Glassbloggen

5 inspirerende tips til din dusj

Har du noen gang vært på besøk hos noen som har hatt en litt uvanlig dusj? Eller kanskje du har bodd på et hotell som hadde en dusj som føltes helt unik? Det finnes faktisk ganske mange spennende og kreative løsninger for akkurat ditt dusjhjørne. Her gir vi deg 5 inspirerende tips.

 

1. Takdusj

Vi har tidligere stilt spørsmålet om det finnes noe mer luksuriøst enn en dusj med glassvegger og glassdører, og ja, det gjør kanskje det. Ta glassdusjen din til nye høyder med en tak - dusj. Det er ikke bare utrolig lekkert, men behagelig som bare fy. Det eneste negative er at du trolig vil slite med å slå av dusjen, siden det vil bli ditt favorittsted i hjemmet.

 

2. To dusjer i én

Det er en hverdagsmorgen, og du og din samboer har det travelt med å dra på jobb. Dere må kjappe dere i dusjen, slik at begge rekker å dusje før dere må ut døra. Kjenner du igjen deg? Kanskje har dere kun ett stort baderom, så å bygge to dusjer er ikke aktuelt. Hvorfor ikke bare gjøre dusjen dere har, litt større og sette inn to dusjhoder? Da vil dere begge kunne dusje samtidig. Det er ikke bare en smart løsning, men også en økonomisk og ganske koselig en.

 

3. LED-lys i dusjen

Ja, LED-lys i dusjen kan fort se billig ut, men ikke dersom du bruker denne effekten på riktig måte. Hvis du har en takdusj, for eksempel, med grønne eller turkise LED-lys innebygd i taket, kan du forvandle hele badet til en bit av regnskogen i ditt hjem. Dekorer badet med noen runde stener og noen planter, og før du vet ordet av det, har du forvandlet badet ditt til en oase. En glassvegg vil effektivt reflektere det fargede lyset, slik at du får en følelse av naturmystikk på baderommet.

 

4. Fossefalldusj

Noe som kanskje er enda kulere enn en tak - dusj, er vel en fossefalldusj. Hver dusj vil føles som en spa-weekend. En fossefalldusj vil si at vannet fosser ned over deg som om du står midt i en foss på et eller annet tropisk sted, herlig følelse. Bruk gjerne fossefalltemaet gjennom hele badet, siden du fint kan bruke en fossefallvask også.

 

5. Bruk klart glass

Når du bestemt deg for å kjøpe en glassvegg eller en glassdør til dusjen, bruk gjerne et klart glass som for eksempel Pilkington Optiwhite™. Dette er helt uten grønnfargen som finnes i vanlig glass, og vil føre til at badet føles enda mer åpent og gir et mer luksuriøst inntrykk. Les gjerne mer om Pilkington Optiwhite™ her.

 

Det er utrolig mye spennende og kreative løsninger du har for å piffe opp dusjhjørnet, så hvorfor nøye seg med den løsningen du allerede har? Våre medlemsbedrifter kan for eksempel tilpasse glassveggene dersom du har et vrient hjørne eller skrått tak, så tenk nøye gjennom hvilket inntrykk du vil at dusjen din skal gi. Sørg for at dusjen din er et sted du gleder deg til å hoppe inn i, og ikke et sted hvor du bare skal bli ren.

 

New Call-to-action

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glass på bad]
Dette er baderomstrendene 2020

Dette er baderomstrendene 2020

Skal du pusse opp et helt hus, vil badet ofte vise seg å bli det mest kostbare rommet. Av den grunn er det heller ikke et område vi oppgraderer like ofte som yttergangen eller gjesterommet. Heldigvis trenger du ikke bytte ut hele badet ditt for å henge med på trendene, det kan holde med noen enkle grep.


Dusjdører i glass

Dusjdører i glass

Badet kalles gjerne “hjertet i huset”, og naturligvis ønsker vi oss et hjerterom som ikke er avstengt og føles trangt. Derfor er det gjennomsiktighet som gjelder på dagens baderom – spesielt i dusjsonen.


Hva er sikkerhetsglass?

Hva er sikkerhetsglass?

I likhet med mange kjente oppfinnelser ble sikkerhetsglass oppfunnet ved en feiltagelse.