttet plassen du har til rådighet. Du kan velge blant mange skreddersydde løsninger til akkurat ditt bad, som for eksempel skråskåret glass til tilpasset skråtak, skyvedører eller funksjonelle walk-in løsninger i glass. Videre finnes dusjhjørner i ulike former, som for eksempel buet design og firkantet design. Hvis du har skråtak, tenk ikke at du må begrense deg til en kjedelig dusjløsning – det finnes altså vakre alternativer som vil gjøre at badet ditt føles stort og romslig.

 

dusjcorner

 

Dette er de tre hovedmulighetene du har hvis du ønsker glass til dusjen, men innenfor disse tre kategoriene finnes det utrolig mange valgmuligheter. Du trenger for eksempel ikke å ha et helt transparent glass, men kan for eksempel fint bruke Pilkington Ornamentglass, som har en preget overflate, slik at det slipper inn lys men forhindrer gjennomsyn. Les gjerne mer om hvilke muligheter du har på badet ditt, i vår gratis e-bok "Oppfyll drømmen om det perfekte badet".

 

New Call-to-action

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glass på bad]
Stuetrender du bør følge med på i 2020

Stuetrender du bør følge med på i 2020

Lunt og behagelig er blant stikkordene som går igjen for stuetrendene i 2020. Bort med minimalismen, inn med inspirasjon fra naturen, mer farge og flere identitetsmarkører. Nå skal det synes hvem som bor i huset, og som et naturlig samlingspunkt, er stua godt egnet til å vise frem hvem dere er. Dette kan gjøres på mange måter, og her gir vi deg noen tips fra de største stuetrendene for 2020.


5 fordeler med et stillerom i hjemmet

5 fordeler med et stillerom i hjemmet

De fleste av oss forholder oss til støy utenfra som kommer inn i hjemmet vårt. Jo tettere bebodd et område er, desto mer støy oppstår. Støy er et økende problem, og dersom du går og irriterer deg over uønsket lyd over tid, vil det ha uheldige konsekvenser både for helse og relasjonen til de rundt deg. Støy fra trafikk, naboer og lignende kan du redusere betydelig ved å bruke et glass som Pilkington Optiphon™.


Dette er baderomstrendene 2020

Dette er baderomstrendene 2020

Skal du pusse opp et helt hus, vil badet ofte vise seg å bli det mest kostbare rommet. Av den grunn er det heller ikke et område vi oppgraderer like ofte som yttergangen eller gjesterommet. Heldigvis trenger du ikke bytte ut hele badet ditt for å henge med på trendene, det kan holde med noen enkle grep.