Glassbloggen

Glasspaneler istedenfor fliser? Moderne løsning med mindre vedlikehold

Fliser er jo en tidløs klassiker på badet, men visste du at du faktisk kan bruke glasspaneler istedenfor fliser dersom du ønsker noe litt annerledes? Det er flere fordeler med å bruke glasspaneler.

 

Mindre vedlikehold

Hvor mange ganger har du sett stygge kanter på fliser hvor silikonen har fått mugg på seg? Det er ikke særlig pent, og det føles håpløst å prøve å vedlikeholde det. Man er jo faktisk på badet, veggene må jo kunne tåle litt fuktighet. Glasspaneler er helt vanntette, noe som altså innebærer at de stort sett er vedlikeholdsfrie. Ja, det kan bli litt kalk på dem, men det er bare å spraye på litt rengjøringsmiddel og fjerne med en mikrofiberklut.

 

Enkelt å sette opp

Hvis du noen gang har lagt fliser, vet du hvor tidkrevende det er. Ingen ønsker å våkne opp til et halvferdig bad i to måneder i strekk. Glasspaneler kan bli satt opp på én dag, og dermed går oppussingen kjapt.

 

vegg4

Kreativ glassvegg med digitalprint, utført av glamiTECPilkington Optiwhite™ glass.

 

Moderne løsning med mange valgmuligheter

Selv om fliser er tidløst, er glass trolig enda mer tidløst, samtidig som det faktisk oppleves som moderne. Ingen blir overrasket av å se fliser på et bad lenger, men glasspaneler oppleves som nyskapende. Særlig ettersom du faktisk kan velge akkurat den fargen du ønsker til glasset. Kombiner dine glasspaneler med en glassvegg til dusjen og du vil virkelig oppnå drømmebadet.

Når du velger farge, kan det være lurt å bruke en lys farge. Glass er reflekterende, og dersom du bruker for eksempel svart glass, vil de i praksis fungere som gigantiske speil fra alle kanter. Med en mildere fargepalett vil du unngå dette i større grad, dersom dette ikke er ønsket.

 

Et baderom med glassvegger vil definitivt gi badet ditt et eksklusivt preg. Tenk gjerne utenfor boksen – kanskje du ønsker et mønster på veggene, eller kanskje du ønsker å kombinere fliser med glassvegger. Det meste er mulig å oppnå med glass, det er kun din egen kreativitet som setter grensene.

 

New Call-to-action

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glass på bad]
Slik får du spafølelsen hjemme

Slik får du spafølelsen hjemme

I en travel hverdag med en haug av sanseinntrykk har vi alle behov for å koble av og samle krefter. Spa er beroligende for kropp og sjel, og kan dermed fungere utmerket godt som et middel for avslapning.


Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Drømmer du om et stort bad er du ikke alene, men faktum er at de fleste bad er ganske små. At badet er lite betyr ikke at du trenger å gå på kompromiss, verken når det kommer til oppbevaring, romfølelse eller hyggelig stemning. 


Veien til et nytt og moderne bad

Veien til et nytt og moderne bad

Badet er ikke lenger bare et bad. Flere og flere vil gjerne at badet skal være et rom for velvære med muligheter for. dempet belysning, deilig bakgrunnsmusikk og kanskje muligheten for å se på TV. Et baderom skal gjerne vare i 15 til 20  år, så det lønner seg å gå noen runder på alt fra farger til valg av materialer. Hver eneste detalj vil ha mye å si for sluttresultatet.