Glassbloggen

6 baderomstrender med glass i 2018–2019

Forrige uke skrev vi om kjøkkentrender og glass. Denne uken tar vi en titt på hvilke baderomstrender som inkluderer glass man kan se på markedet akkurat nå. Det overordnede temaet for baderommet i 2018–2019 kan beskrives som 'eleganse'.

Å ha dusjdører eller dusjvegg i glass på badet er en trend som holder seg. Dusjvegg i glass har blitt den nye normen, så vi tar ikke med dette som et av punktene. Men vi ser det som et av de viktigste elementene som bør være på plass om man ønsker et moderne baderom.

I dette innlegget lister vi isteden opp seks trender som er i rask vekst i baderomsverdenen.

 

1. Høye speilskap

På badet var det tidligere vanlig å benytte lave skap, men det har blitt stadig mer populært å bytte disse ut med høye speilskap. Høye speilskap ser nesten ut som søyler på badet og gir baderommet et veldig elegant uttrykk. Fordi de strekker seg i høyden istedenfor i lengden, får du benyttet mer av plassen på badet. Speilskap gjør også at badet føles lysere, siden speilet vil reflektere lyset på badet.

 

2. Ambilight bak speil

En annen trend vi ser mer av, er å bruke ambilight bak baderomsspeil. Lys bak speilet gjør det enklere å ta på kontaktlinser og sminke seg, for den som ønsker å gjøre dette. Videre gir den varme lyssettingen i ansiktet et mer flatterende speilbilde – ingen ønsker lys som gjør at man ser sliten ut.

Les også: Speil på badet - dette bør du vite

 

3. Dobbeldusj

I disse travle tider er det ikke alltid like lett å rekke over alt om morgenen. Derfor er det stadig flere som installerer en to-personers-dusj på badet, hvor to personer kan dusje samtidig. På denne måten kan man forsikre seg om at det ikke blir tomt for varmtvann når den ene er ferdig å dusje, og at tiden faktisk strekker til.

 

4. Matte overflater

I hele huset har matte overflater blitt mer og mer populært. Med matte overflater mener vi for eksempel skifer, og matt treverk. På badet gjelder dette også glasselementene. Frostet glass, silketrykket glass og ornamentglass brukes stadig mer på badet – ikke bare for å gi en estetisk effekt, men også for økt privatliv. En glassdør inn til baderommet kan gjerne være frostet for å beholde det private aspektet som de fleste ønsker.

 

5. Glassdør til badet

Vi har skrevet litt om dette temaet tidligere. Om du bor på et moderne 4- eller 5-stjerners hotell etsteds i Europa, vil sannsynligheten være stor for at badet har en glassdør, eller i noen tilfeller til og med glassvegger med gardiner som man kan trekke for. Dette fenomenet begynner også å bre seg på privatmarkedet. Baderommet skal ikke lenger skjules, men åpnes opp og være innbydende.

 

6. Smarte løsninger

Uansett hvor i hjemmet man diskuterer de siste trendene, vil smarte teknologiske løsninger sannsynligvis være med på listen. Det samme gjelder badet. Noe vi har diskutert tidligere, er det å ha TV på badet, skjult bak et speil. Ikke bare er dette trygt, men også luksuriøst. Les mer her om hvordan du kan ta et langt og varmt bad og se på dine favorittserier med en TV-skjerm bak speilet.

 

Glass er en viktig del av badet, men hvordan man bruker det, er i stadig utvikling. Les gjerne mer om hva du kan gjøre med glass på badet i vår gratis e-bok om drømmebadet.

 

New Call-to-action

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, speil, glass på bad]
Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Speilglass er ikke lenger bare noe du henger i gangen for å sjekke at skjorten er igjenkneppet før du går ut døren. Her viser vi deg noen måter du kan bruke speil på i hjemmet.


5 moderne interiørløsninger til kontoret

5 moderne interiørløsninger til kontoret

Det er mange grunner til at funksjonelle og moderne interiørløsninger bør være en prioritet på ethvert kontor. Trivsel på arbeidsplassen er evig aktuelt, og det er ikke til å komme unna at omgivelsene vi jobber i, påvirker oss. Mens de tradisjonelle kontorlokalene bestod av cellekontor med en pult og en stol, er forventningene til et moderne kontor i dag annerledes.


Praktisk informasjon om glassvegger

Praktisk informasjon om glassvegger

Når du skal ha glassvegger i kontorlandskapet, er det to sentrale elementer de fleste er opptatt av: Støy og sikkerhet. I denne artikkelen besvarer vi de vanligste spørsmålene rundt glassvegger i næringsbygg og kontorlokaler.