Glassbloggen

5 inspirerende tips til din dusj

Har du noen gang vært på besøk hos noen som har hatt en litt uvanlig dusj? Eller kanskje du har bodd på et hotell som hadde en dusj som føltes helt unik? Det finnes faktisk ganske mange spennende og kreative løsninger for akkurat ditt dusjhjørne. Her gir vi deg 5 inspirerende tips.

 

1. Takdusj

Vi har tidligere stilt spørsmålet om det finnes noe mer luksuriøst enn en dusj med glassvegger og glassdører, og ja, det gjør kanskje det. Ta glassdusjen din til nye høyder med en tak - dusj. Det er ikke bare utrolig lekkert, men behagelig som bare fy. Det eneste negative er at du trolig vil slite med å slå av dusjen, siden det vil bli ditt favorittsted i hjemmet.

 

2. To dusjer i én

Det er en hverdagsmorgen, og du og din samboer har det travelt med å dra på jobb. Dere må kjappe dere i dusjen, slik at begge rekker å dusje før dere må ut døra. Kjenner du igjen deg? Kanskje har dere kun ett stort baderom, så å bygge to dusjer er ikke aktuelt. Hvorfor ikke bare gjøre dusjen dere har, litt større og sette inn to dusjhoder? Da vil dere begge kunne dusje samtidig. Det er ikke bare en smart løsning, men også en økonomisk og ganske koselig en.

 

3. LED-lys i dusjen

Ja, LED-lys i dusjen kan fort se billig ut, men ikke dersom du bruker denne effekten på riktig måte. Hvis du har en takdusj, for eksempel, med grønne eller turkise LED-lys innebygd i taket, kan du forvandle hele badet til en bit av regnskogen i ditt hjem. Dekorer badet med noen runde stener og noen planter, og før du vet ordet av det, har du forvandlet badet ditt til en oase. En glassvegg vil effektivt reflektere det fargede lyset, slik at du får en følelse av naturmystikk på baderommet.

 

4. Fossefalldusj

Noe som kanskje er enda kulere enn en tak - dusj, er vel en fossefalldusj. Hver dusj vil føles som en spa-weekend. En fossefalldusj vil si at vannet fosser ned over deg som om du står midt i en foss på et eller annet tropisk sted, herlig følelse. Bruk gjerne fossefalltemaet gjennom hele badet, siden du fint kan bruke en fossefallvask også.

 

5. Bruk klart glass

Når du bestemt deg for å kjøpe en glassvegg eller en glassdør til dusjen, bruk gjerne et klart glass som for eksempel Pilkington Optiwhite™. Dette er helt uten grønnfargen som finnes i vanlig glass, og vil føre til at badet føles enda mer åpent og gir et mer luksuriøst inntrykk. Les gjerne mer om Pilkington Optiwhite™ her.

 

Det er utrolig mye spennende og kreative løsninger du har for å piffe opp dusjhjørnet, så hvorfor nøye seg med den løsningen du allerede har? Våre medlemsbedrifter kan for eksempel tilpasse glassveggene dersom du har et vrient hjørne eller skrått tak, så tenk nøye gjennom hvilket inntrykk du vil at dusjen din skal gi. Sørg for at dusjen din er et sted du gleder deg til å hoppe inn i, og ikke et sted hvor du bare skal bli ren.

 

New Call-to-action

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [glass på bad]
Slik får du spafølelsen hjemme

Slik får du spafølelsen hjemme

I en travel hverdag med en haug av sanseinntrykk har vi alle behov for å koble av og samle krefter. Spa er beroligende for kropp og sjel, og kan dermed fungere utmerket godt som et middel for avslapning.


Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Lite bad, store muligheter. 7 tips til å pusse opp et lite baderom

Drømmer du om et stort bad er du ikke alene, men faktum er at de fleste bad er ganske små. At badet er lite betyr ikke at du trenger å gå på kompromiss, verken når det kommer til oppbevaring, romfølelse eller hyggelig stemning. 


Veien til et nytt og moderne bad

Veien til et nytt og moderne bad

Badet er ikke lenger bare et bad. Flere og flere vil gjerne at badet skal være et rom for velvære med muligheter for. dempet belysning, deilig bakgrunnsmusikk og kanskje muligheten for å se på TV. Et baderom skal gjerne vare i 15 til 20  år, så det lønner seg å gå noen runder på alt fra farger til valg av materialer. Hver eneste detalj vil ha mye å si for sluttresultatet.