Glassbloggen

Glasspaneler istedenfor fliser? Moderne løsning med mindre vedlikehold

Fliser er jo en tidløs klassiker på badet, men visste du at du faktisk kan bruke glasspaneler istedenfor fliser dersom du ønsker noe litt annerledes? Det er flere fordeler med å bruke glasspaneler.

 

Mindre vedlikehold

Hvor mange ganger har du sett stygge kanter på fliser hvor silikonen har fått mugg på seg? Det er ikke særlig pent, og det føles håpløst å prøve å vedlikeholde det. Man er jo faktisk på badet, veggene må jo kunne tåle litt fuktighet. Glasspaneler er helt vanntette, noe som altså innebærer at de stort sett er vedlikeholdsfrie. Ja, det kan bli litt kalk på dem, men det er bare å spraye på litt rengjøringsmiddel og fjerne med en mikrofiberklut.

 

Enkelt å sette opp

Hvis du noen gang har lagt fliser, vet du hvor tidkrevende det er. Ingen ønsker å våkne opp til et halvferdig bad i to måneder i strekk. Glasspaneler kan bli satt opp på én dag, og dermed går oppussingen kjapt.

 

vegg4

Kreativ glassvegg med digitalprint, utført av glamiTECPilkington Optiwhite™ glass.

 

Moderne løsning med mange valgmuligheter

Selv om fliser er tidløst, er glass trolig enda mer tidløst, samtidig som det faktisk oppleves som moderne. Ingen blir overrasket av å se fliser på et bad lenger, men glasspaneler oppleves som nyskapende. Særlig ettersom du faktisk kan velge akkurat den fargen du ønsker til glasset. Kombiner dine glasspaneler med en glassvegg til dusjen og du vil virkelig oppnå drømmebadet.

Når du velger farge, kan det være lurt å bruke en lys farge. Glass er reflekterende, og dersom du bruker for eksempel svart glass, vil de i praksis fungere som gigantiske speil fra alle kanter. Med en mildere fargepalett vil du unngå dette i større grad, dersom dette ikke er ønsket.

 

Et baderom med glassvegger vil definitivt gi badet ditt et eksklusivt preg. Tenk gjerne utenfor boksen – kanskje du ønsker et mønster på veggene, eller kanskje du ønsker å kombinere fliser med glassvegger. Det meste er mulig å oppnå med glass, det er kun din egen kreativitet som setter grensene.

 

New Call-to-action

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glass på bad]
Dette er baderomstrendene 2020

Dette er baderomstrendene 2020

Skal du pusse opp et helt hus, vil badet ofte vise seg å bli det mest kostbare rommet. Av den grunn er det heller ikke et område vi oppgraderer like ofte som yttergangen eller gjesterommet. Heldigvis trenger du ikke bytte ut hele badet ditt for å henge med på trendene, det kan holde med noen enkle grep.


Dusjdører i glass

Dusjdører i glass

Badet kalles gjerne “hjertet i huset”, og naturligvis ønsker vi oss et hjerterom som ikke er avstengt og føles trangt. Derfor er det gjennomsiktighet som gjelder på dagens baderom – spesielt i dusjsonen.


Hva er sikkerhetsglass?

Hva er sikkerhetsglass?

I likhet med mange kjente oppfinnelser ble sikkerhetsglass oppfunnet ved en feiltagelse.