Glassbloggen

Slik kan du kombinere et speil med TV på badet

Badet, stedet man lengter til når man er ferdig på jobb. Det er jo bare så deilig å kaste seg i badekaret og slappe av etter en lang dag. 

Forestill deg da å kunne se på dine favoritt-serier fra badekaret, uten å trenge å ha en synlig TV. Ja, det er faktisk mulig. Med Pilkington MirroView™ kan du faktisk skjule TV-en i et speil, slik at når den er avslått, ser det ut som et vanlig speil.

Hvorfor multifunksjonalitet?

Elektronikk på badet er alltid litt risikabelt. Å ha en TV på badet kan føles litt usikkert, for å si det mildt. Særlig hvis man har barn. Med Pilkington MirrorView™ unngår du risikoen for at TV-en skal falle i badevannet. Den vil stå sikkert inne i et glass, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ulykker.

 

Hvorfor speil?

Hvis det er et rom i huset som man vil skal være romslig, er det nettopp badet. Ting som står i veien, blir fort en plage. Å ha en TV på badet er rett og slett ikke gunstig hvis man skal la badet forbli åpent og romslig. Speil på badet er derimot noe de fleste ønsker å ha, så hvorfor ikke bruke speilet som TV-skjerm, slik at man får mest mulig ut av det? Selv om du ikke ønsker å se så mye på TV, kan du bruke den som lydkilde, slik at du kan høre på musikk når du er på badet.

 

Hvordan fungerer Pilkington MirroView™?

Pilkington MirroView™ er et ikke-metallisk speil. Speilbelegget er spesiallaget for å beskytte digitale skjermer. Når TV-en er avslått, ser den ut som et vanlig speil, du vil ikke se TV-en i det hele tatt. Når du slår på skjermen bak glasset, vil skjermbildet vises gjennom speilet.

 

Finnes det forskjellige alternativer?

Ja, lysstyrken på badet ditt vil være helt avgjørende for om du skal bruke Pilkington MirroView™ 50/50 eller Pilkington MirroView™. Pilkington MirroView™ 50/50 brukes i lokaler med god belysning, slik som det vanligvis er på for eksempel et bad. Men har badet ditt litt dunklere belysning, bør du benytte deg av Pilkington MirroView™.

Det kan jo faktisk være sånn at du ønsker å slukke all belysning og tenne noen levende lys på badet når du skal kose deg med dine favorittserier i badekaret, og da er Pilkington MirroView™ veien å gå.

 

Det moderne badet er preget av multifunksjonalitet, sikkerhet og smarte digitale løsninger. Pilkington MirroView™ oppfyller alle disse egenskapene og vil tilføre en verdi til badet du kanskje ikke en gang visste at du ønsket deg.

Gratis E-bok: Smarte refleksjoner

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [speil, glass på bad]
Dette er resultatet av samarbeidet mellom Glassfagkjeden og Eventyrlig Oppussing

Dette er resultatet av samarbeidet mellom Glassfagkjeden og Eventyrlig Oppussing

Pilkington Norge er hovedleverandør av glass til Glassfagkjedens medlemmer. Fabrikken til Pilkington Norge as ligger på Elverum, hvor glasset videreforedles og der glassfagkjedens medlemmer får sitt glass fra.


Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Drømmer du om et stort bad er du ikke alene, men faktum er at de fleste bad er ganske små. At badet er lite betyr ikke at du trenger å gå på kompromiss, verken når det kommer til oppbevaring, romfølelse eller hyggelig stemning. 


Slik bruker du speil som designelement i stuen

Slik bruker du speil som designelement i stuen

Et speil har mange bruksområdet, og det å henge speil i stuen er kanskje ikke noe du har tenkt på som en mulighet. Men ved å bruke speil,  kan du øke romfølelsen og fremheve ting du er glad i, eller hente litt av det som er utenfor vinduet inn i stuen.