Glassbloggen

Slik kan du kombinere et speil med TV på badet

Badet, stedet man lengter til når man er ferdig på jobb. Det er jo bare så deilig å kaste seg i badekaret og slappe av etter en lang dag. 

Forestill deg da å kunne se på dine favoritt-serier fra badekaret, uten å trenge å ha en synlig TV. Ja, det er faktisk mulig. Med Pilkington MirroView™ kan du faktisk skjule TV-en i et speil, slik at når den er avslått, ser det ut som et vanlig speil.

Hvorfor multifunksjonalitet?

Elektronikk på badet er alltid litt risikabelt. Å ha en TV på badet kan føles litt usikkert, for å si det mildt. Særlig hvis man har barn. Med Pilkington MirrorView™ unngår du risikoen for at TV-en skal falle i badevannet. Den vil stå sikkert inne i et glass, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ulykker.

 

Hvorfor speil?

Hvis det er et rom i huset som man vil skal være romslig, er det nettopp badet. Ting som står i veien, blir fort en plage. Å ha en TV på badet er rett og slett ikke gunstig hvis man skal la badet forbli åpent og romslig. Speil på badet er derimot noe de fleste ønsker å ha, så hvorfor ikke bruke speilet som TV-skjerm, slik at man får mest mulig ut av det? Selv om du ikke ønsker å se så mye på TV, kan du bruke den som lydkilde, slik at du kan høre på musikk når du er på badet.

 

Hvordan fungerer Pilkington MirroView™?

Pilkington MirroView™ er et ikke-metallisk speil. Speilbelegget er spesiallaget for å beskytte digitale skjermer. Når TV-en er avslått, ser den ut som et vanlig speil, du vil ikke se TV-en i det hele tatt. Når du slår på skjermen bak glasset, vil skjermbildet vises gjennom speilet.

 

Finnes det forskjellige alternativer?

Ja, lysstyrken på badet ditt vil være helt avgjørende for om du skal bruke Pilkington MirroView™ 50/50 eller Pilkington MirroView™. Pilkington MirroView™ 50/50 brukes i lokaler med god belysning, slik som det vanligvis er på for eksempel et bad. Men har badet ditt litt dunklere belysning, bør du benytte deg av Pilkington MirroView™.

Det kan jo faktisk være sånn at du ønsker å slukke all belysning og tenne noen levende lys på badet når du skal kose deg med dine favorittserier i badekaret, og da er Pilkington MirroView™ veien å gå.

 

Det moderne badet er preget av multifunksjonalitet, sikkerhet og smarte digitale løsninger. Pilkington MirroView™ oppfyller alle disse egenskapene og vil tilføre en verdi til badet du kanskje ikke en gang visste at du ønsket deg.

Gratis E-bok: Smarte refleksjoner