Glassbloggen

Slik kan du kombinere et speil med TV på badet

Badet, stedet man lengter til når man er ferdig på jobb. Det er jo bare så deilig å kaste seg i badekaret og slappe av etter en lang dag. 

Forestill deg da å kunne se på dine favoritt-serier fra badekaret, uten å trenge å ha en synlig TV. Ja, det er faktisk mulig. Med Pilkington MirroView™ kan du faktisk skjule TV-en i et speil, slik at når den er avslått, ser det ut som et vanlig speil.

Hvorfor multifunksjonalitet?

Elektronikk på badet er alltid litt risikabelt. Å ha en TV på badet kan føles litt usikkert, for å si det mildt. Særlig hvis man har barn. Med Pilkington MirrorView™ unngår du risikoen for at TV-en skal falle i badevannet. Den vil stå sikkert inne i et glass, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ulykker.

 

Hvorfor speil?

Hvis det er et rom i huset som man vil skal være romslig, er det nettopp badet. Ting som står i veien, blir fort en plage. Å ha en TV på badet er rett og slett ikke gunstig hvis man skal la badet forbli åpent og romslig. Speil på badet er derimot noe de fleste ønsker å ha, så hvorfor ikke bruke speilet som TV-skjerm, slik at man får mest mulig ut av det? Selv om du ikke ønsker å se så mye på TV, kan du bruke den som lydkilde, slik at du kan høre på musikk når du er på badet.

 

Hvordan fungerer Pilkington MirroView™?

Pilkington MirroView™ er et ikke-metallisk speil. Speilbelegget er spesiallaget for å beskytte digitale skjermer. Når TV-en er avslått, ser den ut som et vanlig speil, du vil ikke se TV-en i det hele tatt. Når du slår på skjermen bak glasset, vil skjermbildet vises gjennom speilet.

 

Finnes det forskjellige alternativer?

Ja, lysstyrken på badet ditt vil være helt avgjørende for om du skal bruke Pilkington MirroView™ 50/50 eller Pilkington MirroView™. Pilkington MirroView™ 50/50 brukes i lokaler med god belysning, slik som det vanligvis er på for eksempel et bad. Men har badet ditt litt dunklere belysning, bør du benytte deg av Pilkington MirroView™.

Det kan jo faktisk være sånn at du ønsker å slukke all belysning og tenne noen levende lys på badet når du skal kose deg med dine favorittserier i badekaret, og da er Pilkington MirroView™ veien å gå.

 

Det moderne badet er preget av multifunksjonalitet, sikkerhet og smarte digitale løsninger. Pilkington MirroView™ oppfyller alle disse egenskapene og vil tilføre en verdi til badet du kanskje ikke en gang visste at du ønsket deg.

Gratis E-bok: Smarte refleksjoner

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [speil, glass på bad]
Dette bør du tenke på når du velger speil til badet

Dette bør du tenke på når du velger speil til badet

For de fleste er et speil på badet kanskje bare et speil. Men hvis man tenker litt over det, kan et speil være mye mer enn dette, og ha flere funksjoner enn bare å være speil over vasken. Et speil kan blant annet brukes som designelement, for å gjøre rommet større eller for å skjule ting.


Skyvedør i speil på badet

Skyvedør i speil på badet

Mulighetene er uendelige når det kommer til å innrede et bad, men likevel er mange redde for å prøve noe nytt. Glass og skyvedører har lenge vært et populært valg, men har du tenkt på at speil kan være et dekorativt og funksjonelt element?  

Enten du har et stort bad hvor du ønsker en avslappende spa-følelse, eller et lite bad med begrensede muligheter – kan speil gi et unikt uttrykk og tilby kreative løsninger. 


Slik sikrer du verdisakene dine med sikkerhetsglass

Slik sikrer du verdisakene dine med sikkerhetsglass

Når vi skal beskytte det som er av verdi for oss, er det like ofte snakk om mennesker og gjenstander med stor affeksjonsverdi som dyre, materielle ting. Ved å sette inn sikkerhetsglass i boligen din øker du sikkerheten i hjemmet.