Glassbloggen

Dusjdører i glass

Utvalget av funksjonsglass gir stor frihet til å skape estetiske og uttrykksfulle glassløsninger på badet. Det vi ønsker er et funksjonelt og komfortabelt innemiljø fylt av helsebringende dagslys, et rom hvor du virkelig kan slappe av å kose deg.

Da er det viktig å velge glass av høy kvalitet og produkter som har lang levetid. Velg glass til baderommet!

Sett inn en dekorert glassvegg
Sett inn en dekorert glassvegg

 

Skreddersydde løsninger for glassdører på bad

Glassfagkjedens glassløsninger kan skreddersys dine ønsker og ditt behov. Velg mellom ordinært gjennomsiktig glass, ornamentglass, matt etset glass, sandblåst glass, farget eller silketrykket glass. Vi har også frostet glass, slik at det forhindrer noe innsyn hvis man ønsker det.

Har du et lite bad og ønsker å ivareta plassen du har til rådighet, sett inn et dusjhjørne med glassdører som kan skyves inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. Du kan også ha inngang til dusjen fra begge sider. Spesialløsningene er mange: skråskåret glass tilpasset skråtak, to eller tre delte nisjedører som skyves helt inntil veggen for å ta minst mulig plass, skyvedører eller funksjonelle walk-in løsninger i glass. Velg en skreddersydd løsning for akkurat ditt bad.

Glassvegger på bad er enkelt og vedlikeholde og rengjøre og har lang holdbarhet.

 

Her er glassveggen skåret til for å passe det skrå taket
Her er glassveggen skåret til for å passe det skrå taket

 

Bruk herdet glass

Glassvegger på badet kan også by på visse utfordringer - glass kan knuse- derfor er det viktig å bruke herdet glass som tåler en "trøkk". Knuses glasset er det en stor risiko for kuttskader, så det skal alltid brukes herdet glass  der det ferdes mennesker. Er man uheldig og faller mot glasset eller glassveggen utsettes for slag av skarpe gjenstander vil det ikke knuse, men granulere i mange små biter. Dermed er det liten fare for at man skader seg alvorlig på skarpe kanter. Ønsker man å heve sikkerheten på glasset ytterligere kan det herdede glasset også lamineres.
Lamineringen betyr at to glass lamineres sammen med en plastfolie. Denne ’sandwichpakken’ varmes opp slik at folien fester seg til glasset. Deretter anbringes det i en autoklav hvor folien under høyt trykk og høy temperatur smelter sammen med glasset. Så dersom dusjdøren granulerer vil glassbitene henge igjen i filmen og ikke ligge i 1000 biter utover gulvet. Smart

Bruk god tid på å analysere ditt behov å ønsker for hvordan du vil ha ditt bad.

Ta kontakt med en av våre glassmestere som hjelper deg med rett valg av glass til akkurat ditt prosjekt!

New Call-to-action