Glassbloggen

3 glasselementer du trenger for et moderne baderom i 2020

I løpet av de siste årene har vi sett en enorm utvikling på baderomsfronten. I dag er badet gjerne “hjertet i huset,” og det er nok bare fantasien som setter grensene for mulighetene til å lage sitt eget drømmebad.

Nyskapende glassprodukter åpner opp et enda større mulighetsrom. Glass er allerede en viktig del av det moderne badet, men det kommer stadig nye og spennende løsninger på markedet.

I dette innlegget lister vi opp tre glasselementer som er verdt å prøve om du ønsker et baderom som kan kalles toppmoderne i 2020.

 

1. Baderomsdør i glass

Om du bor på et moderne fire- eller femstjerners hotell etsteds i Europa, vil sannsynligheten være stor for at badet har en glassdør, eller i noen tilfeller til og med glassvegger med gardiner som man kan trekke for. Dette fenomenet begynner nå å bre om seg på privatmarkedet, også her nord.

Naturligvis er det ikke gjennomsiktig glass vi snakker om her, men et frostet eller matt glass.

I dagens moderne hjem er ikke baderommet lenger noe som gjemmes vekk, men noe som sees på som en naturlig del av hjemmet. Å ha en glassdør inn på badet vil gjøre badet mer innbydende og romslig. Samtidig vil rommet forbli privat, akkurat slik man ønsker at det skal være.

 

2. TV på badet – med Pilkington MirroView™

Uansett hvilke moderne interiørløsninger man snakker om, vil ny og spennende teknologi sannsynligvis være med på listen. Også det moderne badet er preget av multifunksjonalitet og smarte digitale løsninger. En av de mest spennende nye trendene er å ha TV på badet. Ikke en hvilken som helst TV, men en usynlig en!

Med Pilkington MirroView™ kan du faktisk skjule TV-en i et speil. Når TV-en er avslått, ser den ut som et vanlig speil, du vil ikke se TV-en i det hele tatt. Når du slår på skjermen bak glasset, vil skjermbildet vises gjennom speilet.

Ikke bare er dette trygt, men også luksuriøst. Pilkington MirroView™ vil tilføre en verdi til badet du kanskje ikke engang visste at du ønsket deg. Les mer her om hvordan du kan ta et langt og varmt bad og se på dine favorittserier med en TV-skjerm bak speilet.

 

3. Lettvasket dusjglass – Pilkington OptiShower™

Å holde dusjveggene i fri for flekker er en utfordring de fleste av oss kjenner så altfor godt til. Dersom du har hatt en glassvegg eller et dusjkabinett i mer enn noen uker, er du sannsynligvis smertelig klar over at glasset ikke holdes rent selv om det eksponeres for vann hver dag. Før eller siden oppstår kalkflekker og korrosjon, og da har du bare ett valg: frem med skurekluten og rengjøringsmidlene!

Eller? Faktisk har du et enklere alternativ, og det er å bruke Pilkington OptiShower™, som kommer på det norske markedet i 2019. Dette er et innovativt nytt antikorrosjonsglass som gjør renholdet av glasset mye enklere.

Les mer her om hvordan du med Pilkington OptiShower™ kan bli kvitt flekker på dusjveggene dine uten å måtte vaske dem hver dag.

 

Riktig bruk av glass – med rene linjer og minimalistiske funksjoner som glir naturlig inn i planløsningen – gjør badet til en sone der hvilepulsen råder. Les gjerne mer om Pilkington OptiShower™ i vår gratis e-bok Lettvasket dusjglass.

 

Gratis e-bok: Lettvasket dusjglass

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glass på bad]
Opplev luksusen med glassvegger på badet - Maria Menas historie

Opplev luksusen med glassvegger på badet - Maria Menas historie

Maria Mena ønsket seg glassvegger i dusjen på sine to nye bad hun akkurat har fått pusset opp, men var usikker på hva hun skulle velge. Ofte benyttes det vanlig herdet glass i glassveggene. Vanlig floatglass, som ofte benyttes som dusjvegger, kan  ofte oppleves som en anelse grønt, dessuten vil det over tid, bli matt og vanskelig å holde rent fordi det fester seg kalk og såpe rester i porene i glasset.

Etter en nyttig prat med en Jon Inge Skaarer hos Glassmester Knut Furulund Eft. AS falt valget på  Pilkington OptiShower™ . Dette er er et ekstra klart og belagt glass som egner seg utmerket på bad eller andre rom med høy luftfuktighet. Belegget legges på glasset overflate i selve produksjonsprosessen og tetter porene slik at glasset er enkelt å holde rent. Et tips er å skylle over glasset med kalt vann etter at du har dusjet. Men har du flekker som ikke lar seg skylle bort, bruker du bare en myk fiber klut til å tørke over. Glasset forblir klart selv etter langvarig bruk.  Å benytte seg av glass på badet er både plassbesparende, du slipper inn mye lys og ikke minst er det stilig

Slik løste glassmester de to badene hos Maria Mena.

Begge-bad


Slik får du spafølelsen hjemme

Slik får du spafølelsen hjemme

I en travel hverdag med en haug av sanseinntrykk har vi alle behov for å koble av og samle krefter. Spa er beroligende for kropp og sjel, og kan dermed fungere utmerket godt som et middel for avslapning.


Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Drømmer du om et stort bad er du ikke alene, men faktum er at de fleste bad er ganske små. At badet er lite betyr ikke at du trenger å gå på kompromiss, verken når det kommer til oppbevaring, romfølelse eller hyggelig stemning.