Glassbloggen

3 glasselementer du trenger for et moderne baderom i 2020

I løpet av de siste årene har vi sett en enorm utvikling på baderomsfronten. I dag er badet gjerne “hjertet i huset,” og det er nok bare fantasien som setter grensene for mulighetene til å lage sitt eget drømmebad.

Nyskapende glassprodukter åpner opp et enda større mulighetsrom. Glass er allerede en viktig del av det moderne badet, men det kommer stadig nye og spennende løsninger på markedet.

I dette innlegget lister vi opp tre glasselementer som er verdt å prøve om du ønsker et baderom som kan kalles toppmoderne i 2020.

 

1. Baderomsdør i glass

Om du bor på et moderne fire- eller femstjerners hotell etsteds i Europa, vil sannsynligheten være stor for at badet har en glassdør, eller i noen tilfeller til og med glassvegger med gardiner som man kan trekke for. Dette fenomenet begynner nå å bre om seg på privatmarkedet, også her nord.

Naturligvis er det ikke gjennomsiktig glass vi snakker om her, men et frostet eller matt glass.

I dagens moderne hjem er ikke baderommet lenger noe som gjemmes vekk, men noe som sees på som en naturlig del av hjemmet. Å ha en glassdør inn på badet vil gjøre badet mer innbydende og romslig. Samtidig vil rommet forbli privat, akkurat slik man ønsker at det skal være.

 

2. TV på badet – med Pilkington MirroView™

Uansett hvilke moderne interiørløsninger man snakker om, vil ny og spennende teknologi sannsynligvis være med på listen. Også det moderne badet er preget av multifunksjonalitet og smarte digitale løsninger. En av de mest spennende nye trendene er å ha TV på badet. Ikke en hvilken som helst TV, men en usynlig en!

Med Pilkington MirroView™ kan du faktisk skjule TV-en i et speil. Når TV-en er avslått, ser den ut som et vanlig speil, du vil ikke se TV-en i det hele tatt. Når du slår på skjermen bak glasset, vil skjermbildet vises gjennom speilet.

Ikke bare er dette trygt, men også luksuriøst. Pilkington MirroView™ vil tilføre en verdi til badet du kanskje ikke engang visste at du ønsket deg. Les mer her om hvordan du kan ta et langt og varmt bad og se på dine favorittserier med en TV-skjerm bak speilet.

 

3. Lettvasket dusjglass – Pilkington OptiShower™

Å holde dusjveggene i fri for flekker er en utfordring de fleste av oss kjenner så altfor godt til. Dersom du har hatt en glassvegg eller et dusjkabinett i mer enn noen uker, er du sannsynligvis smertelig klar over at glasset ikke holdes rent selv om det eksponeres for vann hver dag. Før eller siden oppstår kalkflekker og korrosjon, og da har du bare ett valg: frem med skurekluten og rengjøringsmidlene!

Eller? Faktisk har du et enklere alternativ, og det er å bruke Pilkington OptiShower™, som kommer på det norske markedet i 2019. Dette er et innovativt nytt antikorrosjonsglass som gjør renholdet av glasset mye enklere.

Les mer her om hvordan du med Pilkington OptiShower™ kan bli kvitt flekker på dusjveggene dine uten å måtte vaske dem hver dag.

 

Riktig bruk av glass – med rene linjer og minimalistiske funksjoner som glir naturlig inn i planløsningen – gjør badet til en sone der hvilepulsen råder. Les gjerne mer om Pilkington OptiShower™ i vår gratis e-bok Lettvasket dusjglass.

 

Gratis e-bok: Lettvasket dusjglass

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glass på bad]
Skyvedør i speil på badet

Skyvedør i speil på badet

Mulighetene er uendelige når det kommer til å innrede et bad, men likevel er mange redde for å prøve noe nytt. Glass og skyvedører har lenge vært et populært valg, men har du tenkt på at speil kan være et dekorativt og funksjonelt element?  

Enten du har et stort bad hvor du ønsker en avslappende spa-følelse, eller et lite bad med begrensede muligheter – kan speil gi et unikt uttrykk og tilby kreative løsninger. 


Dette er baderomstrendene 2020

Dette er baderomstrendene 2020

Skal du pusse opp et helt hus, vil badet ofte vise seg å bli det mest kostbare rommet. Av den grunn er det heller ikke et område vi oppgraderer like ofte som yttergangen eller gjesterommet. Heldigvis trenger du ikke bytte ut hele badet ditt for å henge med på trendene, det kan holde med noen enkle grep.


Dusjdører i glass

Dusjdører i glass

Badet kalles gjerne “hjertet i huset”, og naturligvis ønsker vi oss et hjerterom som ikke er avstengt og føles trangt. Derfor er det gjennomsiktighet som gjelder på dagens baderom – spesielt i dusjsonen.