Glassbloggen

Bruk av glass på ditt hjemmekontor

Vi kan alle kjenne på tidsklemma, og døgnet har som oftest for få timer. Et hjemmekontor kan være en luksus som gjør hverdagen enklere.

Er du så heldig å ha en arbeidsgiver og en arbeidssituasjon som legger til rette for denne løsningen, er det viktig å ha omgivelser som er best mulig egnet. Stillhet, orden, lysforhold og trivsel er faktorer som legger til rette for at du kan være like effektiv hjemme som på jobben.

Glass er et allsidig materiale og kan være med på å skape et praktisk og lekkert hjemmekontor. Vil du vite hvordan, kan du lese mer om det i dette innlegget.

 

Mer enn bare et kontor for de voksne

Et hjemmekontor er ikke alltid bare for de voksne. En sone der barna kan gjøre lekser i fred og ro, samtidig som du kan være lett tilgjengelig for å bistå med både algebra og forklaring av fotosyntesen, er nyttig for hele familien. Ved å sette opp skyvedører i glass, eller foldbare glassdører, lager du en fleksibel sone, som kan åpnes og lukkes etter behov.

 

Ro i skjermede omgivelser

Om du ikke har et eget rom til hjemmekontor, kan fokus være en utfordring når du sitter hjemme i vante omgivelser. Kan du avse noen kvadratmeter, er det en god idé med en egen innglasset sone. Enten om du deler inn gangen, stuen eller et annet større rom, vil du få et flott hjemmekontor.

Det finnes også støydempende glass på markedet. På denne måten kan du sitte uforstyrret, selv når barna er høyt og lavt en søndag du må ta igjen litt kontortid.

 

Gi glasset et spennende uttrykk

Mulighetene for et eget design er mange, enten med ferdige mønster, eller med trykk som du selv kan tegne. Du kan også trykke bilder på glasset, eller gå for et fargerikt glass for å gjøre rommet litt morsomt. Et helt frostet glass gir privatliv, uten at det går på bekostning av lysgjennomtrengningen. Om du ønsker å utforske mulighetene som finnes med de ulike glassene, har vi laget en liste med nyttige lenker:

 

Glass til glassvegger

 

 

 

 

 

Ved bruk av glassvegg må sikkerheten også ivaretas. Les mer om vårt sikkerhetsglass, og hvilke muligheter det har å by på.

 

Lekker oppbevaring med glasshyller

Glasshyller kan være et spennende innslag. De vi gi hjemmekontoret et eksklusivt og lekkert uttrykk. Der kan du sette frem nyttige og dekorative gjenstander, som gir deg vakre omgivelser å jobbe i.

 

Glassplate på pult

Kontorets smykke er pulten. For å gi pulten din et estetisk løft kan du plassere en glassplate på bordplaten. Ønsker du et rent uttrykk, kan en pult av glass være perfekt. Pilkington Optiwhite™ er et helt gjennomsiktig glass uten grønntonene som naturlig finnes i glass, og det egner seg godt til blant annet dette formålet.

hjemmekontor-1

 

Vi håper at vi har gitt deg noen gode innspill til hvordan du ved hjelp av glass kan gi hjemmekontoret et moderne og stilfullt preg. Om du ønsker å lære mer om glass og hvilke muligheter du har, kan du besøke vår glassblogg for mer inspirasjon.

 

Interiørglass vol. 2

Relaterte blogginnlegg


Thomas - [interiørglass, glassvegg]
Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Inspirasjon: smarte speil i hjemmet

Speilglass er ikke lenger bare noe du henger i gangen for å sjekke at skjorten er igjenkneppet før du går ut døren. Her viser vi deg noen måter du kan bruke speil på i hjemmet.


5 moderne interiørløsninger til kontoret

5 moderne interiørløsninger til kontoret

Det er mange grunner til at funksjonelle og moderne interiørløsninger bør være en prioritet på ethvert kontor. Trivsel på arbeidsplassen er evig aktuelt, og det er ikke til å komme unna at omgivelsene vi jobber i, påvirker oss. Mens de tradisjonelle kontorlokalene bestod av cellekontor med en pult og en stol, er forventningene til et moderne kontor i dag annerledes.


Praktisk informasjon om glassvegger

Praktisk informasjon om glassvegger

Når du skal ha glassvegger i kontorlandskapet, er det to sentrale elementer de fleste er opptatt av: Støy og sikkerhet. I denne artikkelen besvarer vi de vanligste spørsmålene rundt glassvegger i næringsbygg og kontorlokaler.